AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Mamu švabsku ****, do kraja utakmice tri crvena će nam dat
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odigrati časno do kraja. Pa šta bude. Sudija je nakon onog meča sa Atleticom sjebao i ovu utakmicu.
Dvije pobjede u zadnja dva kola i bit će to dovoljno za prolaz.
Dvije pobjede u zadnja dva kola i bit će to dovoljno za prolaz.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakvo amatersko suđenje ovog debila. Veze blage nema sa fudbalom, ovaj je zalutao....
baci je Putine ali oko Berlina yebo ga nebo 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Šteta jbg, žali Bože umaranja do kraja utakmice. Sreća hajde što će i Chelsea igrati maksimalno protiv Salzburga sljedeću pa bi teoretski mogli proći sa dvije pobjede u sljedeća dva meča, ali poteško.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo razbacivanje kartonima je ....
Penal ne znam, povlačenja je bilo ali od 10 situacija 7 nebi bilo svirano. Crveni karton za Tomoria ma ne znam, što bih rekao. Igrači Chelsea kao da su bili na časovima valjanja kod Neymara.
Do penala i crvenog je igra ličila na nešto.
Penal ne znam, povlačenja je bilo ali od 10 situacija 7 nebi bilo svirano. Crveni karton za Tomoria ma ne znam, što bih rekao. Igrači Chelsea kao da su bili na časovima valjanja kod Neymara.
Do penala i crvenog je igra ličila na nešto.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Penal i nekako, kontakta je bilo. To nije upitno. Ali niti jedan ozbiljan sudija ne bi dao crveni karton. Sudija je ukenjao utakmicu u 20oj minuti i tu sva priča završava.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znale su nas sudije i do sad zakidati ali ovo sto radi veceras je zivi kriminal.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma bježi, nema ništa gore nego kad ti se sporedna strana posere u ćejf.
Nije problem biti nadigran i izgubiti, ali uplitanje sudije sa svojim suludim odlukama je problem koji se dešava već drugu godinu zaredom.
Nije problem biti nadigran i izgubiti, ali uplitanje sudije sa svojim suludim odlukama je problem koji se dešava već drugu godinu zaredom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ovakve sudije uništištavaju utakmice sa prelako datim kartonima. Hajd sto je crveni prestrog al kladim se da 80% sudija ni pola žutih nebi dalo koliko je ovaj shupak
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Da je Pioli pametan da izvede sad sve kljucne igrače i uvede koga god može. Nek bar oni malo odmore za Seriu a,ovo je svakako vec gotovo.
Atletico lani,pa sad ovo...
Atletico lani,pa sad ovo...
- Beduin
- Kontakt:
Steta za samu utakmicu, ali ovakve sudije se moraju kazniti od strane UEFA-e pod hitno. Cak i iz kluba da posalju zalbu za njegovo sudjenje.
I jos vadis Diaza koji je dobro igrao i kadar je nekim lucidnim potezom napraviti asistenciju ili gol, a ziv Krunic ti ostaje na terenu. J3bi mater sebi i ti Pioli vise sa Radetom.
I jos vadis Diaza koji je dobro igrao i kadar je nekim lucidnim potezom napraviti asistenciju ili gol, a ziv Krunic ti ostaje na terenu. J3bi mater sebi i ti Pioli vise sa Radetom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma jest penal, ali crveni ne bi ni raspali Doveri ovdje pokazao. U fudbal treba uvesti čelendž za var pa ima da gledaš ponovo.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako u Zagrebu završi neriješeno, sa dvije pobjede idemo dalje. Čak i da ne završi, bit će dovoljne dvije pobjede 99%
Sad Pioli treba izvaditi Girouda i ubaciti Rebić, možda i Pobegu umjesto Bennacera, neka malo odmori igrače, i onako je sudija upropastio meč.
Sad Pioli treba izvaditi Girouda i ubaciti Rebić, možda i Pobegu umjesto Bennacera, neka malo odmori igrače, i onako je sudija upropastio meč.
kakav kriterij. nama crveni, a onom retardu Sterlingu žuti za onakav start otvorenim džonom.
ok sve, ali vadiš diaza, da ubacis miki mausa, plus ostavljaš krunica koji je kartoniran. Ovo sutra ni Pioli sebi neće moći objasniti.
Aj zdravo! Proći ćemo grupu...i otići daleko.
ok sve, ali vadiš diaza, da ubacis miki mausa, plus ostavljaš krunica koji je kartoniran. Ovo sutra ni Pioli sebi neće moći objasniti.
Aj zdravo! Proći ćemo grupu...i otići daleko.
A ne znam ni gdje su ovog frajera našli, nisam ga dosad ni vidio, a dali mu da sudi ovakvu utakmicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vrijeme je za Disney i Criminal Minds
Ybt ovo da je 11 na 11 i da je ovaj rezultat pa hajde odgledao bi do kraja utakmicu , ali ovaj sudija ce dati , kako je krenulo , jos jedan crveni karton nekom. Koje sranje , kako glup nacin da se unisti utakmica. Ni Tomori ovdje nije kriv jednostavno kriminalno sudjenje.

- Beduin
- Kontakt:
Ovo su ti one iskompleksirane osobe koje zive za momente da se nesto pitaju gdje mogu isijavati silu i pokazati ko je glavni.
Ko na poslu kad igrom slucaja nekom seljoberu dadnes funkciju ili mijenja mekog sefa i vec sutra gledat u sebe ne da, to bi sve mijenjalo, kudilo, kaznjavalo. Kompleksasi j3beni. Trag im se zameo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