Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Mogli smo i Grealisha možda dovesti za 40-ak miliona plus bonuse koliko nam je Aulas odbio za Aouara.
Sad je kasno, em je nedavno potpisao ugovor em je povećao sebi cijenu u ovih prvih par kola za makar 10 miliona funti.
Sad je kasno, em je nedavno potpisao ugovor em je povećao sebi cijenu u ovih prvih par kola za makar 10 miliona funti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa od nas u ligi realno gori fudbal igaju samo Wba i Fulham, ono je odron pa mi sanse ne stvaramo, igre nemamo sporo sve, nikako, kao onaj period pod Emeryom kada kao pobjedjujes a samo je pitanje kada ces izgubiri i kada ce sve krenuti u pm, u derbiju protiv Liverpula kao ekipa iz League one nista nularica, a nije bolje ni protiv ovih parmaka, nadam se da ce se nesto popraviti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne treba se zalijeĆati, vidjet' ćemo sve sutra. Trebamo se pomiriti s tim da ćemo ovu sezonu imati negledljivi Arsenal i nadati se da će nas sreća malo pogledati u ovako ludoj konkurenciji. I pogledajte malo okolo, ipak nije period za razbacivanje. Samo par ekipa je napravilo značajnije ulaganje. Kakva je zaista situacija najbolje pokazuje Realov prelazni rok.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- feniksptica
- Kontakt:
Sumjam da bi Grealish isao igdje. To je takav tip igraca klasicni britanac. Glavni je u osrednjem klubu kapiten. Zasto da to mijenja sve i napusta ako ne mora.
Vardy mi odmah pada napamet kao isti primjer..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Houssem Aouar on why he chose to stay: "I felt that I could still bring things to this team & the club, the club that raised me. Quite simply." (TC)
On izabro da ostane
On izabro da ostane

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Čovjek je čekao transfer sve do neki dan bukvalno, kad je vidio da niko ne grize potpisao ugovor.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:27Sumjam da bi Grealish isao igdje. To je takav tip igraca klasicni britanac. Glavni je u osrednjem klubu kapiten. Zasto da to mijenja sve i napusta ako ne mora.
Treba prodat' par utakmica da namaknemo lovu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
ono pokupimo Lemara na posudbu iz Atletika 

Ja sam mislio da je on uvijek govorio da nece nigdje iz AV?Marsal je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:30Čovjek je čekao transfer sve do neki dan bukvalno, kad je vidio da niko ne grize potpisao ugovor.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:27Sumjam da bi Grealish isao igdje. To je takav tip igraca klasicni britanac. Glavni je u osrednjem klubu kapiten. Zasto da to mijenja sve i napusta ako ne mora.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
#AFC | According to @David_Ornstein, moves for Thomas Partey and Houssem Aouar are highly unlikely, the same goes for Chelsea's Jorginho.
He also adds that alternative targets are currently unlikely to sign.
He also adds that alternative targets are currently unlikely to sign.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Klub otpustio Gunnersaurusa.

Nemam vise rijeci za ovaj klub, dno dna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
Ako ovi ljudi misle s ovim rosterom krenuti u nastavak sezone, oni su ozbiljno udareni.
Prognoza: 9 mjesto.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Xhaka Elneny Cebalos Willock? Jesu ovi ljudi normalni?
Bukvalno ova sredina bi ispala
Bukvalno ova sredina bi ispala
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Momci cijelo jutro sam nervozan i hodam vamo-tamo u stilu prof. Baltazara i onda se sjetim ovoga za nasu vezu:

Kaj kazete

Kaj kazete

ARSENAL4ever
- Chapman1886
- Kontakt:
ja sam mrtav ozbiljan neki dan bio kad sam napisao da je ovo vezni red za championship
Samo Sloboda | COYG
Ne čudi me što Ozil ne igra, kad je brkata seljačina dala otkaz Gunnersaurusu, zamisli kakve su sankcije za ovog što je odbio pay-cut bez objašnjenja
Čak su i Glazeri bolji od ovog idiota, zamisli čovjeku koji je (čitao na Twitteru) svoje vjenčanje odgadjao zbog tekmi, u kakav smo se mi smećarski klub pretvorili
30k je toj maskoti godišnja plata, godišnja, ne pobuniše se ni naši igrači, ni Arteta za sve te radnike, seronje licemjerne, Edu i Arteta dudlaju Joshu i Stanu kitu, a igrači kao picketine niko ni zucnuo nije za toliki otpušteni kolektiv
Dao 5 biliona u stadion Ramsa, i sad da te gubitke popravlja na nama a mi da se prcimo I da izvlacimo maksimum iz ove ekipe
Raspao se dabogda Kroenke, yebem li ti sve
Čak su i Glazeri bolji od ovog idiota, zamisli čovjeku koji je (čitao na Twitteru) svoje vjenčanje odgadjao zbog tekmi, u kakav smo se mi smećarski klub pretvorili
30k je toj maskoti godišnja plata, godišnja, ne pobuniše se ni naši igrači, ni Arteta za sve te radnike, seronje licemjerne, Edu i Arteta dudlaju Joshu i Stanu kitu, a igrači kao picketine niko ni zucnuo nije za toliki otpušteni kolektiv
Dao 5 biliona u stadion Ramsa, i sad da te gubitke popravlja na nama a mi da se prcimo I da izvlacimo maksimum iz ove ekipe
Raspao se dabogda Kroenke, yebem li ti sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.