Nece se ovaj poraz ni osjetit jer ce Zeljo do polusezone biti prvi !majki3 je napisao/la:Cestitke na pobjedi, neka je i Zeljo konacno izgubio.

Nece se ovaj poraz ni osjetit jer ce Zeljo do polusezone biti prvi !majki3 je napisao/la:Cestitke na pobjedi, neka je i Zeljo konacno izgubio.
kako si tako siguran ? jeste li to danas uplatili neke pare ili šta ?Elegant je napisao/la:Nece se ovaj poraz ni osjetit jer ce Zeljo do polusezone biti prvi !majki3 je napisao/la:Cestitke na pobjedi, neka je i Zeljo konacno izgubio.
Grohotom se smijem.skinjzri je napisao/la:kako si tako siguran ? jeste li to danas uplatili neke pare ili šta ?Elegant je napisao/la:Nece se ovaj poraz ni osjetit jer ce Zeljo do polusezone biti prvi !majki3 je napisao/la:Cestitke na pobjedi, neka je i Zeljo konacno izgubio.
Evo gledam nekoliko puta snimak ,čak sam zaustavljao sliku u trenutku centaršuta ali loš je kut kamere pa ne mogu sigurno zaključiti je li ili nije zaleđe ali ako je i bilo onda je to u par centimetara ali sada je to ne bitno ,svakome na obraz i na dušu ono što radi.Kažem nisam siguran je li bilo zaleđe i ne bih se na to osvrtao ali me više iritirao jedan drugi detalj kada pred ovim istim pomoćnim sucem igrač želje udara loptu rukom a on ništa ne signalizira glavnom sucu.Takvi detalji otkrivaju naklonost suca jer se desilo par metara ispred njega i morao je to vidjeti ali nije.E zato sumnjam u ovog suca a ovo ostalo sve u granicama normale.powerplay je napisao/la:Da su želji poništili onakav gol, kao vama, mislim da bi poništili čitavo kolo!
Bio je konobar 2 gosta i jedna žena i njen suprug, točno u glavu slovom i brojem. Toliko samo da se utvrdi istina i da ne repliciram svima posebno.oldman je napisao/la:Lenta -blenta, od kuda ti znas koliko je bilo ljudi u kaficu ,da li si i ti bio prisutan ili ti je netko pricao ati dalje prenosis trac.
Sramise radi lazi koje prenosis.
Samo onaj tko je bio tamo u to vrijeme moze npisati sto je vidio.
Lenta za tebe je "****" jer tamo mozes da iznosis lazi koliko ti dusa zeli.
Ps neka pobjedi tko bude spretniji i sretniji i narocito u tom momentu bolji.
lenta crvena je napisao/la:Bio je konobar 2 gosta i jedna žena i njen suprug, točno u glavu slovom i brojem. Toliko samo da se utvrdi istina i da ne repliciram svima posebno.oldman je napisao/la:Lenta -blenta, od kuda ti znas koliko je bilo ljudi u kaficu ,da li si i ti bio prisutan ili ti je netko pricao ati dalje prenosis trac.
Isto ko što je istina da su im vodiči i podrška bili neki momci sa istočne strane, pa da su ljude na misi u crkvi vrijeđali kada su se vraćali na istočnu stranu.
Istina je da su u blizini tih kafića na bulevaru Ultrasi uhvatili jedno auto manijaka koji su dobili šta su dobili. Aćović što piše pojma nema iz postova mu se vidi da mrzi Ultrase iz nekog razloga. Završavam sa ovom temom i ne repliciram više nikome što se tiče ovoga.
Ja ne mrzim nikoga ali ne volim idiote koji prave štetu Zrinji i ako si ti među njima otpepaj i ti s njima.Odmah ću ti reći da lažeš za auto manijaka na bulevaru ovo za par ljudi u kafani je istina a za crkvu ne znam .Vrlo dobro znam iz svojih izvora tko je šta i kako radio jer sam upućen u sva zbivanja i to detaljno.Svih 38 uhićenih su sarajlije ,tko im je pokazao onu prčvarnicu od kafane neznam (mogu i ja pretpostaviti) ali znam da u nju zalaze tipovi koji su sve samo nisu nevinašcaa ali to ne opravdava sarajevske alijaše.Ako bolje pročitaš moj zadnji post vidjet ćeš pohvalu ultrasima na utakmici sa željom zato jer ono je pravo navijanje bez ijedne petarde i bacanja bakljki u teren i vrijeđanja.Ja ću uvijek i svakome reći u oči ono što je istina pa tako i ultrasima ako naprave neke pizdarije kao npr. protiv Borca jer nije Zrinjski ničije vlasništvo da se zajebaju sa njim.I zato ponavljam ona dječurlija na bulevaru nisu bili ultrasi neko kukavice iste kao i oni iz Sarajeva i ni jedni ni drugi očito ne maju muda.Misle ako se ošišaju na ćelavo i uzmu bejzbol palicu u ruke da su opasni.lenta crvena je napisao/la:Bio je konobar 2 gosta i jedna žena i njen suprug, točno u glavu slovom i brojem. Toliko samo da se utvrdi istina i da ne repliciram svima posebno.oldman je napisao/la:Lenta -blenta, od kuda ti znas koliko je bilo ljudi u kaficu ,da li si i ti bio prisutan ili ti je netko pricao ati dalje prenosis trac.
