FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

maximus_genius

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maximus_genius » 16 dec 2009, 19:37

Brzo ce se znat sva pojacanja al sigurno je da ce bit dosta pojacanja,pogledaj mo kad je amar dosao koliko i kakve je mozemo rec u situaciji kojoj smo bili doveo u kratkom roku dobre igrace a sad kad se nalazimo u nesto boljoj situaciji bice lakse dovest pojacanja a i ne zaboravimo da imamo rovcanina :mrgreen: i viscu koji ce pocet igrat.

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 16 dec 2009, 20:10

nime_tm87 je napisao/la:
sorrow je napisao/la:manite se stvari o kojima niste kompetentni da pričate ;)...nego ima li kakvih novosti oko Zebe ili je još uvijek status quo?
Zeba dosad nema nista samo sam cuo da ima neke nerealne ponude iz ino scene ,ali ih ne prihvata on naravno tako da ce 90% ostat u Zelji! ;)
odlično, hvala za info, ako zeba potpiše jaci smo za 50%, biće ŽELJO opet šampion...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 dec 2009, 20:13

za cocu uzeti koliko se moze bitna je samo korist
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 dec 2009, 20:18

sorrow je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
sorrow je napisao/la:manite se stvari o kojima niste kompetentni da pričate ;)...nego ima li kakvih novosti oko Zebe ili je još uvijek status quo?
Zeba dosad nema nista samo sam cuo da ima neke nerealne ponude iz ino scene ,ali ih ne prihvata on naravno tako da ce 90% ostat u Zelji! ;)
odlično, hvala za info, ako zeba potpiše jaci smo za 50%, biće ŽELJO opet šampion...
Bice, bice .. :)
Ako si prati forum znas da su se spominjali Stojanovic ,Pealk i dr ..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 dec 2009, 20:31

pile87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Višću smo platili toliko jer mu je to bio prvi profesionalni ugovor. U Budućnosti je imao amaterski. Imaš i za to cjenovnik na stranici saveza.
Ovo za 100.000 nisam tačno skontao na šta misliš.
Elem, vrlo si subjektivan što se Amara tiče dok ideš dotle da opravdavaš i Lazara kao pojačanje. A da ne spominjem ovo sa zagorčavanjem života. Da i to vidiš kao nešto normalno i čemu se maltene raduješ.
Pazi ovo, ŽELJO može da dobije sljedeće, 50.000 Eura od Panioniosa, 45.000 KM Cocinog oprosta dugova, 10% od narednog transfera, pa možda čak i 20.000 Eura od Cocinog ugovora sa Panioniosom. Da ne spominjem buduća plaćanja ŽELJI od mogućih transfera po osnovu solidarnosti.
U najgorem slučaju po Cocu, odradi godinu i po' recimo u Olimpiku ili Veležu(ako ne uspije opcija sa posudbom Panioniosu) i onda se sa 23 godine bez ikakvih naknada proda. Amar i ostali nafurani zlobnici mogu da ga za kitu povuku. I to ako im dozvoli! Bolje mu je da se brine da nam ŽELJO 3 pasa uveže i da nam nije Nijaz najbolji igrač.
Kazem da je Coca tako dobar igrac kao sto ga menadzer fura, dizburg bi dao 100 000 bez razmisljanja, kazem ti jos jednom s obzirom da je za Zelju vec izgubljen pare koje dobijamo su vise nego dobre.Jako sam subjekitivan kad je Amar u pitanju nekako sam imao osjecaj da nam je ovo sve kazna nakon sto je on na pravdi boga otjeran, ako Amar kaze da mu je Popovic pojacanje ja se slazem sa tim uostalom on je trener a ne ja.E sad neces vjerovati subjektivan sam i po pitanju Coce, znas zasto kad nije pruzao najbolje partije meni je izgledao da ima slifa i bio borac na terenu kad je postao kapiten biilo mi je drago pravo ustvari gotivio sam ga pravo i nekako se osjecam da je izdao Zelju i vjeruj mi nije mu Amar dusman mozda bio otisao i za vece pare i napravio bolji trensfer.Helem to je sto je nek mu je sretno i da Zeljo vidi nekog haira od njega taman i tih 100 000
Kao prvo, nagađaš o tom nekom furanju menadžera, bez ikakvog smisla. Niti znaš da je tako, niti je to, i da je istina, imalo loše za Cocu. Kao, najbolje mu je da ostane u ŽELJI?
To što sa Duisburgom nije završio najmanje ima veze s njegovim kvalitetima. Al' eto, pojednostavi sebi kako ti odgovara. Menadžeri su kvarili transfere i boljim igračima od Coce.
Ako Amar kaže da je Popović pojačanje, ti se slažeš? Je li se i Serdarević pokazao kao pojačanje? Kovačević? Ili prvo moraš da vidiš sa Amarom da bi imao stav po tom pitanju?
Sam znaš da mu je Amar zaprijetio da će mu život pretvoriti u pakao i onda mi kažeš da ti vjerujem da mu nije dušman?! A ovo što "se nekako osjećaš da je(Coca) izdao ŽELJU" je suvišno komentarisati.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 dec 2009, 20:40

Željovac je napisao/la:Kao prvo, nagađaš o tom nekom furanju menadžera, bez ikakvog smisla. Niti znaš da je tako, niti je to, i da je istina, imalo loše za Cocu. Kao, najbolje mu je da ostane u ŽELJI?
To što sa Duisburgom nije završio najmanje ima veze s njegovim kvalitetima. Al' eto, pojednostavi sebi kako ti odgovara. Menadžeri su kvarili transfere i boljim igračima od Coce.
Ako Amar kaže da je Popović pojačanje, ti se slažeš? Je li se i Serdarević pokazao kao pojačanje? Kovačević? Ili prvo moraš da vidiš sa Amarom da bi imao stav po tom pitanju?
Sam znaš da mu je Amar zaprijetio da će mu život pretvoriti u pakao i onda mi kažeš da ti vjerujem da mu nije dušman?! A ovo što "se nekako osjećaš da je(Coca) izdao ŽELJU" je suvišno komentarisati.
Da zavrsimo raspravu sa Cocom, da je stari bar dvije tri godine apsolutno bi bio u pravu ide covjek zaraditi ali ovako nazalost ne mogu se sloziti sa tobom.Pojacanja koja su placena milionima maraka nekad ne pokazu u pola godine nista jos su u pitanju i kvalitetni igraci nego ovi koje smo mi doveli, eto proci ce pripreme pa ce mo ih vidjeti u drugom dijelu sezone.
A ti nam javi kako prodje ovo jesu li pristali na 50 000 eura...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 dec 2009, 20:46

bistrikboy je napisao/la: Isto tako i klub ganja svoje interese,dosta je bilo pcihkastog odnosa trenera i drugih ljudi u klubu prema klubu,sada dosla 2-3 covjeka koji to nece dopustiti i odmah se u bijeg dali tipovi k'o Coca.Sto niko ne spomene da je ucjenjivao svojim igrama Simu,da je trenera marsnuo na treningu te da mu dirigovao gdje ce igrat'(e cuj molim te igrac govori treneru gdje treba igrat',joj Simo :roll: ),al' nije Amar - Simo,pa se Coca shebao malo i nek' je,ko je bio prosle godine u Modrici ovo u vezi Coce ga ne moze iznenaditi...
Istina je da je rekao Simi da ne želi više da igra na desnom beku jer je gubio samopouzdanje, zbog toga što mu ta pozicija nije odgovarala. Trener Cottbusa, Prašnikar, je lično dolazio da ga gleda, jer mu je trebao stoper, a mogao ga je vidjeti samo na desnom beku.
Ovo za marškanje trenera je smiješno. Momak je po svemu mrtvi uzor svim našim igračima i siguran sam da nikad nije treneru rekao ništa slično. A šta je to bilo u Modriči? Ne vjerujem da si izostavio nešto ekskluzivno čime si ga mogao još oblatiti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 16 dec 2009, 20:54

nime_tm87 je napisao/la:
sorrow je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: Zeba dosad nema nista samo sam cuo da ima neke nerealne ponude iz ino scene ,ali ih ne prihvata on naravno tako da ce 90% ostat u Zelji! ;)
Bice, bice .. :)
Ako si prati forum znas da su se spominjali Stojanovic ,Pealk i dr ..
vjeruj mi od bajramskog turnira samo mi je Zeba na umu :D ...ovi ostali, svaka im čast, ali niko za njih ne moze garantovati da su prava pojačanja dok ih ne vidimo na terenu ;)

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 dec 2009, 22:25

e ko mi moze sad reci kad se igra bozicni , ocel bit navijanja i tako to , nista ne znam , ban me sa orga :( nezz ni zasto :D

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 16 dec 2009, 22:36

samir_tm87 je napisao/la:e ko mi moze sad reci kad se igra bozicni , ocel bit navijanja i tako to , nista ne znam , ban me sa orga :( nezz ni zasto :D
koliko ja znam od momaka organizovanog odlaska na utakmicu nece biti,a to navijanje i to cisto sumnjam jedino ako se skupi one djecice :lol:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 dec 2009, 22:38

vjeran1987 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:e ko mi moze sad reci kad se igra bozicni , ocel bit navijanja i tako to , nista ne znam , ban me sa orga :( nezz ni zasto :D
koliko ja znam od momaka organizovanog odlaska na utakmicu nece biti,a to navijanje i to cisto sumnjam jedino ako se skupi one djecice :lol:

a znam to da nece bit , neg mozda u finalu kao na Bajramskom , :D protiv *itara :D

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 16 dec 2009, 22:41

Po drugi-treci put pitam jedno te isto, dajte ljudi ima li neko bilo kakav link, video o manijacima u Sirokom prije nekoliko godina, kad se igralo za titulu ? Molim vas. . .

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 dec 2009, 22:53

samo nam da nam nr eba nece m igat na bozicnom jer ekipe nemaju prava na pojacanja :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 dec 2009, 23:28

Kako Skija dobro izgleda na onoj nekakvoj dodjeli nagrada...bas mi drago da se fino oporavio...
Nadam se da ce i Samir da se oporavi sto prije...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 dec 2009, 10:51

Brković: O imenima poslije Nove godine
U pregovorima smo sa nekoliko igrača • Razgovori sa Pelakom

I dok su igrači Željezničara na zasluženom odmoru Uprava i stručni štab traga za novim igračima koji bi pojač ali plave na proljeće. na Grbavici se spominje nekoliko imena, ali sve su to neprovjerene informacije.

