Pantelija je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pantelija je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Za 20 godina ide "Kako je Amar rekao NE, drzavi i savezu"
Pisat ce vas turci po sred sugavice iduce sezoneMocMahale444 je napisao/la:Citas temu znaci smogovac, hajde pisi jos ovu sezonu na prepucavanjima a ondagud baj carli.
Po Zdrav za bif teka.
skripar96 je napisao/la:Imate li ijedan razuman argument protiv Robija osim što je i četnik i ustaša odjednom?
Da malo iskljucis emocije i pogledas stvari objektivno bez tih nacionalistickih sranja,vidio bi da je Prosinecki odlican rrener i odlican izbor. Volite vi Amara i sve to stoji,al realnost je da Robiju ne moze vode dodati ni u trenerskoj,a bome ni u igrackoj karijeri.MocMahale444 je napisao/la:skripar96 je napisao/la:Imate li ijedan razuman argument protiv Robija osim što je i četnik i ustaša odjednom?
Ne oni, nego ja sam to napisao. Sta ti imas pravo pisati da pjevas malo i velicas zlocince a ja nemam pravo da je sidecki cetnik.
Jbga i vi sta protiv njih zar ne![]()
[img]http://www.---%20SPAM%20---/images2/prosinecki_triprsta2_zvezda_index.jpg[/img]
Mitomani, mitomani..MocMahale444 je napisao/la:skripar96 je napisao/la:Imate li ijedan razuman argument protiv Robija osim što je i četnik i ustaša odjednom?
Ne oni, nego ja sam to napisao. Sta ti imas pravo pisati da pjevas malo i velicas zlocince a ja nemam pravo da je sidecki cetnik.
Jbga i vi sta protiv njih zar ne![]()
Ja bi im i zrak naplatio kamoli ulaz u državu BiH. Zato što ne žive ovdje, ne plaćaju poreze ovdje, zato što nam biraju vlast a žive tamo negdje, zato što se prave većim patriotama od nas koji smo ginuli ovdje... Hoces jos da napišem razloga ili je dovoljno. Uvesti kao prije malte. Hoces u grad sa sela plati i bujrum uđi. I to treba opet uvesti.MocMahale444 je napisao/la:Vratnik10 je napisao/la:Zašto bi im naplacivo ulaz na granici, mozeš li pojasnit? Nisam dio te skupine ni populacije ali me zanima.sviunapad1010 je napisao/la: Ako mislis na bhf iz dijaspore boli me ona stvar sta misle. Nisu bitni uopšte. Naplaćivao bi im ulaznicu 10 puta skuplje i ulaz na granici. Naravno ljudi koji su ovdje bili 92-96 pa otisli poslije ne ubrajam u tu vrstu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.