odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Sto se tice mog misljenja o starkama,kao komad obuce su dobre i mogu pasati uz dosta stvari,ali su isfurane,da Bog dragi sačuva,uzduž i poprijeko.
Nešto slično kao i iPhone,jedan model mobitela svi imaju.
Eno hodam gradom jučer,kad grupa od 10-15 cura,mene djavo ponese pa pogledah u pod,kad ono sve nose starke,jedna nosi onaj Ermeks,a razlikuju se sto 10 njih nosi pliće bijele starke,a 2-3 ostale nose dublje bijele starke.
To je kad je zenskadija u pitanju.
Sto se tiče masculinuma,i u ovom slučaju se počinju žestoko furati,ali ipak se ne nosaju non-stop,nego u povremenim prigodama.
Plus sto je 100KM zaista previše za takvu vrstu obuće.
Nešto slično kao i iPhone,jedan model mobitela svi imaju.
Eno hodam gradom jučer,kad grupa od 10-15 cura,mene djavo ponese pa pogledah u pod,kad ono sve nose starke,jedna nosi onaj Ermeks,a razlikuju se sto 10 njih nosi pliće bijele starke,a 2-3 ostale nose dublje bijele starke.
To je kad je zenskadija u pitanju.
Sto se tiče masculinuma,i u ovom slučaju se počinju žestoko furati,ali ipak se ne nosaju non-stop,nego u povremenim prigodama.
Plus sto je 100KM zaista previše za takvu vrstu obuće.
Keep walking.
Re: odjeca, patike etc etc
Ma nije to sve ni orginal
Juce u Visokom na vašeru gledam prodaju kopije idu ko lude 

Željeznicar za život cijeli !
Greivis je napisao/la:Zamolio bih Heada da postavi sta on nosi.

Ovaj stil.
1946
Ja kad sam poceo nositi starke nije ih bilo previse, danas ih svako nosa, no oni ce prestati a ja necu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tisko jede malu djecu:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
i ja isto, ali pozitivneKawhi je napisao/la:Jedini ljudi prema kojim imam predrasude su muškarci u starkama.

Pustiću sunce da topi ljubav!
Ovaj Tradition jeMonolog je napisao/la:
Tisko jede malu djecu:

Razmišljam da uzmem, mislim da je nešto oko 570 KM.
Ne mogu nikako da se odlučim između bijele i crne podloge, crnu uvijek preferiram, ali razmišljam.
Npr. ni ova siva nije loša:

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobar izbor, moram priznati. Samo, treba iskesirati da valja. Neki dan sam "cunjao" ovdje i bas se zadrzavao pored Tissotovih i Dieselovih modela. Jbt, pa oko 500 franaka je najjeftiniji (od ovih sto su se meni dopali) model. Yebenica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da, ali sat kao sat, vrijedi brate, jedini nakit koji muškarac treba da ima, da valja.
Inače, godinu dana plačem za ovim:
Techne Sparowhawk II, švicarski također, nemoguće ni na netu naći, na njihovom site-u odmah nestanu, limitirane serije. Navodno ima samo u Švici, Francuskoj i Belgiji, ali tamo ne zalazim.
Ovaj tip satova volim, neki aviator stil.
Inače, godinu dana plačem za ovim:

Ovaj tip satova volim, neki aviator stil.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koliko kosta ovaj sat?Monolog je napisao/la:
Tisko jede malu djecu:
[/spoiler]
uvjek sam ovakve volio i planiram si kupiti jedan bar slican ovome
Stranicu nazad, ja isto postavio, nekako ovako se najljepše osjećam, a usput i elegantno jeHead je napisao/la:Greivis je napisao/la:Zamolio bih Heada da postavi sta on nosi.Ovaj stil.

Znaš šta valja.Head je napisao/la:Greivis je napisao/la:Zamolio bih Heada da postavi sta on nosi.Ovaj stil.

E zna neko najbolji nacin za cistit brusenu kozu, tene su u pitanju? Unaprijed hvala 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja care zivim u austriji i ti da vidis kako se ovdje "normalna raja" ili narod oblaci ti bi se udario cekicom u gloovu! Ovdje neku "americku " modu fura omladina u gradovima Bec, Salzburg itd dok izvan gradaIlPrincipe je napisao/la:pa ti sigurno nisi otiso dalje od ŠeheraHead je napisao/la:A ko je to ovdje stavio sliku sprintarica i jeans hlaca i rek'o da to nosi pa se ti drzis toga?
To ce svako pametan i neko ko ima trunku stila i ukusa osuditi.
Druga stvar sto se ti stidis svog identiteta i onog sto jesi pa se pokusavas tranformisati u americkog tinejdzera a zapravo si jedan kompleksas iz Zenice koji fura nakaradni stil.zato to i govoriš otiđi u Austriju pa vidi ..
Prvo ne znaš ni ko sam ni šta sam, "stidim" se svog identiteta jednako kao ti.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- tyler durden
- Kontakt:
Head je napisao/la:A ko je to ovdje stavio sliku sprintarica i jeans hlaca i rek'o da to nosi pa se ti drzis toga?
To ce svako pametan i neko ko ima trunku stila i ukusa osuditi.
Druga stvar sto se ti stidis svog identiteta i onog sto jesi pa se pokusavas tranformisati u americkog tinejdzera a zapravo si jedan kompleksas iz Zenice koji fura nakaradni stil.

a ti si kao ozbiljan neki forumas

Ima li ikakav trik kako narucit odjecu/patike sa nekog sajta ako ustvari ne salju za tvoju drzavu? Moze li se poslat na neku drugu adresu, pa da ti oni dalje?
Konkretno pitam za suprafootwear.com. Nece cigani da salju u Norvesku. Yebala ih Svedska. Ima drugih sajtova sto prodaju njihovu robu, ali nemaju izbor kao ovi, plus sto su puno skuplje.
Konkretno pitam za suprafootwear.com. Nece cigani da salju u Norvesku. Yebala ih Svedska. Ima drugih sajtova sto prodaju njihovu robu, ali nemaju izbor kao ovi, plus sto su puno skuplje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako imas neku familiju ili poznanika to ti je najbolja opcija.Narucis na njihovu adresu,i oni ti proslijede.
Tako sam.ja radio s amazonom.
A mozda i ima nekih firmi koje cine takve usluge,to bi ti bilo kao posta.Sad ne znam da li mozes poslat na ime neke agencije,pa da ti oni dostave na tvoju adresu.Nisam imao iskustva s tim.
Tako sam.ja radio s amazonom.
A mozda i ima nekih firmi koje cine takve usluge,to bi ti bilo kao posta.Sad ne znam da li mozes poslat na ime neke agencije,pa da ti oni dostave na tvoju adresu.Nisam imao iskustva s tim.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Ja ih nikad ne čistim.Treba ih znat fino isprljat da se ne primijetiLillard je napisao/la:E zna neko najbolji nacin za cistit brusenu kozu, tene su u pitanju? Unaprijed hvala

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
https://www.google.ba/#q=kako+o%C4%8Dis ... usenu+kozu" onclick="window.open(this.href);return false;Lillard je napisao/la:E zna neko najbolji nacin za cistit brusenu kozu, tene su u pitanju? Unaprijed hvala
evo pa istrazuj

- undefined007
- Kontakt:
Raja pitanje za vas ima li kakva stranica na netu odakle mogu finu robu poručiti (mislim na patike, šuškavce itd
) osim ebaya ima li jos koja?

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987