FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Slažem se s leorey oko 4-2-3-1. Ona se može igrati u ligi, kada se odmara i dozira Iniesta. Nešto ovako:
Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba
Rakitić Busquets
Dembele Messi Coutinho
Suarez
Naravno, formacija je samo na papiru. Koliko smo puta ove sezone mijenjali milion taktika u jednom meču, nikad to nije striktno isto kao što izađe na grafici prije početka utakmice. Bitno je da ima konkurencije i izbora, sad je sve na treneru da to uklopi i skonta kako šta.
Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba
Rakitić Busquets
Dembele Messi Coutinho
Suarez
Naravno, formacija je samo na papiru. Koliko smo puta ove sezone mijenjali milion taktika u jednom meču, nikad to nije striktno isto kao što izađe na grafici prije početka utakmice. Bitno je da ima konkurencije i izbora, sad je sve na treneru da to uklopi i skonta kako šta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Taktika je vrlo bitna, dobar trener kao valverde ce postaviti takvu taktiku i formaciju sa izvuce maximum od onoga sto ima, vidjeli smo da je s promjenama oronulog iniestu i raketu sporog poboljsao radikalno
No najbitnije je da mesi bude naspanovan u ligi prvaka, da odmah dva-tri puta nasadi na glavu kantea i da se malo rastrci i to je to, vjerujem da ce biti naspanovan, imao je dvije godine zatisja nekog, ovo proljece i ljeto na svjetskom ce sigurno da grize
No najbitnije je da mesi bude naspanovan u ligi prvaka, da odmah dva-tri puta nasadi na glavu kantea i da se malo rastrci i to je to, vjerujem da ce biti naspanovan, imao je dvije godine zatisja nekog, ovo proljece i ljeto na svjetskom ce sigurno da grize
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Poruka novinarima kako jedan intervju treba da izgleda. Bez prekidanja i upadanja u rijec, vrlo profesionalno.Lillard je napisao/la:
27.10.2020
Neće im igrati Guedes, Kondogbia, Murillo i Garay.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma smijesna ekipa. Uhvatili na pocetku formu i sad po obicaju posustaju. Realno Madrid ih rasturio proslu tekmu, odbrana im je odron. Onakav Rejal van svake forme im uvalio 4 komada.messilla je napisao/la:Neće im igrati Guedes, Kondogbia, Murillo i Garay.
Treba ovo razvaliti 3-4 razlike odmah sad na Campu pa da se na Mestalli moze lagano i Gomes poslat na teren.
27.10.2020
Zasto mislis da sutra Gomes nece poceti? 

Feldmarschall je napisao/la:Ne vjerujem da Iniesta ima toliko kilometara u nogama. Njega i u reprezentaciji kriju na sličan način kao Valverde danas.Rajaz je napisao/la: To je jasno, ali misliš da ova hibridna 4-3-3 ne bi mogla proći ?

Neće,Feldmarschall je napisao/la:Mene više interesuje da li će dugoročno biti održiva ova 4-4-2 sa Dembeleom i Coutinhom na oba krila. Valjda je to konačna zamisao. Obojici će trebati de bruyneovski pristup odbrani i mnogo posvećenih sati na treningu. Baciti ih Allegriju jedno polugodište, iako ni ova španska verzija nije loša.
Barcelona se nakon Valverdea vraća korijenima.
I ovo je previše

Vermaelen, Dembele i Gomes (valjda još uvijek problemi sa stomakom
) povrijeđeni. Semedo tribine, Denis ponovo u timu.
Ne znam samo koji se **** bacalo 30+ miliona na Semeda ako će ga svako malo seljakati po tribinama. Moglo se dovesti neko pojačanje u rangu Dignea i to je to.

Ne znam samo koji se **** bacalo 30+ miliona na Semeda ako će ga svako malo seljakati po tribinama. Moglo se dovesti neko pojačanje u rangu Dignea i to je to.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa u rangu je Dignea.
'ajd zayebanciju na stranu nije ga niko doveo s namjerom da bude rezerva on se sam nametnuo kao takav. Ko ga yebe nek rješava sudoku na tribinama da malo mozak napregne.
'ajd zayebanciju na stranu nije ga niko doveo s namjerom da bude rezerva on se sam nametnuo kao takav. Ko ga yebe nek rješava sudoku na tribinama da malo mozak napregne.
Don't hate what you don't understand.
grehota ispast od ovakvog Chelsea
0 - 3 kući od Bournemoutha
0 - 3 kući od Bournemoutha

