Evo znao sam, pitari im krivi što Osim nije izabran, jesam li rekoZenzo je napisao/la:
![]()
Zajednicka titula ove sezone.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo znao sam, pitari im krivi što Osim nije izabran, jesam li rekoZenzo je napisao/la:
![]()
Zajednicka titula ove sezone.
Ovaj sa plavim šalom platio da malo điđi miđi u dijaspori.Laznjak je napisao/la:je*o to ova dva najjaca![]()
Mir Božiji, Miske se rodi.Osim13 je napisao/la:Bravo majmune evo ti banana
Cekaj sve bilo zavrseno, babo nastelio, samo cekali potvrdu i pitari im izbiju iz rukuVratnik10 je napisao/la:
![]()
Zajednicka titula ove sezone.![]()
![]()
Ma ne razumije on to Denchi, samo mu napiši glupaneeee glupaneeee glupaneeeeDenchiNL je napisao/la:Cekaj sve bilo zavrseno, babo nastelio, samo cekali potvrdu i pitari im izbiju iz rukuVratnik10 je napisao/la:
![]()
Zajednicka titula ove sezone.![]()
![]()
![]()
A zvuci poznato![]()
Šta ste slavili u zadnjih 5 godina?AirMike je napisao/la:Na kosevu -6
Dva puta popusili u derbiju
Ispali odma u kupu
Omladinci Zelje u Lp
Zeljo prvi
Pitarima ostalo samo da slave sto Amar nije selektor i bozic
kad napises Sretan Bozic onda si cestitao katolicki Bozic kad napises Srecan Bozic onda si cestitao pravoslavni Bozic izvini na edukacijiescobarpablo je napisao/la:Sretan Božić pripadnicima četničkog pokreta grupisanih oko navijačke grupe The Manjejaki.
Trebas razmisliti, kada pises ovakve stvari. Ima nas pitara kome su cetnici ubili neke clanove familije. Sukrija ( u narodu poznat kao proliv ).sukrijadino je napisao/la:![]()
Pitari su uspjeli Rasin eksperiment . Veci cetalji od samog Rase
znam i izvinjavam se onima kojevrijedja . Ne reagujes kada escobar pise da su manijaci cetnici i da je fk cetnikcar?? Iako je ist stvar i sa nama ? On je prvi zapoceo sa istim vrjedjanjem manijaka . Necu vise spadati na njegov nivo debila debelog Izvinjavam se .fks74 je napisao/la:Trebas razmisliti, kada pises ovakve stvari. Ima nas pitara kome su cetnici ubili neke clanove familije. Sukrija ( u narodu poznat kao proliv ).sukrijadino je napisao/la:![]()
Pitari su uspjeli Rasin eksperiment . Veci cetalji od samog Rase
Kakva bolest, sunce ti yebem...
A kad se sprdaš s tim, ko Eskobar, isto ko da si napiso, ja sam imbecil.svrakino1921 je napisao/la:kad napises Sretan Bozic onda si cestitao katolicki Bozic kad napises Srecan Bozic onda si cestitao pravoslavni Bozic izvini na edukacijiescobarpablo je napisao/la:Sretan Božić pripadnicima četničkog pokreta grupisanih oko navijačke grupe The Manjejaki.
Evo trenutno sam ti zauzet sa sekicom , moe ti ona sutra pricati sveescobarpablo je napisao/la:Šukrija ja sam trenutno zauzet, ali sutra između 12 i 14h možeš da dođeš da me poljubiš u dupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.