Bitno je samo da pobijedimo veceras, pa makar i 1-0

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fcsforever je napisao/la:Aragon, imaš podršku, jer znam da je tako. Samo nastaviti u ovom pravcu...finansijski, organizaciono itd itd.
PODRŠKA BRATE
Zahvaljujem na odgovoru drug,i kao sto rekoh i bez njega ste dovoljno jaki,bice zanimljivo pratiti nastavak prvenstvarammstein je napisao/la:jesmo, pregovarali smo, neke stvari se nisu poklopile NA NASU ZALOST on je pristao doci ali.... o tome neki drugi putrodjenisa je napisao/la:Volio bih da mi neko kaze da li je u prelaznom roku bilo pregovora sa golmanom Olimpica Ostrakovicem.Znam da je bilo forumskih nagadjanja jos dok je nas bio.Juce sam ga ponovo gledao i definitivno djeluje mocno na golu.Eto vise nije nas pa da bih ga nesto hvalio,al frajer je drama golman.Zvuci mi nevjerovatno da ga vi niste uzeli.Znam tj. vjerujem da ce te i bez njega uzeti titulu ali bez obzira on je apsolutno najbolji golman PL-a
Nemamo mi mjesta u mišijoj rupi od takvih poput tebeAragon je napisao/la:Jos dvije godine cemo slusati sitne provokacije padobranaca, a onda ce svi u misiju rupu otici
P.S. Jedva cekam derbi da ih mangupski natamburamo. Oderacemo ih kao sto sto su ih hercegovci redovno poceli derati na sugavici.
rammstein je napisao/la:5-0 za nas veceras i onda se zalijecemo i deremo sve redom!
U cemu je problem?
Nisam ja nigdje pomenuo 7 komada, a ni moj post se nije odnosio na visinu rezultata nego na igru. Al nebitno ne pisem ovo da bih se pravdao nego da kazem MOZE NAM SE! Uostalom nije ni tih 7 komada dalekostaragarda je napisao/la:zbog ovakvog stava ce vam se vecina raje ponovo smijati na kraju sezone...zrinjski je radio tiho i klepio titulu...vi ste se opasno u.s.k.u.r.c.i.l.i a znamo da se gloginje ne mogu k.u.r.c.e.m mlatit....niste u stanju dobit neko selo pored bijeljine a spominjete bundes ligu....i cisto sumnjam da vi u ovoj ligi mozete nekog osramotit sa 7 komada i to sa pola snage..pozz divoviShofaII je napisao/la:Sutra očekujem da očepi sve redom, evropa je završena i mispim da se psihički trebaju vratiti u PL realnost.
Volio boh da Dzeno da šansu nekim odmornijim igračima a neke ostavi za izmjene ako rezultat ne bude zadovoljavajući. Mada mislim da će forsirati ovih 14-15 kao i do sada.
Al nebitno, kao i na proljeće protiv Zvijezde očekujem dq izrone iz grca i pokažu dq koliko smo mi iza bundes lige je većina klubova iza nas ovdje.
jos su vam sedmice u glavisanlituncay je napisao/la:7-1 za Sarajevo večeras! Citirajte me pred spavanje
Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, boki86, Chony533, nedimmmm1337, Proximic, tajsamja i 30 gostiju.