Posra se sebi usta, po ko zna koji putkillafrommanilla je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:53koliko los odgovor, cak i za tvoj standard![]()

Posra se sebi usta, po ko zna koji putkillafrommanilla je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:53koliko los odgovor, cak i za tvoj standard![]()
Kako mislis tudjim parama kad smo za 3 god od evrope i prodaje igraca zaradili oko 100 mil €?!Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:10ma pusti ovog lako je tudjim parama se rasipati...
Zvezda je pocela ozbiljnije dolaskom picoustog do tad u evropi srednja zalost ,kakav je kapital upumpao da bi pocelo to sve ,koliko su vam banke dugova oprostile od njegovog dolaska ,koliko penala ste dobili od tada i na kraju koliko vam je "sever " para zaradio od gradjevine i tendera od njegovog brata ...rezimski klub koji drzi na ogradi drazu i petokraku sta dalje pricat ...marconato je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:41Kako mislis tudjim parama kad smo za 3 god od evrope i prodaje igraca zaradili oko 100 mil €?!Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:10ma pusti ovog lako je tudjim parama se rasipati...![]()
al' zato mi igramo sa vama..
A mi tebi yebemo sve sto imas sa malo duzom kosom i nije nam zao zbog toga. Isto to i adminuSudoHusika je napisao/la: ↑27 okt 2020, 19:46Iskreno mi je žao zbog Mersudina Ahmetovića i po svemu sudeći, ove teške povrede. Jedan od rijetkih sa druge strane grada koji zaslužuje poštovanje.
![]()
Toljaga je napisao/la: ↑27 okt 2020, 22:27A mi tebi yebemo sve sto imas sa malo duzom kosom i nije nam zao zbog toga. Isto to i adminuSudoHusika je napisao/la: ↑27 okt 2020, 19:46Iskreno mi je žao zbog Mersudina Ahmetovića i po svemu sudeći, ove teške povrede. Jedan od rijetkih sa druge strane grada koji zaslužuje poštovanje.
![]()
Slijedi lomljenje prsticaSudoHusika je napisao/la: ↑27 okt 2020, 22:33
@ feniks
@stiven
@zagor
Yebem vam bešike u kojima su vas ljuljali.
Igrače su u hangar zaključavali, a 5 "navodno" pozitivnih su u 5 sati držali u jednom kombiju na aerodromu u izraelu bez hrane i vode.
U usta vam se naserem pogana. Yebo vam onaj @tobe sve što imate s malo dužom kosom.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, Combattente87, fks74, Hightower, Rodman i 25 gostiju.