ma jok ali eto to je trofej koji ne govori apsolutno ništa o kvaliteti trenera...jer je Meša katastrofalan u kvalifikacijama bio, sa puno boljom ekipom...svrakino1921 je napisao/la:kako ja vas kontam najbolje bi bilo da vratimo trofej Kirin kupa i pismo uz njega naravno na engleskom napisano mi smo se zajebali sto smo ovo osvojili a pare od nagrade smo potrosili jbg.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Oce li iko dignut parolu Wagneru ko sto su navijači Lazia Tottiju 

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
a da igra u kakvom gradu a ne selu , možda, jel...LoveSB96 je napisao/la:Oce li iko dignut parolu Wagneru ko sto su navijači Lazia Tottiju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:a da igra u kakvom gradu a ne selu , možda, jel...LoveSB96 je napisao/la:Oce li iko dignut parolu Wagneru ko sto su navijači Lazia Tottiju
Jel boli kad izgubis od "sela"

- svrakino1921
- Kontakt:
jel to tebi dosadno nestoLoveSB96 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:a da igra u kakvom gradu a ne selu , možda, jel...LoveSB96 je napisao/la:Oce li iko dignut parolu Wagneru ko sto su navijači Lazia Tottiju

i Barca izgubi nekad od sela, pa nastavi bit Barca a selo nastavi bit selo...LoveSB96 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:a da igra u kakvom gradu a ne selu , možda, jel...LoveSB96 je napisao/la:Oce li iko dignut parolu Wagneru ko sto su navijači Lazia Tottiju

-
- Kontakt:
Hajde debeli tisina
Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.
- svrakino1921
- Kontakt:
LoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.

LoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi ste mi bili prije 50,60 godina?LoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wagner je veliki majstor i legenda ove lige. Kad se oprosti i treba mu odati neku počast. Ja bum nazdravil tad u njegovo ime! #praljkovača

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
MortemHz je napisao/la:Kakvi ste mi bili prije 50,60 godina?LoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.
Bolji nego sto cete vi bit za toliko hehe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je, slavni Široki BrijegLoveSB96 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Kakvi ste mi bili prije 50,60 godina?LoveSB96 je napisao/la:Ne znam da Barcelona ima negativan omjer s nekim.
Bolji nego sto cete vi bit za toliko hehe

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Lepo te je psiholog odgojio po svojoj meri. fk rasin podmladakjoker90 je napisao/la:Wagner je veliki majstor i legenda ove lige. Kad se oprosti i treba mu odati neku počast. Ja bum nazdravil tad u njegovo ime! #praljkovača
#rasinadeca
Od Topole, od Topole, pa do Ravne Gore, sve su straže sve su straže psihologa Raše!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A patrole, a patrole Odovića Miomiraskoroalen je napisao/la:Od Topole, od Topole, pa do Ravne Gore, sve su straže sve su straže psihologa Raše!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Ne treba te istina isprovocirati.joker90 je napisao/la:Nemoj tako, isprovocirat ćeš me tačno..
Penaltiky je napisao/la:A patrole, a patrole Odovića Miomiraskoroalen je napisao/la:Od Topole, od Topole, pa do Ravne Gore, sve su straže sve su straže psihologa Raše!

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.