Isto ko što je istina da su im vodiči i podrška bili neki momci sa istočne strane, pa da su ljude na misi u crkvi vrijeđali kada su se vraćali na istočnu stranu.
Istina je da su u blizini tih kafića na bulevaru Ultrasi uhvatili jedno auto manijaka koji su dobili šta su dobili. Aćović što piše pojma nema iz postova mu se vidi da mrzi Ultrase iz nekog razloga. Završavam sa ovom temom i ne repliciram više nikome što se tiče ovoga.
Antifa , a šta ti misliš kako sarajlije znaju gdje se nalazi ovaj "Ultras pub"?ANTIFA ! je napisao/la:lenta crvena je napisao/la:Bio je konobar 2 gosta i jedna žena i njen suprug, točno u glavu slovom i brojem. Toliko samo da se utvrdi istina i da ne repliciram svima posebno.oldman je napisao/la:Lenta -blenta, od kuda ti znas koliko je bilo ljudi u kaficu ,da li si i ti bio prisutan ili ti je netko pricao ati dalje prenosis trac.
Kao prvo lazes u vezi toga da ste uhvatili to auto Manijaka na bulevaru , laz cista .
Kao drugo razbili ste ti i tvoji kafic gdje bude normala raja , malo starija raja sa zenama , djecom .
Antifa , a šta ti misliš kako sarajlije znaju gdje se nalazi ovaj "Ultras pub"?
Ma normala,treba donijeti zakon čim napraviš neku veću pizdariju na utakmici ili u vezi utakmice odmah zabrana pristupa stadionu pa bi onda ljudi mogli doći u miru gledati nogomet i normalno navijanje.Onim idiotima iz Sarajeva koji su upali u kafić treba izdati zabranu dolaska na utakmice u čitavoj državi pa ako slučajno doće odmah u ćelovinu i bilo bi puno manje idiota koji bi radili takve stvari.kajl je napisao/la:Antifa , a šta ti misliš kako sarajlije znaju gdje se nalazi ovaj "Ultras pub"?
to su nagađanja. ko im je rekao? neko iz red armija, obični prolaznik, neko iz kafića "time"?
mogli su fino u sarajevo, pa razbit ćevabdžinicu željo. bezveze se stvaraju tenzije. ima policija, nek utvrdi ko je šta radio. ovako ispade da red army-ja nema nigdje, a bezveze se stvaraju tenzije i uništava se imovina.
treba im svima lopate u ruke, pa čitav da u rudnik. svim idiotima.
valja sad na sve nacine saprati ljagu sa sebe hahahah,hajde akcijali,setali vam po gradu i sta sad priznaj lakse ce ti bitilenta crvena je napisao/la:Našao mi se javljati lik pod nickom Antifa. Antifa pokret koji podržava gay paradu. Nevjerovatno!
Nek se upitaju ovih dana likovi koji su bili sa Manijacima zašto im je ovo trebalo i kako će sada da hodaju po gradu. Auto manijaka kod benzinske na bulevaru je stradalo kao i Manijaci u njemu. Nemate pojma pričate lovačke priče.
Ti Aćoviću vidim koliko znaš kada kažeš da su na bulevaru bili balavci, zato sa tobom završavam polemiku na ovu temu kao i sa likovima koji podržavaju gay parade. Sa ovim konačno prekidam raspravu.
Antifasizam prijatelju , nije nijedno auto stradalo na bulevaru laz cista hahahaah ,sto bola volis lagat majketi ..lenta crvena je napisao/la:Našao mi se javljati lik pod nickom Antifa. Antifa pokret koji podržava gay paradu. Nevjerovatno!
Nek se upitaju ovih dana likovi koji su bili sa Manijacima zašto im je ovo trebalo i kako će sada da hodaju po gradu. Auto manijaka kod benzinske na bulevaru je stradalo kao i Manijaci u njemu. Nemate pojma pričate lovačke priče.
Ti Aćoviću vidim koliko znaš kada kažeš da su na bulevaru bili balavci, zato sa tobom završavam polemiku na ovu temu kao i sa likovima koji podržavaju gay parade. Sa ovim konačno prekidam raspravu.
zamisli koliko je jadno za tvoju grupu kad su momci koji su upali tamo u prosjeku imali oko 19-20 godina,sve je jasnobekicamir je napisao/la:Ej Antifa hajde se ti lagano spusti do caffe Piramide i tjerajte ljude iz Vehleza koji ne pripadaju vasoj novonastaloj
"raji"!!!![]()
![]()
![]()
Tema je HSK Zrinjski a ne sacica huligana iz seher sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.