Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Cekam da oni budu gosti godinu danaAerials je napisao/la:Pregled kola trenutno, Husref i Zeba gosti.
Ako bude bio snimak na youtubu neka neko postavi molim vasAerials je napisao/la:Pregled kola trenutno, Husref i Zeba gosti.
Takodjer, repku rijetko i da pratim, jednostavno me ne zanimaSaltCityAttack je napisao/la:Meni licno prvo Sloboda pa tek onda repka bez razmisljanja...mislim nije da ne navujam za repku, ali ja bi za Slobodinu titulu mnogo sto sta uradioCoraco je napisao/la:Što će se neko nasekirat zbog toga. Valjda je država na prvom mjestu, pa tek onda grad![]()
Niko nama nije kriv što mi (nemamo ljude) ne guramo svoje, nego šutimo.
Za delegate Skupštine NS/FS BiH izabrani su Dževad Šećerbegović, Midhat Arnautović, Admir Mosrović i Adnan Fazlić.
E ovi ako nam budu pomagali tek tad smo j e b a n i... čuj,mitke u u skupštini.... Jedan od najvećih grobara Slobode... Nevjerovatno da je ovaj ološ uopšte u fudbalu a ne u tvorza... Doduše može kod debelog salema sve proćiNKMramor je napisao/la:Birali se ovih dana malo u NSTK... Elem, šta je bitno za nas...![]()
Za delegate Skupštine NS/FS BiH izabrani su Dževad Šećerbegović, Midhat Arnautović, Admir Mosrović i Adnan Fazlić.
Sloboda ispred matere. Repka se prati i navija, ali ovo je nešto drugo, skroz drugi svijet. Opsesija je Sloboda i gudra s koje se ne možeš skinut, ma gora i od žutog bracaniDoeTz je napisao/la:Takodjer, repku rijetko i da pratim, jednostavno me ne zanimaSaltCityAttack je napisao/la:Meni licno prvo Sloboda pa tek onda repka bez razmisljanja...mislim nije da ne navujam za repku, ali ja bi za Slobodinu titulu mnogo sto sta uradioCoraco je napisao/la:Što će se neko nasekirat zbog toga. Valjda je država na prvom mjestu, pa tek onda grad![]()
Niko nama nije kriv što mi (nemamo ljude) ne guramo svoje, nego šutimo.
Zivim za taj dan da ozbiljna TV kuca napravi svoju emisiju vezano za PL koja ce liciti na nesto. Ovi izvjestaji od utakmica kao da gledam meceve iz osamdesetih.idma75 je napisao/la: