4, 8, njaaa...NEZALAGANJE je napisao/la:Da,daalemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la: Jasta je neg ziv.Dosljedan sebi.ja sam zvao kao mali prije 20 godina jebte, na TVSA mu je bila emisija cini mi se, nagradna igra za album ispunjen slicicama za SP '98 u Francuskoj, kaze izvuko si krompir
ono djepovi fazoni
![]()
Bila je emisija prvo na Ntv 99.Kasnije je presla na TVSA.
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
od Rodjine povrede

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jesam jedini kojeg Lowry podsjeća na Sterlinga? 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisi.Lillard je napisao/la:Jesam jedini kojeg Lowry podsjeća na Sterlinga?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- branimir85
- Kontakt:
clutch Tony 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Mike koji adjustment 
Gordon

Gordon

- branimir85
- Kontakt:
ali kakav faul u napadu sviraju Embiidu 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
- Kontakt:
Moram podijeliti jednu svoju ispovijest vezanu za Kiketa u ove sitne sate.JHam je napisao/la:4, 8, njaaa...NEZALAGANJE je napisao/la:Da,daalemsa je napisao/la:
ja sam zvao kao mali prije 20 godina jebte, na TVSA mu je bila emisija cini mi se, nagradna igra za album ispunjen slicicama za SP '98 u Francuskoj, kaze izvuko si krompir
ono djepovi fazoni
![]()
Bila je emisija prvo na Ntv 99.Kasnije je presla na TVSA.
Bilo je to nekad friško iza rata. Išao sam u prvi razred OŠ Pazar u Tuzlu. Reklo bi se jedno sasvim normalno, lijepo odgojeno dijete iz radničke porodice. Volio sam šutat loptu, igrat žmire i kao i svi ostali normalni Kiketa Budaliketa. Kod nas je tad njegova emisija išla na RTVTK, i mislim da nije bilo dijeta, s televizorom u kući, koje je nije iščekivalo cijeli dan.
Sjećam se kao jučer, da su nam u goste jednu večer došli mamina kolegica i njen muž, koji je inače radio na televiziji. Nisam nikada volio sjediti sa odraslima, pa sam bio sam u svojoj sobi vjerovatno čitajući enciklopediju "Hiljadu zašto, hiljadu zato".
Nekada u toku večeri mama mi je ušla u sobu i pozvala me da ispratim goste, a čika Amir, oblačeći jaknu dobaci mojim roditeljima "Dovedite ga sutra, mogu ga ubaciti kod Kiketa u emisiju". Roditelji su odmah rekli da ne smijem propuštati školu i zahvalili se na ponudi, a ja sam cijelu noć proveo pokušavajući ih uvjeriti da me puste samo jedan dan nastave da propustim. Nisu popustili, je*i ga, škola je bila najpreča.
Poslije ću skontat da nije škola ni bila toliko bitna, već su oboje radili poslove u nikakvim smjenama i jednostavno nisu imali vremena da me vode do Kiketa i nazad.
Sutra navečer sam sjedio prikovan za televizor, gledajući djecu kod Kiketa i misleći da sam i ja mogao biti jedan od tih sretnika, kad ono tamo u TV-u, moja školska drugarica Jasmina. Koja sretnica, pomislih, izgleda da nije baš svakome škola najpreča stvar. Jedva sam se pomirio s tim i nastavio uživati u emisiji.
I može se reći da sam uživao i u sljedećim danima dok na red ne dođe čas odjeljenske nastave a učiteljica ne upita Jasminu gdje je bila u utorak.
"Bolesna"- odgovorila je kratko, a iako smo svi mi znali da to nije istina i čak neki to i javno glasno rekoše, učiteljica je upisala slovo O, kao opravdano, u rubriku izostanaka i nastavila dalje sa svojim poslom.
Nije mi to bilo prvo razočarenje u životu, ali jeste prvo u pravosudni sistem Bosne i Hercegovine. Bio sam samo dijete, ali sam tada naučio vrijednu životnu lekciju.
Nekako mi svakih par godina padne na pamet ova priča i iako ne znam šta se desilo s Jasmine, siguran sam da je riba i po i dobro udata. Cure poput nje nikad ne prođu loše u životu.
On topic, GO BLAZERS

Gordon 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- IlCapitano
- Kontakt:
Može li prljavije od Ginobilija 
Dva puta namjerno staje pod noge Davisu dok trči puni sprint i uopšte ne gleda u njega, oba puta dobio faul

Dva puta namjerno staje pod noge Davisu dok trči puni sprint i uopšte ne gleda u njega, oba puta dobio faul

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mvp Brada
Prelomi
Prelomi
- branimir85
- Kontakt:
kako je prikuca James preko Nurkića 

barem ima muda, da je bar takav u napadu jbem ga smotana.branimir85 je napisao/la:kako je prikuca James preko Nurkića
juka mene stid a tebe
jedno od jacih kucanja brona u karijeri

McCollumov mid-range je nešto najljepše u ovoj ligi, koja lakoća
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hood, Zizic, Holland, Hill i Smith = 8 poena
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
s kakvim hameljima bron igra , ne zasluzuje ovo nikako
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svaku treću utakmicu čovjek ima adekvatnu pomoć. Ako ovu ekipu odvede u finale, to će biti isto kao kad je onu skupinu hamelja prije 10ak godina uveo u finale.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.