Uprava još uvijek traži adekvatna pojačanja, li još uvijek ne izlaze u javnost sa imenima.

- U pregovorima smo sa nekoliko igrača, ali nećemo sad da otkrivamo koji su igrači u pitanju. Listu pojačanja moramo zaključiti odmah poslije nove godine, kako bi se eventualna pojačanja odmah priključila pripremama tima. Želimo tri imena koja su provjerena i koja će biti ona prava pojačanja - kazao nam je generalni sekretar tima sa Grbavice, Nijaz Brković.

Kao najozbiljniji kandidati spominje se dvojac iz Olimpika Vedran Ješe i Albin Pelak, te Zajko Zeba.

- Ješe je igrač Olimpika pod ugovorim, tako da je njegov angažman nešto teži posao. Zeba ima ponudu iz Rusije i ako mu ne bude odgovarala najvjerovatnije će ostati kod nas, dok Pelak još uvijek nije riješio svoj status. Razgovarali smo sa njim i vidjet ćemo šta će od svega biti - kaže Brković.

Dodatni problem u angažiranju novih igraća jeste odluka FIFA-e da Željo mora platiti kompenzaciju za treniranje za senegalce Dialibu i Diatu (Diattu).

- U stalnom kontaktu smo sa senegalskim klubom i tražimo neko najbolje rješenje kako isplatiti tu kaznu
- prokomentarisao je Brković.

Đurbuzović u Partizanu

Pomoćni trener Željezničara Dino Đurbuzović trenutno se nalazi u Beogradu gdje je na stažiranju u FK Partizanu. Nakon povratka u Sarajevo pripremit će diplomski rad za dobijanje trenerske profi licence.

ABA3
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 dec 2009, 11:29

OSIM: SAMO PRAVA POJAČANJA DOLAZE U OBZIR

Iza fudbalera Željezničara je relativno dobra polusezona. Nakon prvog dijela prvenstva nalaze se na 5. mjestu, dok su u Kupu BiH došli su do polufinala, a u pripreme za novu sezonu krenut će 16. januara.

"Spremam plan i program priprema. Prvo okupljanje imat ćemo 16. januara, a nakon što obavimo testiranja i medicinske preglede uputit ćemo se negdje van Sarajeva. Još uvijek ne znamo gdje ćemo obaviti prvi dio priprema jer razmatramo neke ponude, a odabrat ćemo onu koja je u ovom trenutku i sa sportskog i sa financijskog aspekta najpovoljnija za Željezničar", rekao je za SportSport.ba trener momčadi s Grbavice Amar Osim, a na pitanje da li će Željezničar u nastavak prvenstva ući pojačan Osim je odgovorio:

"Pravo da vam kažem, prioritet nam je izmiriti sve obaveze prema postojećem igračkom kadru, a tek nakon što to uradimo znat ćemo da li imamo financijskih sredstava za nove igrače. Želio bih istaći da će u Željezničar, ukoliko i budu dolazili, doći samo igrači koji će biti prava pojačanja jer u ovom trenutku nema potrebe da dovodimo one koji neće biti u stanju našu igru podići na jedan viši nivo."

Ovo je sa portala.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 17 dec 2009, 11:38

Kao najozbiljniji kandidati spominje se dvojac iz Olimpika Vedran Ješe i Albin Pelak, te Zajko Zeba.

- Ješe je igrač Olimpika pod ugovorim, tako da je njegov angažman nešto teži posao. Zeba ima ponudu iz Rusije i ako mu ne bude odgovarala najvjerovatnije će ostati kod nas, dok Pelak još uvijek nije riješio svoj status. Razgovarali smo sa njim i vidjet ćemo šta će od svega biti - kaže Brković.

Prvo gore kaze,ne zeli o imenima pa dole pise za ovu trojicu :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 dec 2009, 11:52

TheManiacs je napisao/la:

Prvo gore kaze,ne zeli o imenima pa dole pise za ovu trojicu :mrgreen:
:mrgreen: mozda pregovara sa nekim drugim igracima,a o ovim se igracima stalno pise svuda i to nije tajna...meni se cini da oni pregovaraju sa drugim igracima,a status ovih igraca koje pominje je poznat i oni su na cekanju,pa ako se sta desi i desice se sa njima,ne vjerujem da su nase pregovaracke snage usmjerene samo na cekanje ove trojice :mrgreen: ...velika je vjerovatnoca da nijedan ne uspije doci,pa su garant prosarali malo dalje za svaki slucaj ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 dec 2009, 12:20

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-28308.htm

tako je samo prava i provjerena pojacanja
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 dec 2009, 13:20

19TM87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-28308.htm

tako je samo prava i provjerena pojacanja
Samo tri posta iznad ovog tvog je taj isti tekst .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MrkiMedo i 52 gosta.