Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
U zelji sve penzioneri, al ih amaw sabra 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
jbg
mi smo bolji al oni imaju potencijal
mi smo bolji al oni imaju potencijal

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- mohikanac12
- Kontakt:
Čelik doveo pojačanje iz sarajevske Mošćanice
Kako sam ovo propustio. Mreža skauta po cijeloj BiH.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Lako je vama pitari kad vam je akademija oksnica ekipe, sve golobradi igraci uz ovih par iskusnih. 

Mjau !
Sta si ono pricao ne interesuje vas Jamak haha. Zadnja dva prelazna roka ga hocete, a ovdje prosipao si glupostimohikanac12 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:53Čelik doveo pojačanje iz sarajevske Mošćanice
Kako sam ovo propustio. Mreža skauta po cijeloj BiH.![]()
![]()

Ja kante i qurca
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
3 u prvom poluvremenu , 3 u drugom, 2 ozlijeđena, bilo bi više...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Trebamo se izvinuti covjeku. Mislili smo da je on trenirao da postane ovako glup, ali ipak je prirodno glup, nije trebalo da se trudi da postane.redbull93 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:59Sta si ono pricao ne interesuje vas Jamak haha. Zadnja dva prelazna roka ga hocete, a ovdje prosipao si glupostimohikanac12 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:53Čelik doveo pojačanje iz sarajevske Mošćanice
Kako sam ovo propustio. Mreža skauta po cijeloj BiH.![]()
![]()
![]()
Ja kante i qurca
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Morz pokupi sve otpatke iz Celika
Ne znas koji je gori majke mi... Jamak 15 utakmica jedna asistencija, Miletic od aprila nije utakmice vidio

Ne znas koji je gori majke mi... Jamak 15 utakmica jedna asistencija, Miletic od aprila nije utakmice vidio

Mi vama uvalili Asima, vi nama ove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Asim se prokurcio hoce vani da ide

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ima malo momak previsoko misljenje o sebi i svom fudbalskom znanju

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E gledaj ti Robije što je bezobrazna i nezahvalna, najbolji igrac im bio godinama, nama golčinu iz slobodnjaka na sred Grbavice zavalio prosle sezone i to u mrtvi ugao je zavalio, izabran za najboljeg veznjaka lige prošle sezone, i to iz ekipe koja se borila za mrtvi opstanak, ove polusezone u Bijeljini asistencijom vam izvukao bod protiv Zvijezde, prosle sezone na Bilinom golčinom sam srušio Zrinjski, da ne spominjem borbenost i zalaganje na terenu, gospodski je reci sve najbolje o takvom igracu a ne pljuvati ga i omalovažavati, ko da vi nebi volili da vam je ostao, znam da je dodatna gorčina što zbog dugovanja odlazi i to ni manje ni više nego kod nas, ali dajte malo poštovanja, jer momak je ukupno tri godine nosio dres Čelika kada se sve sabere, budite gospoda, ne budite ko ovi sa periferije Mostara
MIHAJLOVIĆ !
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa jest, svaka cast mu za proslu godinu, al ovu godinu glavni krvnik medju igracima, plus jedan od najgorih na terenu. Da je znalac nemma sta.Radmilo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 20:44E gledaj ti Robije što je bezobrazna i nezahvalna, najbolji igrac im bio godinama, nama golčinu iz slobodnjaka na sred Grbavice zavalio prosle sezone i to u mrtvi ugao je zavalio, izabran za najboljeg veznjaka lige prošle sezone, i to iz ekipe koja se borila za mrtvi opstanak, ove polusezone u Bijeljini asistencijom vam izvukao bod protiv Zvijezde, prosle sezone na Bilinom golčinom sam srušio Zrinjski, da ne spominjem borbenost i zalaganje na terenu, gospodski je reci sve najbolje o takvom igracu a ne pljuvati ga i omalovažavati, ko da vi nebi volili da vam je ostao, znam da je dodatna gorčina što zbog dugovanja odlazi i to ni manje ni više nego kod nas, ali dajte malo poštovanja, jer momak je ukupno tri godine nosio dres Čelika kada se sve sabere, budite gospoda, ne budite ko ovi sa periferije Mostara
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ahahahahahahahaha niste normalni ni jedanmohikanac12 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 20:42Convicts1988 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:40Amar Osim zvani morž, sin kriminalca Ivana Ivice Osima.
Ko se slaže s ovim navodom nek opali srce <3
Yebem autoru posta sve žensko u familiji što ima, od najmanjih do najstarijih, a ovima što su lajkali se popišam po kostima mrtvih predaka.
Ne mora niko lajkat, ja ovo onako od srca.

