Husref ima jako visoko misljenje o Obradovicu i bio je njegova zelja proslo ljeto ali Radnik mu je tad dao dobre uslove i ostao je kod njih.SARS je napisao/la:Pa vjerujem da bi za neku bolju platu sigurno presao, jer radnik ocigledno ne moze ponuditi neke bog zna uslove, cim su ovako olako celu pustili u zeljuAerials je napisao/la:Dobro bi on došao, treba pokušatiSARS je napisao/la:Iskreno ja bi volio kad bi mogli ovog Obradovica sad dovesti iz Radnika, mislim da bi se kod nas nadavo poprilicno golova
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Istina, nekako pred povratak u PL su odlucili da izbace mnoge pjesme jer su kopirane od komsija iz Srbije, ne znajuci ni samo koliko komsije kopiraju od Grka, npr. Tako oni odlucili tad i furali "svoje originalne pjesme".fukaratz je napisao/la:neke pjesme se ne pjevaju jer su "plagijati"
Sto ne znaci da necemo ponovo pjevati u glas stare dobre koje te nafuravaju cak dok ih i sam pjevas.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Uceram i pravilima ovakvim. Dozvoljeno da ti porodicu pusuju i najblize, niko ih ne banuje, a ne smijes pisati o grupi navijackoj kojoj i sam pripadas.NKMramor je napisao/la:Mislim da ne može, zato što je zabranjena pravilima foruma. Ako aco kaže suprotno, pravite.Nighthawk je napisao/la:Moze li se pokrenut tema o navijacima?
Vec sam pisao administraciji, ako su takva pravila i/ili vaze samo za tuzlake da mi mogu vrijedjate nekoga neoma bliskog, onda i javno vas molim banujte mene, poserem se na te duple arsine.
Naravno, vazda ce lizati guzicu sarajlijama jer od njih zive, od njihovih uprava godinama unazad dobijaju pare za clanke i ostale kombinacije, od sarajlija im je bitan insajderski info za buducu novinarsku egzistenciju... ko j3be obicnog tuzlaka i njihov klub, jer od njih nema nikakva hajra, niti su bitan klub u nasim okvirima niti se ikada nas glas cijenio jer ne dolazi iz centra drzave.
Puca mi ba kara vise za tom prepotentnoscu i subjektivnoscu, sve se ionako zna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Koliko ce zaradjivati i dok kad ce potpisati?solar je napisao/la:Stvarno.DoeTz je napisao/la:Stvarno?solar je napisao/la:Husref odbio ponudu Sarajeva...

Iskreno, ako je istina ono sto pricaju gurbeti da se sastajao na vecerama sa njima i dogovarao uslove, onda moze i ici sto se mene tice, iako bi jako volio da ostane. Znam da svako ide za lovom, ali ima valjda ljudi i obraza u ovoj mocvari. Nije da nismo navikli na raznorazne pizdarije
Ne treba se sikirati, pa nije Zmaj od Bosne reaktiviran 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Ništa me ne bi iznenadilo da se to desi, al' se nadam da neće 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Opterecavate se glupostima....vidite da pitari ne znaju gdje gone....a i ako ode Musemic bilo gdje nije Smak svijeta jbt.... Svako je zamjenjiv
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Beduin je napisao/la:Uceram i pravilima ovakvim. Dozvoljeno da ti porodicu pusuju i najblize, niko ih ne banuje, a ne smijes pisati o grupi navijackoj kojoj i sam pripadas.NKMramor je napisao/la:Mislim da ne može, zato što je zabranjena pravilima foruma. Ako aco kaže suprotno, pravite.Nighthawk je napisao/la:Moze li se pokrenut tema o navijacima?
Vec sam pisao administraciji, ako su takva pravila i/ili vaze samo za tuzlake da mi mogu vrijedjate nekoga neoma bliskog, onda i javno vas molim banujte mene, poserem se na te duple arsine.
Naravno, vazda ce lizati guzicu sarajlijama jer od njih zive, od njihovih uprava godinama unazad dobijaju pare za clanke i ostale kombinacije, od sarajlija im je bitan insajderski info za buducu novinarsku egzistenciju... ko j3be obicnog tuzlaka i njihov klub, jer od njih nema nikakva hajra, niti su bitan klub u nasim okvirima niti se ikada nas glas cijenio jer ne dolazi iz centra drzave.
Puca mi ba kara vise za tom prepotentnoscu i subjektivnoscu, sve se ionako zna.

Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
staragarda je napisao/la:Opterecavate se glupostima....vidite da pitari ne znaju gdje gone....a i ako ode Musemic bilo gdje nije Smak svijeta jbt.... Svako je zamjenjiv
Tako je druze,nema.tu.ljubavi,interes je svima bitan..
Vidjet cemo kako ce ici Petrovicu u Zelji,pritisak i napadCki orjentisan,nije to Bijeljina ..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja bolan, stipu se lovačke... Svaka sredina je specifična i ne znači da ako si negdje nesto napravio da moraš i u drugom klubu...pogotovo u BIH...ahmic je napisao/la:staragarda je napisao/la:Opterecavate se glupostima....vidite da pitari ne znaju gdje gone....a i ako ode Musemic bilo gdje nije Smak svijeta jbt.... Svako je zamjenjiv
Tako je druze,nema.tu.ljubavi,interes je svima bitan..
Vidjet cemo kako ce ici Petrovicu u Zelji,pritisak i napadCki orjentisan,nije to Bijeljina ..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne sikiram se posebno, vise me sljedeca plata brine 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Provjerio sam ovo sto se prica za Husrefa niti se sastajao niti vecerao niti ce ici u Sarajevo. Pozdrav
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 24 avg 2016, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Hvala, da zavrsimo sa spekulacijama i razmisljamo o KrupiTaRgEt_ je napisao/la:Provjerio sam ovo sto se prica za Husrefa niti se sastajao niti vecerao niti ce ici u Sarajevo. Pozdrav

Komunista je napisao/la:Hvala, da zavrsimo sa spekulacijama i razmisljamo o KrupiTaRgEt_ je napisao/la:Provjerio sam ovo sto se prica za Husrefa niti se sastajao niti vecerao niti ce ici u Sarajevo. Pozdrav
Ma kod nas uvijek neke spekulacije ..
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Pojedini glupani su nasjeli na provokacije sarajevskih medija koji stalno potenciraju Husrefov povratak u Sarajevo.Još samo čekam neku lošiju predstavu Slobode pa da sa zapada krene kako to Husref namjerno radi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normalno da nece otici, tako bi ispao i prema igracima i prema Azmiru kukavica. Sve kako treba, spremaju se za Krupu..nellic07 je napisao/la:Pojedini glupani su nasjeli na provokacije sarajevskih medija koji stalno potenciraju Husrefov povratak u Sarajevo.Još samo čekam neku lošiju predstavu Slobode pa da sa zapada krene kako to Husref namjerno radi.
Ono sto je Celo uradio Krstajicu je levatluk teski ..
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
I to glupani koji "važe" za pametnije i inteligentnije navijače Slobode. Yebem ti Fb kad se cetrdesetogodisnjak na njemu ponaša kao adolescent, kojem je bitno samo da prokomentarise nesto. Nije care Fb za tebe, isto kao sto nije za osamnaestogdisnjaka da traži "Dundu" i vrijeme iz "Dunde" na današnji vakat...nellic07 je napisao/la:Pojedini glupani su nasjeli na provokacije sarajevskih medija koji stalno potenciraju Husrefov povratak u Sarajevo.Još samo čekam neku lošiju predstavu Slobode pa da sa zapada krene kako to Husref namjerno radi.
Sent from my D6503 using Tapatalk
075
bezobrazluk i nezahvalnost, danas sutra ako dobije bolju ponudu ode on i iz želje bez razmišljanjatuzlak1987 je napisao/la:Normalno da nece otici, tako bi ispao i prema igracima i prema Azmiru kukavica. Sve kako treba, spremaju se za Krupu..nellic07 je napisao/la:Pojedini glupani su nasjeli na provokacije sarajevskih medija koji stalno potenciraju Husrefov povratak u Sarajevo.Još samo čekam neku lošiju predstavu Slobode pa da sa zapada krene kako to Husref namjerno radi.
Ono sto je Celo uradio Krstajicu je levatluk teski ..

Husref neće nigdje ni sljedeće godine ako se Evropa izbori, do sad je bio čovjek od riječi, sumnjam da bi pregazio dogovor.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- TzBulevar87
- Kontakt:
I jos nesto... Umjesto da stanemo svi složno uz Klub kada pokušavaju da ga oljagaju i "ruše", mi (navijači i simpatizeri Slobode) dodajemo ulje na vatru i osuđujemo čelnike našeg Kluba... Jel ono onaj Njonjo kaže da smo "seljački Klub"? Ja bi prije rekao seljački navijači
a bogami i simpatizeri 

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.