neće dugo

meet Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
neće dugo
Popisaj nasu ligu onda ako je lik iz druge juznokorejske lige top pojacanje za ekipu koja se bori za prvaka. Kakva nam je liga govori cinjenica da ko god ode iz nje, jos brze se vrati.Radmilo87 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 14:24Igrac koji dođe u našu ligu a vrijedi 650.000 eura ne može biti loš, momak od 2012 igra u Aziji, u prvoj ligi Južne Koreje upisao je ukupno 89 nastupa a u drugoj 24, u jednoj super ligi Kine igrao je za Tianjin Tedu i upisao 24 nastupa, ligi gdje su sve same svjetske zvijezde, još kada pogledaš sa kakvim imenima je igrao u Kini dovoljno je da shvatiš da je po imenu i karijeri za našu ligu top pojačanje, naravno to će morati dokazati i na terenu, ali o kvalitetama i poređenju prve i druge Korejske lige ili Kineske sa našom mislim da je suvišno bilo šta reći ili pokušati barem porediti
Bit je u tome da je Zelji i solidan stoper top pojacanje jer nama su stoperi odnjeli preko 10 bodova ove sezone sa svojim greskama.Napad nam je 3 levela iznad ostatka lige i mi sa malim poboljsanjem na stoperskim pozicijama imamo ekipu da ostvarimo nase domete.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:26Popisaj nasu ligu onda ako je lik iz druge juznokorejske lige top pojacanje za ekipu koja se bori za prvaka. Kakva nam je liga govori cinjenica da ko god ode iz nje, jos brze se vrati.Radmilo87 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 14:24Igrac koji dođe u našu ligu a vrijedi 650.000 eura ne može biti loš, momak od 2012 igra u Aziji, u prvoj ligi Južne Koreje upisao je ukupno 89 nastupa a u drugoj 24, u jednoj super ligi Kine igrao je za Tianjin Tedu i upisao 24 nastupa, ligi gdje su sve same svjetske zvijezde, još kada pogledaš sa kakvim imenima je igrao u Kini dovoljno je da shvatiš da je po imenu i karijeri za našu ligu top pojačanje, naravno to će morati dokazati i na terenu, ali o kvalitetama i poređenju prve i druge Korejske lige ili Kineske sa našom mislim da je suvišno bilo šta reći ili pokušati barem porediti
Za tvoju informaciju, prije posjete Zrinjskom bio je u Velezovim prostorijama, samo sto nema potrebe da objavljujemo svaki put kada nas jedna od legendi kluba posjeti, navikli smo na to.
Brate mozda i grijesim, ako imaju legendi nek navedu tri
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:42Brate mozda i grijesim, ako imaju legendi nek navedu trinavest ce al u kurcu
Kako nemaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:42Brate mozda i grijesim, ako imaju legendi nek navedu trinavest ce al u kurcu
Nek nam Rigoleto kaze gdje je bubnjao, ne znamo miOsim13 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:45Kako nemaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:42Brate mozda i grijesim, ako imaju legendi nek navedu trinavest ce al u kurcu
Đe je hlupo po bubnjevima u mladosti nije relevantno![]()
Kako si lego na volej
evo i ja da potvrdim ,bio je prvo kod nas ,uspostavio saradnju njegovog bivseg kluba sa 'ajdukom,pa smo mu rekli hajde sad idi i na onu stranu da se ne bi komsije ljutile
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.