FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 17 dec 2009, 15:00

TheManiacs je napisao/la:
Kao najozbiljniji kandidati spominje se dvojac iz Olimpika Vedran Ješe i Albin Pelak, te Zajko Zeba.

- Ješe je igrač Olimpika pod ugovorim, tako da je njegov angažman nešto teži posao. Zeba ima ponudu iz Rusije i ako mu ne bude odgovarala najvjerovatnije će ostati kod nas, dok Pelak još uvijek nije riješio svoj status. Razgovarali smo sa njim i vidjet ćemo šta će od svega biti - kaže Brković.

Prvo gore kaze,ne zeli o imenima pa dole pise za ovu trojicu :mrgreen:
Jesi glup ,to je od Avaza info nije ti Brkovic rek'o :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 dec 2009, 18:34

Kao najozbiljniji kandidati spominje se dvojac iz Olimpika Vedran Ješe i Albin Pelak, te Zajko Zeba.

- Ješe je igrač Olimpika pod ugovorim, tako da je njegov angažman nešto teži posao. Zeba ima ponudu iz Rusije i ako mu ne bude odgovarala najvjerovatnije će ostati kod nas, dok Pelak još uvijek nije riješio svoj status. Razgovarali smo sa njim i vidjet ćemo šta će od svega biti - kaže Brković.

A i za Pelaka Olimpik trazi 50.000
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 17 dec 2009, 18:44

FK Sarajevo je napisao/la:

A i za Pelaka Olimpik trazi 50.000
Dobit ce Q veliku!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 17 dec 2009, 20:20

nime_tm87 je napisao/la:

Nime mescini ti si glup

Gore kaze ne zelim o imenima,ovaj novinar spomenu ovu trojicu on mu sve reko

Ti si glup :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 dec 2009, 20:39

bozicni turnir:

1. kolo: Iskra - Željezničar (13.00)
2. kolo: Zadar - Željezničar (17.20)
3. kolo: Borac - Željezničar (13.00)

stim da ekipa zadra i borca nece doci na turnir pa umjesto njih dolaze rudar.k i velez, e sad ne znam ko ce mjenjat zadra a ko borca :)

susret za treće mjesto (16.00)
finale (17.00)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 17 dec 2009, 20:43

19TM87 je napisao/la:bozicni turnir:

stim da ekipa zadra i borca nece doci na turnir pa umjesto njih dolaze rudar.k i velez, e sad ne znam ko ce mjenjat zadra a ko borca :)

finale (17.00)
što borac bolan ne dolazi odakle ti ta informacija

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 dec 2009, 20:55

nime_tm87 je napisao/la:

Nime mescini ti si glup

Gore kaze ne zelim o imenima,ovaj novinar spomenu ovu trojicu on mu sve reko

Ti si glup :mrgreen:
E moj TheManics zvani Dzokica vidis li ti da se SPOMINJE ,a ne da je to Nijaz rekao znaci oni su gs samo pitali sta je s jeseom zebom i pelakom .. ;) Misli tikvom ;)

Ti si glup! :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 dec 2009, 20:56

vlado lesinar je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:bozicni turnir:

finale (17.00)
što borac bolan ne dolazi odakle ti ta informacija
zbog vremenskih nepokoda ;)...info bht dnevnik :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 dec 2009, 22:53

Auuuuuuuu ne dogovorise se nista ovi za Cocu, nasi hoce vise od 50 000.Nek pitpise za olimpik!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 17 dec 2009, 22:55

pile87 je napisao/la:Auuuuuuuu ne dogovorise se nista ovi za Cocu, nasi hoce vise od 50 000.Nek pitpise za olimpik!

Ma nek potpise za nas nece se pokajat.
AMAR OSIM!

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 17 dec 2009, 23:01

pile87 je napisao/la:Auuuuuuuu ne dogovorise se nista ovi za Cocu, nasi hoce vise od 50 000.Nek pitpise za olimpik!
pa sta ce sada biti,hoceli ostati kod nas ili ce otoci u nekiu bosansko-hercegovacki klub???i ima li vijesti o pojacanjima.???Volim te Zeljo

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 dec 2009, 23:54

Ima li šta novo...šuška li se šta oko pojačanja :?:

"Pravo da vam kažem, prioritet nam je izmiriti sve obaveze prema postojećem igračkom kadru, a tek nakon što to uradimo znat ćemo da li imamo financijskih sredstava za nove igrače. Želio bih istaći da će u Željezničar, ukoliko i budu dolazili, doći samo igrači koji će biti prava pojačanja jer u ovom trenutku nema potrebe da dovodimo one koji neće biti u stanju našu igru podići na jedan viši nivo."

