FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E cuj manijak, a nik mu mentalitet ne ide nikako 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
pa i ALDIN je manijak, jel treba više ?????
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
I ti si pitar trebal vise?fcsforever je napisao/la:pa i ALDIN je manijak, jel treba više ?????
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koja frakcija ? hehehefcsforever je napisao/la:pa i ALDIN je manijak, jel treba više ?????
Moze li Bekic igrati danas?
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 31 avg 2014, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
7:0 i onda cemo se sazaliti i stati 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Tan ubleha, dino feningaš idite dočekajte bananamenaJoseMourinho je napisao/la:I ti si pitar trebal vise?fcsforever je napisao/la:pa i ALDIN je manijak, jel treba više ?????

Barem ce imati adekvatnu ishranu, on ko Tarzan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Popij jedan opusti se valja ti na tekmurammstein je napisao/la:Tan ubleha, dino feningaš idite dočekajte bananamenaJoseMourinho je napisao/la:I ti si pitar trebal vise?fcsforever je napisao/la:pa i ALDIN je manijak, jel treba više ?????

da, isto je primiti pred 50 000 ljudi 7 od Borusije M kao i pred 5 000 ljudi u Bugarskoj od Litexa ciji kapiten dodje kod nas i bude jedan od najslabijih igraca
Zaisli Heran dodje kod vas
Bananamen stize u sarajevo a vii se vracate tradicionalnoj ishrani , hajd sad razligu na svoju temu i uzivajte u pobjedaaama nad davljenicia

Zaisli Heran dodje kod vas

Bananamen stize u sarajevo a vii se vracate tradicionalnoj ishrani , hajd sad razligu na svoju temu i uzivajte u pobjedaaama nad davljenicia

Velika je razlika izmedju "sieben" i "$". 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cccc šta sve čovjek neće pročitati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeste dosadni, sedam golova je sramota primiti i od Litexa i od Borussie i od Reala. U sedmici nema nista pozitivno. Tako da se obje strane trebaju poklopiti.
1946
Da ali apsurdno je da se oni nekome rugaju po tom pitanju.Head je napisao/la:Jeste dosadni, sedam golova je sramota primiti i od Litexa i od Borussie i od Reala. U sedmici nema nista pozitivno. Tako da se obje strane trebaju poklopiti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
- Kontakt:
kakav bolid ovaj murinjo , valjda se lozi na onog bijednika pa postaje isti on
cuj inzinjer uporedjuje 7 kom od Borusije i 7 kom od polumrtvog Litexa pred 5 milja bugarskih cigana
toliko si pametan u pm !!!

Head , jel tebi isto veceras igrati sa Travnikom ili npr sa Dinamom Zg...?????
cuj inzinjer uporedjuje 7 kom od Borusije i 7 kom od polumrtvog Litexa pred 5 milja bugarskih cigana

toliko si pametan u pm !!!

Head , jel tebi isto veceras igrati sa Travnikom ili npr sa Dinamom Zg...?????
- mentalitet87
- Kontakt:
Mi smo tad bili tarabe teske i poslije je sve bilo crno bas, a vi sad kad ste primili sedmicu bili pa eto haman najaca ekipa od poslije rata, i jos vjerovali i bili maltene ubijedjeni u prolaz.
Ko god da dodje u Zelju da ulozi pare bujrum ko god da dodje i hoce da kupi klub MRS, a i ako bi ga nekim slucajem kao vas kupio nikad ne bi imao podrsku navijaca to je mentalitet.
Vi slavite Tana koji utrpa dres sarajeva do pazuha i sebe nazivate ultra mega giga ultrasima to dvoje ne ide.
Postoji bruku slucajeva kao vas al navijacke skupine se jasno ograde da to nije ono sto oni zele
Rekli ste se jos i ligom prosetat al eto nekako vam ne ide ni to
Zvijezda zeleni sto
uzeli mrtvog borca
velez x
mladost x
Ko god da dodje u Zelju da ulozi pare bujrum ko god da dodje i hoce da kupi klub MRS, a i ako bi ga nekim slucajem kao vas kupio nikad ne bi imao podrsku navijaca to je mentalitet.
Vi slavite Tana koji utrpa dres sarajeva do pazuha i sebe nazivate ultra mega giga ultrasima to dvoje ne ide.
Postoji bruku slucajeva kao vas al navijacke skupine se jasno ograde da to nije ono sto oni zele
Rekli ste se jos i ligom prosetat al eto nekako vam ne ide ni to
Zvijezda zeleni sto
uzeli mrtvog borca
velez x
mladost x
jednom pitar-uvijek supak
Kako vam ne dosadi vise...
- mentalitet87
- Kontakt:
ma kraj SEDMICE naka dosadacobefks je napisao/la:Kako vam ne dosadi vise...

