Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije tacno.diego_TM je napisao/la:Samo nesto. U superkupu (doduse u svim NORMALNIM zemljama) protiv osvajaca duple krune igra drugoplasirani iz lige, a po ovome sto si ti napisao mi se cini da ste jos jedan od onih "ugrozenih" kao kod nas velikan iz plutonove...
ZlatnaDolina je napisao/la:@Tomaz i ja se registrovao samo da ti odgovorim, Šta ste se prepali bezveze !? nema potrebe da nam se uvlačite u šupak, nema potrebe da se pravdaš za skandiranje Srebrenice prije par mjeseci, nema potrebe da se pravdaš za komentare na pojedinim Slovenačkim portalima i forumima za nazivanje Bosnaca pogrdnim imenima, nema potrebe ni za čim, sve ovo mi dobro znamo prijatelju pa će mo tako da i vratimo kako i na koji naćin to znamo svi, bezveze si zalutao na ovaj forum, hajde sad lagano u skokovima
Vec ima funkciju u klubu, mislim da je zamjenik predsjednika ako se ne varam...ceze je napisao/la:Jedno pitanje, sta je sa Gredicem, on je zavrsio ekonomiju koliko ja znam, mogao bi pomoci klubu u tim nekim ekonomskim segmentima
bolje da nisiZlatnaDolina je napisao/la:@Tomaz i ja se registrovao samo da ti odgovorim, Šta ste se prepali bezveze !? nema potrebe da nam se uvlačite u šupak, nema potrebe da se pravdaš za skandiranje Srebrenice prije par mjeseci, nema potrebe da se pravdaš za komentare na pojedinim Slovenačkim portalima i forumima za nazivanje Bosnaca pogrdnim imenima, nema potrebe ni za čim, sve ovo mi dobro znamo prijatelju pa će mo tako da i vratimo kako i na koji naćin to znamo svi, bezveze si zalutao na ovaj forum, hajde sad lagano u skokovima
Vedad87 je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Željezničara. Pratim ovaj forum već nekoliko mjeseci i iskreno, nisam osjećao neku potrebu da nešto pišem, jer više-manje, dosta se ovdje napiše. Bude i nekih gluposti, ali i konkretnih prijedloga i konstruktivnih razgovora. Ali ovo sad, kad je slovenac napisao jedan jako korektan post, a on se ovdje vrijeđa, je pravi primitivizam. SVAKO ima pravo na svoje mišljenje. Nema potrebe da se vrijeđa. Jedva čekam tekmu. Maribor je favorit. Trenutno su ispred našeg kluba, ali sam siguran da imamo šanse i dok je tako, nadat ću se.
Još jedan lijep pozdrav za sve manijake
Dobro dosao!!!Vedad87 je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Željezničara. Pratim ovaj forum već nekoliko mjeseci i iskreno, nisam osjećao neku potrebu da nešto pišem, jer više-manje, dosta se ovdje napiše. Bude i nekih gluposti, ali i konkretnih prijedloga i konstruktivnih razgovora. Ali ovo sad, kad je slovenac napisao jedan jako korektan post, a on se ovdje vrijeđa, je pravi primitivizam. SVAKO ima pravo na svoje mišljenje. Nema potrebe da se vrijeđa. Jedva čekam tekmu. Maribor je favorit. Trenutno su ispred našeg kluba, ali sam siguran da imamo šanse i dok je tako, nadat ću se.
Još jedan lijep pozdrav za sve manijake
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, b00t, Cwirek, Levin i 62 gosta.