Uh što me Osim iznervira :evil: čuj ako bude pojačanja, ma šta ako bude, obećali ste i ima da bude :evil:
Strauss Junior

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 dec 2009, 00:50

BlueSharks je napisao/la:Ima li šta novo...šuška li se šta oko pojačanja :?:

"Pravo da vam kažem, prioritet nam je izmiriti sve obaveze prema postojećem igračkom kadru, a tek nakon što to uradimo znat ćemo da li imamo financijskih sredstava za nove igrače. Želio bih istaći da će u Željezničar, ukoliko i budu dolazili, doći samo igrači koji će biti prava pojačanja jer u ovom trenutku nema potrebe da dovodimo one koji neće biti u stanju našu igru podići na jedan viši nivo."

Uh što me Osim iznervira :evil: čuj ako bude pojačanja, ma šta ako bude, obećali ste i ima da bude :evil:
Ma brate nema te sta nervirati, Osim za razliku od drugih trenera poznaje situaciju i vlada situacijom onoliko koliko je to moguce! Svi smo upoznati sa tim dugom od 150 000 eura i svi znamo koliko je to para, tako da bih ja najsretniji bio kada bi se taj dug vratio a vec postojeci kadar uigrao i kroz kup takmicenje izasao u evropu.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 18 dec 2009, 07:16

Dok je nas -bice Zeljeee -vazda party i veseljeee -Zeljoooooo ti si SAMPIONNNNNNNNN :D

The Maniacs -man from the south-side ready to do whateva and we hella WILD 8-)
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 dec 2009, 08:54

pojačanja nam trebaju k'o komad hljeba, to znaju i ptice na grani. ali iskreno, bolje i nikakva od onakvih kakva su dovođena proteklih godina. bolje uigravati postojeći kadar nego služiti umjesto priprema nekome ko godinu ili dvije nije nikako igrao lopte. "'nako" igrača imamo i previše, ako neko nije PRAVO pojačanje (ili je nekad žario i palio, a zadnje dvije godine nije igrao nigdje, pa se sad sjetio želje :P ) bolje ga je ne dovoditi.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 dec 2009, 08:58

slika

AVAZ
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 18 dec 2009, 09:06

Pirke_TM87 je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:Ima li šta novo...šuška li se šta oko pojačanja :?:

Ma brate nema te sta nervirati, Osim za razliku od drugih trenera poznaje situaciju i vlada situacijom onoliko koliko je to moguce! Svi smo upoznati sa tim dugom od 150 000 eura i svi znamo koliko je to para, tako da bih ja najsretniji bio kada bi se taj dug vratio a vec postojeci kadar uigrao i kroz kup takmicenje izasao u evropu.
Svi mislite na "postojeci" kadar, a sta je sa Viscom i Rovcaninom??
Na njih ste zaboravili :?: Rovcanin bi mogao dobra kombinacija uz Mesanovica biti, a Viscu cemo tek vidjeti na pravim tekmama. Vidjeli smo sta 1 igrac znaci (Skoro za komsije)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 dec 2009, 09:47

Stole iz Bora je napisao/la:slika

AVAZ
Ma nema se za ovo sta reci,ja mislim da je Zeljo u pravu,ne treba dalje prodavati obraz ako je to vec do sada bio slucaj,ili nek legne lova kako treba,ili nek nikako i ne legne,pa nek Coca igra u olimpiku ako zeli...ako nas senegal maltretira za svoja prava,imamo valjda i mi neka prava za svoju djecu...to je sada normalna pojava u svijetu i mislim da se trebamo drzati tog pravila i mi,ne treba se vise zezati sa imenom kluba nego treba gledati svoju korist,a u ovom slucaju Panionis je sasvim normalan evropski klub koji bi u slucaju da je zainteresovan bez problema trebao dati cifru koju bi zapravo morali dati,zalosno je sto svi gledaju BiH kao da smo Somalija,pa misle da mogu dati za kafu i da dobiju igraca kojeg zele...za to smo krivi mi sami,jer su do sada zaista davali za kafu za nekog igraca,treba to promijeniti iz korijena,bez obzira da li nasem "kapitenu" trebamo izaci u susret ili da li su obje strane u ovom slucaju ispale korektne..ovo je sansa da vratimo izgubljenu lovu za Senegalce,po ko zeli,bujrum...ako ne daju,onda nista,sa 20 000 eura bi izgubili i obraz i igraca a nista prakticno ne bi zaradili
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 dec 2009, 12:41

slika
slika
slika

:mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 18 dec 2009, 14:28

Pise u Sportu:
1) Da zejo za cocu trazi 200.000 eura.
2) Da ce Rovcanin pocet igrat kad bude dovoljno spreman a on kaze da je spreman i da jedva ceka da zaigra.
3) Da Adi Adilovic(golman olipika) zeli prec kod nas.
4) Da ce se Branko Seslija vrati ako ga ovi budu uopce htjeli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.