KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ako cemo bec gubiti vec daj loptu plummeru zaboga
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Previse West drzi loptu u rukama. Ne moze Plummer do lopte da dodje od njega.
Evo prikaz tog naseg luzerskog mentalitetahamzaTM87 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:44Niko iz Bosne nije za ovaj nivo niti ce ikad biti, i to je skroz okej.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:40West danas sve pogrešno radi. Nije on ovaj nivo, svaki deseti meč liči na košarkaša koji može da ovo igra. Šalić i West najslabiji i mora se neko novi dovesti na njihovim pozicijama.
Zvezvda ima budzet od 30ak miliona eura, ovo je drugi svijet. Uzivajmo dok traje
Samo nek se ne puca na sportski nacin
Trebali su se i zadar i spartak predati prije utakmice jer zvezda ima skuplji roster a ne dobit ih
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Young da bi barem minimalno dao nesto tkd joesaar pa eto haj i atic ovo bi bilo u egalu nekome
Neironično mislim da Graham/Butler/Motijeunas/Nwora (svaki pojedinačno) imaju više utakmica u NBA nego svi nasi igraci u ABA ligi zajedno
ZELJEZNICAR 1921!
Bas losa odbrana na sutu za 3 na dobrim suterima
Kad sam vidio da se West Nwori odmakeo metar..
Kad sam vidio da se West Nwori odmakeo metar..
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 08 dec 2025, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka ima, nije ni stvar Zvezde već ovi igrači ne mogu da igraju ABA ligu, ne u tom smislu da su glavni igrači.hamzaTM87 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:44Niko iz Bosne nije za ovaj nivo niti ce ikad biti, i to je skroz okej.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:40West danas sve pogrešno radi. Nije on ovaj nivo, svaki deseti meč liči na košarkaša koji može da ovo igra. Šalić i West najslabiji i mora se neko novi dovesti na njihovim pozicijama.
Zvezvda ima budzet od 30ak miliona eura, ovo je drugi svijet. Uzivajmo dok traje
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jbg, u prvom poluvremenu je stvarno trebaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 16:58nece ga ni biti u Bosni, zbog povrede ce biti ponisten ugovor
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Mene iznenađuje ova atmosfera ybt kao u pozoristu.Kad se sjetim prije 15 godina atmosfere i ovo sad
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo smanjiti greske i to ove ne forsirne 4/5 puta dirktno u ruke protivniku , bolje uzeti neki šut iz vana nego ove greske praviti. Rezultat je u skladu kvaliteta , jos zvezda ne daje pun gas.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 08 dec 2025, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ma itekako mogu i stvarno se jedu gov.na bespotrbno od povetka sezone. Eto Mazalin i svi Slovenci iz Krke i domaci igraca iz FMP ili Borca, sve neka elita redom.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:50Neka ima, nije ni stvar Zvezde već ovi igrači ne mogu da igraju ABA ligu, ne u tom smislu da su glavni igrači.hamzaTM87 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:44Niko iz Bosne nije za ovaj nivo niti ce ikad biti, i to je skroz okej.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:40West danas sve pogrešno radi. Nije on ovaj nivo, svaki deseti meč liči na košarkaša koji može da ovo igra. Šalić i West najslabiji i mora se neko novi dovesti na njihovim pozicijama.
U ovoj ligi imas 5 ekipa koje su nedodirljive, i sve ostalo sto je u pet deka. Nikakva elita od lige ABA nije i nikad veca razlika izmedju tih 5 ekipa i ostalih nije bila. Isti ovi igraci su donijeli 4 pobjede i borice se do zadnje utakmice za drugu fazu (da li kroz play in ili direktno u top 4).
ZELJEZNICAR 1921!
I West koji je prosle sezone bio MVP u ABA2 i koji je bukvalno donio sam pobjede u Zadru i Ljubljani nije za ovaj nivo…
ZELJEZNICAR 1921!
SIPAAAAJ
- Shategabri
- Kontakt:
Ukazase se Warriorsi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bravoooo Bosnooo

Krenulo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Loziii me loziii meee
malo se naštimaju nišanske sprave i vidi sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.