jednom pitar-uvijek supak
Pozdrav bordo braci. Ja sam slomljen, koliko se samo kilometara proslo, ali ovo bez obzira na rezultat je nesto sto sa tobom ostaje do kraja zivota.. o utakmici ne bih puno.. nisam bas bio optimistican u prolaz ali jako naivno uleti nam sedmica... ipak po svom obicaju, nikoga kriviti necu... hvala im sto su nam omogucili ovu tekmu.. bilo kako bilo sada se trebaju konsolidovati i danas dobiti travnika jer ukoliko se to nedesi bojim se da ce letiti glave...
Sto se Hordi i Pitara tice, cista desetka.. gubimo 7:0 a svi ko jedan sve jace i jace navijamo.. o brojnosti je suvisno pricati jer ono mozda mogu odraditi jos samo 2-3 grupe sa balkana...pokupili smo velike simpatije kod svaba...
dosta turisticko gostovanje po meni.... istina, bio sam u jednom supermarketu sa jos 10-tak nasih kada su nas pokusali napasti, ali kad su djecaci uletili i nas desetak stalo u gard, sjebali su se jer niko nije bio ispod 35 godina, stara garda...
nova generacija HZ-a je strasna i po meni su vec sad vjerovatno jaci od prijeratne.. svaka im cast, odrzali su im navijacku lekciju u obje tekme...
sad se lagano moramo okrenuti PL.. ovo iskustvo kako za navijace tako i za igrace je neprocjenjivo..
P.S. mogao bi nam jedan golman doci...a na zimu se spremaju goleme stvari... vjerovatno 2 bivsa bh reprezentativca u najdrazem dresu.... pozdrav bordo naciji...
Sto se Hordi i Pitara tice, cista desetka.. gubimo 7:0 a svi ko jedan sve jace i jace navijamo.. o brojnosti je suvisno pricati jer ono mozda mogu odraditi jos samo 2-3 grupe sa balkana...pokupili smo velike simpatije kod svaba...
dosta turisticko gostovanje po meni.... istina, bio sam u jednom supermarketu sa jos 10-tak nasih kada su nas pokusali napasti, ali kad su djecaci uletili i nas desetak stalo u gard, sjebali su se jer niko nije bio ispod 35 godina, stara garda...
nova generacija HZ-a je strasna i po meni su vec sad vjerovatno jaci od prijeratne.. svaka im cast, odrzali su im navijacku lekciju u obje tekme...
sad se lagano moramo okrenuti PL.. ovo iskustvo kako za navijace tako i za igrace je neprocjenjivo..
P.S. mogao bi nam jedan golman doci...a na zimu se spremaju goleme stvari... vjerovatno 2 bivsa bh reprezentativca u najdrazem dresu.... pozdrav bordo naciji...
Ovo je za ne povjerovat da i dalje se tema puni nekim glupostima ne vjerujem kako im ne dosadi u pm vise ! 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
ma hajde sta ako pisu preskocis i procitas sta te interesuje ,ja sam ocekivao da ce nas i vise peglati
.samo ne ulazite u rasprave tipa i vi ste gubili i to ,onda jedva cekaju pa pocne neka glupa rasprava ko je bolji koje jaci i tako te gluposti ,samo opusteno ove godine je titula na kosevu .

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave i 9 gostiju.