Ne kontam zasto semedo na tribibe, ako se npr povrijedi roberto ko ce igrat desnog beka
A i nadao sam se formaciji sa krilima, coutinjo i roberto po krilima, roberto kad igra baorijed a semedo beka izgledalo je dobro, imamo zivu desnu stranu
Semedo je cudan, poceo je odlicno, prva utakmica orotiv juventusa i odmah je pokidao, nevjerovatno koliko je dobro izgledao i svi smo pricali kakvu strahotu beka smo dobili, a sad nista posebno, hebe ga valjda sto nema kontinuiteta a steta, sve predispozicije ima da kida na toj poziciji
A i nadao sam se formaciji sa krilima, coutinjo i roberto po krilima, roberto kad igra baorijed a semedo beka izgledalo je dobro, imamo zivu desnu stranu
Semedo je cudan, poceo je odlicno, prva utakmica orotiv juventusa i odmah je pokidao, nevjerovatno koliko je dobro izgledao i svi smo pricali kakvu strahotu beka smo dobili, a sad nista posebno, hebe ga valjda sto nema kontinuiteta a steta, sve predispozicije ima da kida na toj poziciji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa naravno da ga **** to, kad je odigrao par dobrih utakmica ovaj ga stavio na klupu i sta ocekivati od momka, nek uveze nekoliko utakmica zaredom da se zna na cemu su, grijeh je Roberta tu trositi.Inace Celzi ove sezone poprilicno bezidejno igra, to se mora proci, jedini problem ce biti ta desna strana, mislim da ce Hazard praviti levata od Roberta.
Ljudi ne izbacimo li ovaj mrtvi Chelsea treba ugasit klub. Raspadaju se sa svih strana.
27.10.2020
Celzi je los, al liga prvaka he druga prica, u engleskoj je citi vec prvak i sad celzi tu mozda i kalkulise, al u ligi prvaka ce biti sigurno našpanovani, i bece imati pritiska jer barca je favorit, tako da treba tu biti vrlo oprezan od prve minute, oni ako osjete da mogu proci borit ce se grcevito, zato od prve minute nasi moraju odlicno igrati a ne oscilirati u poluvremenima ko u ligi, celzi ako povede moze biti jako opasan i ako izvuku pozitivan rezultat u londonu mogu biti zilavi u revansu
Al ja vjerujem da ce valverde postaviti dobro ekipu i da nece biti nosalancije mesija, vjerujem da cemo igrati cvrsto i strpljivo bez primljenog gola, a onda u drugom poluvremenu par izmjena i rjesava se pitanje prolaza,
Al ja vjerujem da ce valverde postaviti dobro ekipu i da nece biti nosalancije mesija, vjerujem da cemo igrati cvrsto i strpljivo bez primljenog gola, a onda u drugom poluvremenu par izmjena i rjesava se pitanje prolaza,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- LittleCule
- Kontakt:
Kako prenosi ''Mundo Deportivo'', sportski direktor Barcelone, Robert Fernandez, odustao je od potencijalnih pojačanja u vidu Skriniara (Inter M.), De Ligta (Ajax), Alabe (Bayern M.), i Upamecana (Leipzig) zbog toga što će klub većinu novca potrošiti na dovođenje Griezmanna iz Atletico Madrida.
Isti list navodi da Barcelona prati nastupe Juana Bernata, lijevog beka minhenskog Bayerna čiji ugovor ističe u ljeto 2019. godine.
Isti list navodi da Barcelona prati nastupe Juana Bernata, lijevog beka minhenskog Bayerna čiji ugovor ističe u ljeto 2019. godine.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
glupost, nece polovnjaka zamijeniti polovnjakom..
Protiv Čelzija je za nas možda 55-45, nikako više, ako i toliko.
Jak je ono tim, još će sigurno biti našpanovani da iznenade jače od sebe.
Biće to paklen dvoboj.
Nemojte se zavaravati da će biti lako, neko kantanje i slične priče.
Jedan razlike, i da se udaramo nogom u dupe.
Jak je ono tim, još će sigurno biti našpanovani da iznenade jače od sebe.
Biće to paklen dvoboj.
Nemojte se zavaravati da će biti lako, neko kantanje i slične priče.
Jedan razlike, i da se udaramo nogom u dupe.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Valverde: "Coutinho is a player that adapts well to many positions. He can play inside left, or right and is very versatile."

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.