Vratnik10 je napisao/la:sviunapad1010 wrote:
Ja bi im i zrak naplatio kamoli ulaz u državu BiH. Zato što ne žive ovdje, ne plaćaju poreze ovdje, zato što nam biraju vlast a žive tamo negdje, zato što se prave većim patriotama od nas koji smo ginuli ovdje... Hoces jos da napišem razloga ili je dovoljno. Uvesti kao prije malte. Hoces u grad sa sela plati i bujrum uđi. I to treba opet uvesti.[/quote]
Pa kako nam to oni biraju vlast? Sumnjam da puno njih ide u naše ambasade vani i glasa. Jesi li razmišljo brate da su mnogi protjerani, šta su trebali ostat tamo gdje se nisu mogli branit i bit i oni preklani? Ima ih dosta što se preseravaju, u pravu si, ali ima i dobre raje. Razmisli malo, pusti emocije i rado napiši još razloga što im treba zrak naplatit, ovo što si napiso nije razlog. Odosmo sad u politiku jbg, ne treba o tome, ovo su prepucavanja.[/quote]
Za tebe nije za mene jeste razlog i ima ih 1000, posto se necemo sloziti ti ih voli ja ih ne volim i to je to.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...