FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 avg 2014, 21:53

simon je napisao/la:Zrinjski kiksao, Siroki trenutno gubi, ako ovako ostane smijesi nam se aBd. prva pozicija jer se ovakve prilike ne propustaju .
Dobro ovo kolo zavrsi.
Nase dvije pobjede prototiv realno mnogo slabijih protivnika ne bi smjele doci u pitanje, i eto nas na diobi prvog mjesta.
Ida je durugacije, nepovoljno, opet je sve na tebi, pobjedjuj, sakupljaj bodove i ne bi trebalo biti vecih problema.
Bice ovakvih kola (kikseva i remija) do kraja prvenstva, normalno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 avg 2014, 22:22

Sutra očekujem da očepi sve redom, evropa je završena i mispim da se psihički trebaju vratiti u PL realnost.
Volio boh da Dzeno da šansu nekim odmornijim igračima a neke ostavi za izmjene ako rezultat ne bude zadovoljavajući. Mada mislim da će forsirati ovih 14-15 kao i do sada.
Al nebitno, kao i na proljeće protiv Zvijezde očekujem dq izrone iz grca i pokažu dq koliko smo mi iza bundes lige je većina klubova iza nas ovdje.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

High

Post Postao/la High » 30 avg 2014, 22:58

Baš kao što sam i pretpostavio; ni Široki ni Zrinjski nisu pobijedili u ovom kolu. Samo je šteta što Borac nije uzeo tri boda, ali i ovo je prihvatljivo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2014, 00:42

Odlicno kolo za nas :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2014, 01:05

simon je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:koliko se sjecam s drinom 25 bi trebali igrati to je onda poslije olimpica a prije gostovanja u sirokom
13.09 Celik-Sarajevo
20.09 Sarajevo-Olimpik
25.09 Sarajevo-Drina

:thumbup:
To je haman tri domace,s obzirom da ovi bojkotuju.Jos na onakvom terenu se igra,extra,sad ide pauza,odmor...Bitno je da su nam konkurenti kiksali i da su sve nase kikseve nulirali i mi sa sutrasnjom pobjedom i zaostalom smo na 0-li sa Sirokim i to je najbitnije...zanimljiv ce biti derbi na Pecari jel bi mogli vrlo lahko doci na tu utakmicu sa jednakim brojem bodova sa prve dvije pozicije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 04:16

ShofaII je napisao/la:Sutra očekujem da očepi sve redom, evropa je završena i mispim da se psihički trebaju vratiti u PL realnost.
Volio boh da Dzeno da šansu nekim odmornijim igračima a neke ostavi za izmjene ako rezultat ne bude zadovoljavajući. Mada mislim da će forsirati ovih 14-15 kao i do sada.
Al nebitno, kao i na proljeće protiv Zvijezde očekujem dq izrone iz grca i pokažu dq koliko smo mi iza bundes lige je većina klubova iza nas ovdje.
zbog ovakvog stava ce vam se vecina raje ponovo smijati na kraju sezone...zrinjski je radio tiho i klepio titulu...vi ste se opasno u.s.k.u.r.c.i.l.i a znamo da se gloginje ne mogu k.u.r.c.e.m mlatit....niste u stanju dobit neko selo pored bijeljine a spominjete bundes ligu....i cisto sumnjam da vi u ovoj ligi mozete nekog osramotit sa 7 komada i to sa pola snage..pozz divovi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 31 avg 2014, 07:35

staragarda je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Sutra očekujem da očepi sve redom, evropa je završena i mispim da se psihički trebaju vratiti u PL realnost.
zbog ovakvog stava ce vam se vecina raje ponovo smijati na kraju sezone...zrinjski je radio tiho i klepio titulu...vi ste se opasno u.s.k.u.r.c.i.l.i a znamo da se gloginje ne mogu k.u.r.c.e.m mlatit....niste u stanju dobit neko selo pored bijeljine a spominjete bundes ligu....i cisto sumnjam da vi u ovoj ligi mozete nekog osramotit sa 7 komada i to sa pola snage..pozz divovi
Svoj ti pos'o.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 31 avg 2014, 08:37

Realno I don't give a fuck sta ce drugi ljudi reci. Nikad me u zivotu nije bilo briga za misljenje drugih ljudi.
Protiv nekoga cemo mi naplatiti sve ove promasaje Bilbije. 7-0 je nerealno ocekivati ali mislim da ce biti poneka petica ove sezone.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 avg 2014, 08:42

Nista,zavrsila se divna evropska prica,ponosni mozemo biti na svaku utakmicu i na svakog igraca..Sada se okrenuti ligi,shvatiti ozbiljno svaku utakmicu,i jos kad otjeramo Bandovica i dovedemo golmana,uz jos par pojacanja,sljedece godine cemo u jesen igrati evropske tekme

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 avg 2014, 09:22

Završila se ova evropska,ali se nastavlja ova nasa Premijer prica.Nadam se tituli,i ponovom povratku među evropske velikane,gdje nam je realno i mjesto.

