Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Otjeramo psovkama gospodina koji nas je odveo na SP .
Trazili ste gledajte .
Trazili ste gledajte .
Sta ti je ? Pa ti ne znas da je pape dumber one u onom filmu s mesom dumb and dumber.DeeWa je napisao/la:pape vrati se, sve ti je oprosteno

Necu o Mesi, davno sam rekao sve o njemu.Sandokan87 je napisao/la:Nemoj rahmet ti! Za sve mu hvala, al kad bolje skontam Adzem je Murinjo!Sariel je napisao/la:Mesha haj u zelju hljeba ti.da im vratimo milo za drago
Ali vas dvojica ste mi vrh.

Imamo Dzumhura ba.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovaj ako ima gram obraza dao bi ostavku. Lijepo sam pisao sto mu prije vidimo ledja tim bolje.
-
- Kontakt:
njega je trebalo otjerat kad nije mogao skontati da je bilo vrijeme da ode. sto ne mogu ovih, pa jel ga trebalo gledati dozivotno? dovoljno je bio, izgubio malo orijentaciju poceo neke svoje cudne kombinatorike i naravmno da ga treba otjerati. o ovome sada nemam rijeci. mora otici odmah poslije gibraltara i to veceras da najaci da odlazi da da vremenba onih guzonjama da smisle nesto. ovo bas boli
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Hvala na svemu ali to je to.
Dobar rezultat za revans,dva gola u gostima,bravo Mesa 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Idi navijaj za Safeta Susica i Tinu u Interu, levatu.Virtu4l je napisao/la:ponovo imašbhsport je napisao/la:Mars napoljeneznalice
Crnogorski navijac Safeta Susica.
Jedina gora utakmica u zadnjih 10 godina je debakl protiv Izraela i poraz protiv Cipra kuci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Bazinga12345
- Kontakt:
toggle menuSportSport.ba
REPREZENTACIJA
"Igrali smo kao amateri, zaslužujemo najgore kritike"
Selektor BiH nakon šokantnog poraza od Kipra
R. Pašić
Danas, 23:08
FACEBOOK TWITTER
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević razočaran je večerašnjim nastupom našeg nacionalnog tima u Nikoziji.
Bh. selekcija odigrala je večeras očajan meč. Izabranici selektora Baždarevića se nisu sastavili s loptom i poraženi su od Kipra s 3:2, nakon zaista nejverovatnog preokreta.
"Ko može ovo objasniti? Imali smo sreću da vodimo 2:0 i sa ovako iskusnom ekipom je nepojmljivo da izgubimo. Za mene je ovaj poraz najteži u karijeri. Jedostavno, nismo znali šta da radimo. Kao da igramo sa prvacima svijeta. Bilo je jako teško šta reći, osim toga da sam razočaran i zaslužujemo sve najgore kritike", rekao je Baždarević, te je dodao:
"Svi smo odgovorno za ovo što se desilo. Radi se o nacionalnom grbu, ja sam prvi odgovoran. Imali smo sve u svojim rukama. Igrali smo kao amateri", ističe Baždarević.
"Nismo odradili naš posao. Naša reprezentacija ostaje u igri za baraž, ali s ovakvom igrom i ponašanjem ne zaslužujemo biti tamo. Još jednom kazen, razočaran sam. Žao mi je što smo doživjeli ovo što smu doživjeli večeras. Teško je bilo šta više reći", ističe bh. selektor.
"Nismo radili onaj posao za koji smo plaćeni. Nismo igrali za majicu koju nosimo. Da li smo imali strah od pobjede, zašto je sve blokiralo ne znam. Nisam ni pomišljao da se može desiti nešto ovako", rekao je Baždarević.
REPREZENTACIJA
Selektor BiH nakon šokantnog poraza od Kipra
R. Pašić
Danas, 23:08
FACEBOOK TWITTER
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević razočaran je večerašnjim nastupom našeg nacionalnog tima u Nikoziji.
Bh. selekcija odigrala je večeras očajan meč. Izabranici selektora Baždarevića se nisu sastavili s loptom i poraženi su od Kipra s 3:2, nakon zaista nejverovatnog preokreta.
"Ko može ovo objasniti? Imali smo sreću da vodimo 2:0 i sa ovako iskusnom ekipom je nepojmljivo da izgubimo. Za mene je ovaj poraz najteži u karijeri. Jedostavno, nismo znali šta da radimo. Kao da igramo sa prvacima svijeta. Bilo je jako teško šta reći, osim toga da sam razočaran i zaslužujemo sve najgore kritike", rekao je Baždarević, te je dodao:
"Svi smo odgovorno za ovo što se desilo. Radi se o nacionalnom grbu, ja sam prvi odgovoran. Imali smo sve u svojim rukama. Igrali smo kao amateri", ističe Baždarević.
"Nismo odradili naš posao. Naša reprezentacija ostaje u igri za baraž, ali s ovakvom igrom i ponašanjem ne zaslužujemo biti tamo. Još jednom kazen, razočaran sam. Žao mi je što smo doživjeli ovo što smu doživjeli večeras. Teško je bilo šta više reći", ističe bh. selektor.
"Nismo radili onaj posao za koji smo plaćeni. Nismo igrali za majicu koju nosimo. Da li smo imali strah od pobjede, zašto je sve blokiralo ne znam. Nisam ni pomišljao da se može desiti nešto ovako", rekao je Baždarević.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 31 avg 2017, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Safet Susic i Mehmed Bazdarevic su poluretardi nevidjeni na klupi nijedne normalne reprezentacije.
Zivot bi dao da ova dvojica ne bi polozila malo ozbiljniji psiho test. Koliki idiot moras biti da si cjeli zivot u nogometu a ne naucis nista. Ovaj trenutni kreten je jedini covjek koji je gledao vecerasnju utakmicu i nije vidio da Ibisevic smeta. Birajuci ovakve trenere ukopali ste Sarajevo i Zeljeznicar a konacno i nogometnu reprezentaciju BIH. Vec mi je neko vrijeme postalo jasno kako Zrinjski i Siroki Brijeg (selo u Hercegovini) uzimaju titule a igraju protiv klubova iz polumilijonskog grada.
Dajete Bosanski nogomet u ruke totalnim idiotima i pitate se sta se dogadja. Zelim napokon nacionalni kljuc na klupi A reprezentacije BiH. Iako sam Bosnjak ne zelim u dogledno vrijeme vidjeti Bosnjaka koji vodi nogometnu reprezentaciju. Treba reci istinu, mi trenutno nemamo kapaciteta za tako nesto. Neka niko ne spominje Vahu jer on to nece!!!
Zivot bi dao da ova dvojica ne bi polozila malo ozbiljniji psiho test. Koliki idiot moras biti da si cjeli zivot u nogometu a ne naucis nista. Ovaj trenutni kreten je jedini covjek koji je gledao vecerasnju utakmicu i nije vidio da Ibisevic smeta. Birajuci ovakve trenere ukopali ste Sarajevo i Zeljeznicar a konacno i nogometnu reprezentaciju BIH. Vec mi je neko vrijeme postalo jasno kako Zrinjski i Siroki Brijeg (selo u Hercegovini) uzimaju titule a igraju protiv klubova iz polumilijonskog grada.
Dajete Bosanski nogomet u ruke totalnim idiotima i pitate se sta se dogadja. Zelim napokon nacionalni kljuc na klupi A reprezentacije BiH. Iako sam Bosnjak ne zelim u dogledno vrijeme vidjeti Bosnjaka koji vodi nogometnu reprezentaciju. Treba reci istinu, mi trenutno nemamo kapaciteta za tako nesto. Neka niko ne spominje Vahu jer on to nece!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Svaka tebi Mehmede čast jer ovo zaista treba znati
Još ne mogu da vjerujem 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Kad neko odvede repku na SP kao Gospodin Safet onda moze da se poredi s Papetom .bhsport je napisao/la:Idi navijaj za Safeta Susica i Tinu u Interu, levatu.Virtu4l je napisao/la:ponovo imašbhsport je napisao/la:Mars napoljeneznalice
Crnogorski navijac Safeta Susica.
Jedina gora utakmica u zadnjih 10 godina je debakl protiv Izraela i poraz protiv Cipra kuci.
I moralna gromado nema ostavke?
Nevjerovatno da GLUPAN nema obraza da podnese ostavku...
Jedina sansa nam je da GLAVONJAMA iz NS-a dodje iz guzice u glavu i da mu sutra uruce otkaz...
Jedina sansa nam je da GLAVONJAMA iz NS-a dodje iz guzice u glavu i da mu sutra uruce otkaz...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jok ja imamHusika je napisao/la:Imbecilu ne petljaj Osima sa ikim,Pantelija je napisao/la:Ćuraneeeee, poselami svog lobirajuceg Osima koji se slomio pijuci kafe da te dovedu
Osim je Tata bh FUDBALA...
Mesa je druga prica, Mesa je PICKA!
Raspitaj se ko je najviše lobirao za mesu!
A tata bh fudbala nikad nije bio na klupi bh fudbala a preko onog retardiran saveza je instalirao trenutne lopove...
Tata bh fudbala. Je SAFET SUSIC PAPE
Stručnjak i majstor koji je otišao na SP
Vozdra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hajde ako ništa skino sam oba daju gol, čeka se još Čile za 50 KM. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- sagitarius
- Kontakt:
Realno i SUSIC i MESA su amateri zesci!
Il vrati Ciru, i daj Bajevica!
Il vrati Ciru, i daj Bajevica!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
nakon ovog ce doci mehmed janjos
Ali stvarno, stvarno svaka cast. Sa ovim igracima, ma u kakvoj formi bili, uspjeti izgledati ovako jadno protiv Kipra, ej Kipra. 

Treba vratit SliškovićaVucevich je napisao/la:nakon ovog ce doci mehmed janjos

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.