NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Jer kad Manu ovo radi onda je legenda

ser del barça es el millor que hi ha !
Hahah, sta je ovdje upitno? Kao Davis ga nije vidio u oba slucaja? Jbt pa zbog ovog ovakve situacije drzis na terenu covjeka od 40godina.Scof1eld je napisao/la:Jer kad Manu ovo radi onda je legenda![]()
Max Allegri
Zbog čega ti ga je tocno zao?Sam si je slagao ekipu.ronaldo99 je napisao/la:Tacno mi zao Brona,sta kazu ovdje tankiraju Cavsi,a Bron igra svaku tekmu 40+ min i dzaba ne moze brat sam.
Volio bi da napusti ovu ekipu i da ode negdje gdje ce uzeti barem jos jedan-dva prstena,ovakav igrac to zasluzije
Mislim,steta sto nije takav igrač u konkurentnijoj,ali sam si je kriv.
Zao mi zato sto je mogao potuci sve rekorde u NBA pa tako i po broju naslova, volio bi da predje u Houston ili cak i u LA ali ako ce mu se pridruziti PG pa da mogu ici na titulu,ali sve kontam da on nece ici sa Istoka tako da ili ostaje u Cle ili ce u PhilyuSiamoNoi je napisao/la:Zbog čega ti ga je tocno zao?Sam si je slagao ekipu.ronaldo99 je napisao/la:Tacno mi zao Brona,sta kazu ovdje tankiraju Cavsi,a Bron igra svaku tekmu 40+ min i dzaba ne moze brat sam.
Volio bi da napusti ovu ekipu i da ode negdje gdje ce uzeti barem jos jedan-dva prstena,ovakav igrac to zasluzije
Mislim,steta sto nije takav igrač u konkurentnijoj,ali sam si je kriv.
Phila ako je moguce ili negdje na zapad bi bilo idealno,da.
Nisam gledao tekmu sinoć (i odmah dobiju naravno) i kontam Manu fakat uradio nešto, a ono izborio dva faula. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Hardenovska.Kawhi je napisao/la:Nisam gledao tekmu sinoć (i odmah dobiju naravno) i kontam Manu fakat uradio nešto, a ono izborio dva faula.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Manuovska. On je ovo radio dok je Harden u osnovnoj bio.Lillard je napisao/la:Hardenovska.Kawhi je napisao/la:Nisam gledao tekmu sinoć (i odmah dobiju naravno) i kontam Manu fakat uradio nešto, a ono izborio dva faula.
Iz postova se moglo zaključiti da je Manu uletio klizeći, nabio ga nogom u jaja i pokušao povrijediti Browa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To se moglo zakljuciti iz postova lika koji navija za NO u mecu protiv SA.Nista neobicno.Oba faula,cista kao suza i kao nesto se bune,a nisu problem bile brojne tehnicke kad su nas dobili zadnji put. 
Usput,nemoj pricati,ako nisi gledao tekmu.Nisu bila u pitanju samo ta dva faula,vec i nekoliko poteza u kljucnim momentima: bitna trojka,blokada na Davisu na nacin na koji je izblokirao Hardena,ukradena lopta i polaganje,te sigurni penali u zavrsnici.Takodje,Manu je covjek koji i u 40 god,zajedno sa LMAom,ima najbolji Netrtg u ekipi kad je u pitanju "crunch time".

Usput,nemoj pricati,ako nisi gledao tekmu.Nisu bila u pitanju samo ta dva faula,vec i nekoliko poteza u kljucnim momentima: bitna trojka,blokada na Davisu na nacin na koji je izblokirao Hardena,ukradena lopta i polaganje,te sigurni penali u zavrsnici.Takodje,Manu je covjek koji i u 40 god,zajedno sa LMAom,ima najbolji Netrtg u ekipi kad je u pitanju "crunch time".
- IlCapitano
- Kontakt:
To što su faulovi po pravilniku ne znači da nisu prljavi i da ne ugrožavaju sigurnost i zdravlje protivnika, pogotovo nekog kao Davis koji je prošle sedmice propustio utakmicu zbog uganuća zgloba. Pogotovo ovaj prvi faul gdje AD trči i ovaj mu se ubaci pod noge u zadnjoj sekundi.
Koje brojne tehničke? Koliko se sjećam dobio je Pop dvije apsolutno zaslužene jer je poludio bez razloga, a Rondo bio unutar linija kad je spasio loptu i još jedan igrač je dobio.
Koje brojne tehničke? Koliko se sjećam dobio je Pop dvije apsolutno zaslužene jer je poludio bez razloga, a Rondo bio unutar linija kad je spasio loptu i još jedan igrač je dobio.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ovi Sunsi i kad su smeće od ekipe, odvratni su kakve bolide u ekipi imaju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Justin Anderson
fin sut
fin sut
Joj Sixersa nikad im se ne zna
ovamo Boston rutinski, sad upalit Okc
ovamo Boston rutinski, sad upalit Okc
Bukvalno kopirate sve napisano poslije Zazinog "faula" 

ser del barça es el millor que hi ha !
joj ovog kamerunca kako forsira frajer se umislio da je shaq
Daj Ben-u loptu
Daj Ben-u loptu
Rodjendan mu pa maloalemsa je napisao/la:joj ovog kamerunca kako forsira frajer se umislio da je shaq
Daj Ben-u loptu

Teska tekma b2b jbg
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.