Mi smo ostali posteno platili dugove i ostali u ligi a vama je taj uhljup halalio 100k jer ih ne bi imali od ceka vratit i vi ga i dalje prozivate....zivi bili pa vidjeli ali vi sa zvijezdom letite u federalku jer ste u vecim **** a ovdje danima raspravljate o namaBeduin je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:45Kao prvo, de procitaj sta si citirao i kakve veze ima ovo sa mojim upitom?samoposteno je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:36Brinite se za svoj klub mi i u ovakvim **** imamo bolju ekipu od vas....ako mislite da necemo dobit licencu i ispast a da se vi guzovace provucete grdno se varate pare se stvore na vrijeme
Kao drugo, ako imas obraza onda ces obrisati ovu nebulozu jer ako neko nema prava pricati o guzovaci i provlacenju onda ste to vi, jer ste zasluzeno ispali iz lige i nezasluzeno ostali u njoj.
Kao trece i posljednje, bez ikakve rasprave samo sam pitao da se dogovorite je li Đida ili Džida? Kao sugradjani vaseg izdanka i legende kluba biste trebali znati mu prezime i nadimak, a tu se opet razilazite. Zato sam pitao, dobronamjerno i da rijesimo tu dilemu.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Druze eseje pises zadnjih mjesec dana o Čeliku, opusti se malo. Borite se kako znate i umijete za opstanak i to je to, ko bude namazaniji i bolji ostaje a mozda i oba kluba opstanu. Borac nije platio dugove i kaznjen je isto kao i Čelik ove sezone gdje su nam zbog dugove dvije utakmice registrovali 3-0 za protivnika sto nas je vratilo iza Slobode iako smo na zelenom terenu vise bodova osvojili i od Slobode i Mladosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
Druze, ja ovdje komentarisem svaki klub jer je takva tema. Trenutno je aktuelna situacija ova oko Celika, ali nikad nisam napisao da vi definitivno letite iz lige niti to pozelio, za zasliku od ovog gore sto me citira, osjetis mu u postovima pakost.avenija je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:53Druze eseje pises zadnjih mjesec dana o Čeliku, opusti se malo. Borite se kako znate i umijete za opstanak i to je to, ko bude namazaniji i bolji ostaje a mozda i oba kluba opstanu. Borac nije platio dugove i kaznjen je isto kao i Čelik ove sezone gdje su nam zbog dugove dvije utakmice registrovali 3-0 za protivnika sto nas je vratilo iza Slobode iako smo na zelenom terenu vise bodova osvojili i od Slobode i Mladosti.
Ko je u vecim ****, Celik ili Sloboda, tesko je reci sa sigurnoscu. Celik je zaduzeniji, ocito da uskoro nova potrazivanja igraca dolaze na naplatu, ali imate barem od nekog se nadati, mislim na turcina. Tako da je sve ovdje u igri, a neka se izvuce sposobniji i jaci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
I sta rece brate, jel Dzida ili Đida?samoposteno je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:49Mi smo ostali posteno platili dugove i ostali u ligi a vama je taj uhljup halalio 100k jer ih ne bi imali od ceka vratit i vi ga i dalje prozivate....zivi bili pa vidjeli ali vi sa zvijezdom letite u federalku jer ste u vecim **** a ovdje danima raspravljate o namaBeduin je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:45Kao prvo, de procitaj sta si citirao i kakve veze ima ovo sa mojim upitom?samoposteno je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:36
Brinite se za svoj klub mi i u ovakvim **** imamo bolju ekipu od vas....ako mislite da necemo dobit licencu i ispast a da se vi guzovace provucete grdno se varate pare se stvore na vrijeme
Kao drugo, ako imas obraza onda ces obrisati ovu nebulozu jer ako neko nema prava pricati o guzovaci i provlacenju onda ste to vi, jer ste zasluzeno ispali iz lige i nezasluzeno ostali u njoj.
Kao trece i posljednje, bez ikakve rasprave samo sam pitao da se dogovorite je li Đida ili Džida? Kao sugradjani vaseg izdanka i legende kluba biste trebali znati mu prezime i nadimak, a tu se opet razilazite. Zato sam pitao, dobronamjerno i da rijesimo tu dilemu.![]()
Avenija druze, de ti odgovori kad ovaj eskivira, nevjesto.
