I ja sam kontao da je offside na prvi pogled, ali ipak su bili u liniji, zapravo Messi je bio iza njega.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
anonymousHD je napisao/la:
I ja sam kontao da je offside na prvi pogled, ali ipak su bili u liniji, zapravo Messi je bio iza njega.
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8520360/Bosco je napisao/la:Pogledao sam više puta i offside ne bi bio sviran u sljedećoj situaciji, a to je da kada je Pedro ošutao loptu ona se odbila Messiju bez da je dirala Pedra, ovako je dirala njega i izbacila Messija u gol šansu a on bio ispred Arsenalove odbrane ( ne znam kako to ne vidite ). Nema veze je li namjerno ili nije, pravila su pravila.
E to sam htjeo cuti, jer offside nije postojao, a greske su moguce, trebali smo dati drugi gol, jer smo imali prilike!Bosco je napisao/la:Izgleda da ipak nije bio offside, međutim to nikako ne umanjuje pobjedu Arsenala. I većina je pokazala da uopšte ne poznaje pravilo offsidea, osim rijetkih pojedinaca. I još jedna stvar, ne razumijem kako vas se nije stid žaliti na suđenja, pa zbog onog polufinala protiv Čelzija ne biste se smjeli žaliti na suđenje u makar idućih 5 godina.
Svjesno lazes, al ajd nek ti bude...-Paja je napisao/la:Ofsajd je evidentan jer se lopta ponovo odbila od pedra nakon odbrane Szcechnya i na slici je jasno vidljivo.
U pravu si, ali neka se tako ponasaju kada se slicno desi i u korist Barce, nemam nista protiv!king1000 je napisao/la:Šta je bilo bilo je nema se više šta tu raspravljati jel bilo zaleđa ili nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U potpunosti se slažem sa tobom ako tako barci nešto suci provire kroz prste protiv arsenal u uzvratu treba šutjeti jer nogomet je igra u kojoj se greške svakodnevno događajuRE-SU je napisao/la:U pravu si, ali neka se tako ponasaju kada se slicno desi i u korist Barce, nemam nista protiv!king1000 je napisao/la:Šta je bilo bilo je nema se više šta tu raspravljati jel bilo zaleđa ili nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa tobom nema smisla raspravljati-Paja je napisao/la:Mi se zalimo samo kad smo evidentno pokradeni, dok vi izmisljate nedosudjene penale i golove, jos neko hoce ovu sudijsku odluku da poredi sa kradjom Chelsija
Pa i mi (Chelsea)smo bili zasluzili da prodjemo u finale 2009 da nije bilo sudije koja je na kraju Barca završila u finalu.Ali nema veze samo mi nije jasno kako se smiju javljati navijači Barce,Arsenal je zasluzeno pobijedio.Klare je napisao/la:Barca je sinoć zaslužila pobjedu. Bili su duplo bolji. Nisam ovo htio napisati, ali hoću pošto ste digli nosove k'o da vam niko ravan nije. KAKO STE SAMO JADNO IZGLEDALI NA TERENU. Ono je bilo čisto poigravanje. Igra mačke i miša.
Volio bih da prođete, da nama ostalim kasnije lakše bude, ali niste ni blizu kvaliteta Barce.
BluesForever je napisao/la:Pa i mi (Chelsea)smo bili zasluzili da prodjemo u finale 2009 da nije bilo sudije koja je na kraju Barca završila u finalu.Ali nema veze samo mi nije jasno kako se smiju javljati navijači Barce,Arsenal je zasluzeno pobijedio.Klare je napisao/la:Barca je sinoć zaslužila pobjedu. Bili su duplo bolji. Nisam ovo htio napisati, ali hoću pošto ste digli nosove k'o da vam niko ravan nije. KAKO STE SAMO JADNO IZGLEDALI NA TERENU. Ono je bilo čisto poigravanje. Igra mačke i miša.
Volio bih da prođete, da nama ostalim kasnije lakše bude, ali niste ni blizu kvaliteta Barce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.