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
- Kontakt:
Pa ja sam naveo istinit navod, ne vidim u cemu je problem i sta je toliko razljutilo mohikanca pa je ovako burno reagovao. Vidim i dosta ljudi se slaze s ovim navedenim, i to su cinjenice, veliki broj lajkova to potvrdjuje.
Neka nama Amara babinog potomka, da imamo na kome bijes iskalit koji se nakupi u nama

Zadnja izmjena: avenija, dana/u 21 jan 2020, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Istarlahase vas ti sa periferije. Ubismo vam i buhu na prknu, tako ste losi da je to strasno. Jos Jamaka jazavca dovode, prosjek godina ekipe se povecao na 46+. Kako Amaw skolski izvlaci pare iz svoje zeljane, a u javnosti cirkuza sa vama na ocigles citave bh javnosti. Famose Famose eto Zelje tamo seRadmilo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 20:44E gledaj ti Robije što je bezobrazna i nezahvalna, najbolji igrac im bio godinama, nama golčinu iz slobodnjaka na sred Grbavice zavalio prosle sezone i to u mrtvi ugao je zavalio, izabran za najboljeg veznjaka lige prošle sezone, i to iz ekipe koja se borila za mrtvi opstanak, ove polusezone u Bijeljini asistencijom vam izvukao bod protiv Zvijezde, prosle sezone na Bilinom golčinom sam srušio Zrinjski, da ne spominjem borbenost i zalaganje na terenu, gospodski je reci sve najbolje o takvom igracu a ne pljuvati ga i omalovažavati, ko da vi nebi volili da vam je ostao, znam da je dodatna gorčina što zbog dugovanja odlazi i to ni manje ni više nego kod nas, ali dajte malo poštovanja, jer momak je ukupno tri godine nosio dres Čelika kada se sve sabere, budite gospoda, ne budite ko ovi sa periferije Mostara

All-Time First Yugoslav League table
Slažem se apsolutno, ali bez zajebancije, najveci sportski uspjesi zadnjih tridesetak godina su vam pobjede na prijateljskim utakmicama protiv nas, i ona u ligi, nema šta, samo jako i ubudućenekoIzMostara je napisao/la: ↑21 jan 2020, 20:55Istarlahase vas ti sa periferije. Ubismo vam i buhu na prknu, tako ste losi da je to strasno. Jos Jamaka jazavca dovode, prosjek godina ekipe se povecao na 46+. Kako Amaw skolski izvlaci pare iz svoje zeljane, a u javnosti cirkuza sa vama na ocigles citave bh javnosti. Famose Famose eto Zelje tamo seRadmilo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 20:44E gledaj ti Robije što je bezobrazna i nezahvalna, najbolji igrac im bio godinama, nama golčinu iz slobodnjaka na sred Grbavice zavalio prosle sezone i to u mrtvi ugao je zavalio, izabran za najboljeg veznjaka lige prošle sezone, i to iz ekipe koja se borila za mrtvi opstanak, ove polusezone u Bijeljini asistencijom vam izvukao bod protiv Zvijezde, prosle sezone na Bilinom golčinom sam srušio Zrinjski, da ne spominjem borbenost i zalaganje na terenu, gospodski je reci sve najbolje o takvom igracu a ne pljuvati ga i omalovažavati, ko da vi nebi volili da vam je ostao, znam da je dodatna gorčina što zbog dugovanja odlazi i to ni manje ni više nego kod nas, ali dajte malo poštovanja, jer momak je ukupno tri godine nosio dres Čelika kada se sve sabere, budite gospoda, ne budite ko ovi sa periferije Mostara![]()

MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Treba se izorganizovati pa nanijeti materijala, ima i onaj stock, pola kile stakla u dnu flase ima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.