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 31 avg 2014, 09:46

amypitar je napisao/la:Završila se ova evropska,ali se nastavlja ova nasa Premijer prica.Nadam se tituli,i ponovom povratku među evropske velikane,gdje nam je realno i mjesto.
Medju evropske velikane? Zna se dobro ko su evropski velikani. Dajte da prestanemo jednom sa tim pompeznim najavama i nerealnim ocekivanjima. Daleko smo mi jos od evropskog prosjeka. Na dobrom smo putu i treba to iskoristiti na najbolji moguci nacin. Tek za par godina mozemo ocekivati neki iskorak. Do tad sutiti i raditi. Uvijek nam se obije o glavu, nikad pameti doci.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 09:55

amypitar je napisao/la:Završila se ova evropska,ali se nastavlja ova nasa Premijer prica.Nadam se tituli,i ponovom povratku među evropske velikane,gdje nam je realno i mjesto.
:urnebes: :urnebes: ..de vi gledajte obarsku da mlatnete prvo a onda i da titulu uzmete nakon Bog zna kolko godina....pa ce se onda naglabat gdje vam je mjesto..cuj,objektivno evropski velikan :urnebes: :urnebes: ...e moji divovi crni :urnebes: :urnebes:

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 31 avg 2014, 09:57

:urnebes: :urnebes: ..de vi gledajte obarsku da mlatnete prvoa onda i da titulu uzmete nakon Bog zna kolko vremena....pa ce se onda naglabat gdje vam je mjesto..cuj,objektivno evropski velikan :urnebes: :urnebes: ...e moji divovi crni :urnebes: :urnebes:
dobro ba sta ti hoces na ovoj temi, jel to opet neki kompleksi proradili poslije orgijanja na tribinama 90 minuta kada umjesto podrske klubu spominjete sarajevske klubove !!! Bog ti ja dao pamet, idi na svoju temu i slavi pobjedu protiv zrinjskog a nas pusti da zivimo u iluzijama sa nepostojecim Tanom, i Dinom feningasom !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 31 avg 2014, 10:01

cobefks je napisao/la:
Medju evropske velikane? Zna se dobro ko su evropski velikani. Dajte da prestanemo jednom sa tim pompeznim najavama i nerealnim ocekivanjima. Daleko smo mi jos od evropskog prosjeka. Na dobrom smo putu i treba to iskoristiti na najbolji moguci nacin. Tek za par godina mozemo ocekivati neki iskorak. Do tad sutiti i raditi. Uvijek nam se obije o glavu, nikad pameti doci.
Cemu ovo gore. :crazy:
Kad sam spomenu povratak među evropske velikane ,mislio sam ponovo na pley off samo sam se nadovezao na ovu spomenutu zavrsenu evropsku pricu,a nikako nesto bukvalno, kako ti to svataš.
Pa na kraju zar nije velikan Borussija M'gladbach,koja je bila pet puta prvak Njemacke,tri puta osvajac kup-a te drzave.Dva puta osvajac EL. itd.itd, da dalje ne nabrajam. :facepalm:
Nisam nista mislio specijalno,aman- zaman,ali eto to ljudi drugacije protumace.Svi smo mi svjesni svoji mogucnosti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 10:04

collector je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: ..de vi gledajte obarsku da mlatnete prvoa onda i da titulu uzmete nakon Bog zna kolko vremena....pa ce se onda naglabat gdje vam je mjesto..cuj,objektivno evropski velikan :urnebes: :urnebes: ...e moji divovi crni :urnebes: :urnebes:
dobro ba sta ti hoces na ovoj temi, jel to opet neki kompleksi proradili poslije orgijanja na tribinama 90 minuta kada umjesto podrske klubu spominjete sarajevske klubove !!! Bog ti ja dao pamet, idi na svoju temu i slavi pobjedu protiv zrinjskog a nas pusti da zivimo u iluzijama sa nepostojecim Tanom, i Dinom feningasom !!!
cuj sta hocu...necu nista :urnebes: :urnebes: ...smijesno mi ovo vase pisanje pa se malo zezam i komentarisem :D ..sto,jel zabranjeno :? :? ...kao ne visite vi na drugim temama i ne zezate nikog :roll: ...vas neko kad prozove vazda neki kompleksi,jbt :D :roll: ....

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 31 avg 2014, 10:08

Play off je daleko od evropskih velikana. Kazem ti, zna se dobro ko su evropski velikani, Borussija to trenutno nije. Nerealne konstatacije, samo navlace padobrance na temu, pa se ko djeca prepirte sa njima. Budimo malo realni.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 avg 2014, 10:11

hajde ba sjašite više sa teme, za par kola opet ćete podviti rep kao poslije tekme sa Borusijom na Koševu kad ste "lizali rane" kao i poslije Grka i Norvežana...

Svi na koševo,mojne mi sjedenja kod kuce pred tv-om

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 avg 2014, 10:13

rammstein je napisao/la:hajde ba sjašite više sa teme, za par kola opet ćete podviti rep kao poslije tekme sa Borusijom na Koševu kad ste "lizali rane" kao i poslije Grka i Norvežana...

Svi na koševo,mojne mi sjedenja kod kuce pred tv-om
jel ima tekma veceras na tv

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 31 avg 2014, 10:15

.. i nek znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odaaaaaniii!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2014, 10:16

rammstein je napisao/la:hajde ba sjašite više sa teme, za par kola opet ćete podviti rep kao poslije tekme sa Borusijom na Koševu kad ste "lizali rane" kao i poslije Grka i Norvežana...
Hajd' nam malo pričaj o podvijenom repu i lizanju rana, mi smo novi u tome, a vi ste prekaljeni veterani :cool:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.