075 ❤
075 ❤
- samoposteno
- Kontakt:
@Beduin zaboli me k.urac kako se zove nebitan mi je isto kao tvoj klub
-
- Kontakt:
Halalio je Dzidic moj ku rac on je sve dobio, do zadnjeg centa i samovoljno napustio klub. Samim tim krsenjem ugovora trebao bi snositi posljedice(u normalnim drzavama)i on i Karic....On nije materi rodjenoj halalio ista a da halali Slobodi.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- svrakino1921
- Kontakt:
Tise malo
Tuzlaci i Zenicani
Spustite tenzije
Stavlja se krov na istocnoj tribini stadiona Grbavica
Radnicima koji postavljaju krov treba mir i tisina
BUDIMO LJUDI
Tuzlaci i Zenicani
Spustite tenzije
BUDIMO LJUDI
- Beduin
- Kontakt:
Sta cemo s onim stubovima na tribini sto ce ometati gledanje tekme? Da im to halalimo, iako u ovom vijeku se tako ne gradi?svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:25Tise malo
Tuzlaci i Zenicani
Spustite tenzije
BUDIMO LJUDI
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
To su sredstva od UefeBeduin je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:33Sta cemo s onim stubovima na tribini sto ce ometati gledanje tekme? Da im to halalimo, iako u ovom vijeku se tako ne gradi?svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:25Tise malo
Tuzlaci i Zenicani
Spustite tenzije
BUDIMO LJUDI![]()
Nisu od grada jedno 800 000 maraka
Najbitnije je da su sredstva izvana i da nismo ojadili neku sirotinju i da ova firma sto postavlja krov moze podjelit plate ovim radnicima

- djulbastije
- Kontakt:
Ajde da se naredni petak transformišemo?
<3 Dzida halaldzija <3
Vajta3 <3
Brlja+krmče kao kombo u papir <3
Brlja+krmče kao kombo u papir <3
Slava Spektor lažni je dobio dijete pa ćemo vitdjulbastije je napisao/la: ↑26 jan 2020, 01:06Ajde da se naredni petak transformišemo?
<3 Dzida halaldzija <3
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
A gostujuce navijace bi oko pol dva odveli sa stadiona.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:21Ma to bi bilo sam takoElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:18Joj zamisli u nas u ligi VAR tehnologiju, cekanje odluka, crtanje linija kod ofsajda bili bo policijska akademija![]()
Utakmice bi pocinjale u 19,00 sati a kraj tekme bi bio u 4,00 sati ujutro iduceg dana
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Beduin daj prokomentarisi nam ovaj intervju Martelata.
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da je cijela drzava znala za to stanje u Slobodi, vrhunac je bio bojkot igraca da treniraju. I nije samo Martelat bio u toj situaciji, nego mnogi igraci, samo sto je nekome ko dodje iz Francuske to daleko jadnije i pogubnije do nama samima. Sramota, jad i cemer za tim u PL, u 2020. godini, u 3. najvecem gradu u drzavi. Mene stid, posto cesto idem u Francusku, sutra kad kazem nekome odakle sam pa se oni sjete ovakvih clanaka 
Ovo sto je prethodna Uprava napravila je bruka, ne samo po pitanju neisplacivanja plata, nego i sumnjivi ugovori sa pojedinim igracima pa je npr. ovaj francuz imao neke stavke u ugovoru po kojima moze napustiti klub ukoliko ode i trener/tim menadzer koji ga je doveo, a to se desilo.
Ne znam sta ocekujes da prokomentarisem, a da nije poznato. Sloboda je zaduzen klub, zivotari na racun grada, najveci teret su dugovi iz proslosti a na koje se svaka Uprava mora osvrtati i tako kaskati i ne stizati tekuce obaveze izmirivati. Ako se nesto drasticno ne promijeni, vjerovatno na kraju sezone ce par igraca iz ove postave pokrenuti tuzbe, i tako iz godine u godinu.
Poznato ti je?
Ovo sto je prethodna Uprava napravila je bruka, ne samo po pitanju neisplacivanja plata, nego i sumnjivi ugovori sa pojedinim igracima pa je npr. ovaj francuz imao neke stavke u ugovoru po kojima moze napustiti klub ukoliko ode i trener/tim menadzer koji ga je doveo, a to se desilo.
Ne znam sta ocekujes da prokomentarisem, a da nije poznato. Sloboda je zaduzen klub, zivotari na racun grada, najveci teret su dugovi iz proslosti a na koje se svaka Uprava mora osvrtati i tako kaskati i ne stizati tekuce obaveze izmirivati. Ako se nesto drasticno ne promijeni, vjerovatno na kraju sezone ce par igraca iz ove postave pokrenuti tuzbe, i tako iz godine u godinu.
Poznato ti je?
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma jok, kod njih u Celiku daju i sakom i kapom a igraci ne pomisljaju na tuzbe...Celik je oaza BiH fudbala.
Zašto svi naši igrači i treneri svaki interviju počinju sa "Sigurno da..." 

-
- Kontakt:
10 igraca ih tuzilo u prosjeku za 3 do 6 plata, a ono uplacuje 10 000 eura za Tursku. Lijepo je to i svaka cast, ali ima li logike ikakve tu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.