FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Saru i Peru nema potrebe prozivat. Pero ce ovacije dozivit bez obzira sto je otisao u Sarajevo.
Al Ahmetu i sopingu treba jbat sve. I tako ce i biti...
Al Ahmetu i sopingu treba jbat sve. I tako ce i biti...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
joksimovic
- Kontakt:
Zasto nosim ime Joksimovic
Pa zato sto taj covjek postuje mene,moju vjeru,moju najdrazu BiH..
I na kraju cast mi je bila,sto sam imao srece jednog takvog ljudinu upoznati, i uvjeriti se u sve gore napisano
Pa zato sto taj covjek postuje mene,moju vjeru,moju najdrazu BiH..
I na kraju cast mi je bila,sto sam imao srece jednog takvog ljudinu upoznati, i uvjeriti se u sve gore napisano
Gledam snimak sa Zrinjskim kako smo samo suplji u sredini kada nam zatvore Zebu.Drugacije je ipak ovako pogledati uzivo to nije izgledalo strasno toliko.
Ukoliko,kazem ukoliko klub zaista ima ozbiljne ambicije ove sezone,trebamo dovesti jos jednog barem Zebinog kvaliteta u sredinu,ako moze mladjeg naravno.
Desnog beka,i jednog rasnog strijelca, nesto poput sto je Benko bio u Sarajevu.
Rijesiti se Mehidica,Fatica (ukoliko ne racunaju na njega)i jednog golmana,rasteretiti malo budzet.
Ukoliko,kazem ukoliko klub zaista ima ozbiljne ambicije ove sezone,trebamo dovesti jos jednog barem Zebinog kvaliteta u sredinu,ako moze mladjeg naravno.
Desnog beka,i jednog rasnog strijelca, nesto poput sto je Benko bio u Sarajevu.
Rijesiti se Mehidica,Fatica (ukoliko ne racunaju na njega)i jednog golmana,rasteretiti malo budzet.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kada Skahic se potpuno oporavi, mislim da smo popunjeni na svim pozicijama, samo zadrzati sastav na ljeto. Kakvi rasni strijelci, ne dirati nista.
Dobar trening danas u globalu uigravao se taj zavrsni pas pred golom. U par navrata Musemic je morao podici glas na lose poteze pojedinaca koje je predvodio Veselinovic danas kojeg je Musemic malo izribao pred drugima. U jednoj akciji ishitreno i lose je obacio s lijeve strane u sesneasterac nakon cega je bio vidno nervozan kada se malo i verbalno zakacio sa Karicem sto su nakon treninga izgladili. Dobro je sto je struka prepoznala probleme a to je zavrsnica pred golom sa potezima vise. Sto se tice igraca koji su danas ostavili dobar utisak na mene je Fatic koji je igrao za rezerve dosta se trudio i imao inteligentna rijesenja dok je nazalost Zec bio totalno nevidljiv.
U subotu mozemo ocekivati sve po starome u odbrani osim sto ce na mjesto Efendica biti Todorovic, sredina Stjepanovic, Zeba, dok ce naprijed igrati Veselinovic, Ordagic, Karic i Krpic
U subotu mozemo ocekivati sve po starome u odbrani osim sto ce na mjesto Efendica biti Todorovic, sredina Stjepanovic, Zeba, dok ce naprijed igrati Veselinovic, Ordagic, Karic i Krpic
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Uceraj to tome kad veznog igraca i dalje moras forsirati na krilu, pored 3 krila na klupi.
Pretpostavljam protiv Celika da ce Ordaga igrati u sredini, a Karic lazno krilo, kad napadamo ubacuje se i pomaze Krpicu (ili obrnuto Krpic Karicu), a Ordaga se prebacuje na krilo.
Uglavnom 3 boda moramo uzeti i to je to.
Pretpostavljam protiv Celika da ce Ordaga igrati u sredini, a Karic lazno krilo, kad napadamo ubacuje se i pomaze Krpicu (ili obrnuto Krpic Karicu), a Ordaga se prebacuje na krilo.
Uglavnom 3 boda moramo uzeti i to je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da je trenutni Celik idealna prilika da od prve minute vidimo Zeca, Govedaricu ili Lazevskog, da malo podignu formu , da osjete " teren"
- RollingPaper
- Kontakt:
+1slana_krv je napisao/la:Mislim da je trenutni Celik idealna prilika da od prve minute vidimo Zeca, Govedaricu ili Lazevskog, da malo podignu formu , da osjete " teren"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Godina 2022.
Moglo bi se probati sa Govedaricom da vidimo imal tu nesto
Godina 2020 Jasmin kandidat za gradonačelnika Sarajeva.tuzlak1987 je napisao/la:Godina 2022.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Godina 2023.Heller je napisao/la:Godina 2020 Jasmin kandidat za gradonačelnika Sarajeva.tuzlak1987 je napisao/la:Godina 2022.
Predsjednik NFSBIH Admir Husaric zadovoljan jer su BH macani izborili nastup na Euru
- RollingPaper
- Kontakt:
Godina 2089, načelnik Tuzle izjavio da radovi na gradnji istočne tribine počinju u Septembru
RollingPaper je napisao/la:Godina 2089, načelnik Tuzle izjavio da radovi na gradnji istočne tribine počinju u Septembru
Jedan grad, jedna ljubav!
RollingPaper je napisao/la:Godina 2089, načelnik Tuzle izjavio da radovi na gradnji istočne tribine počinju u Septembru
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Prodajom Ilincice i naravno ukoliko prodje zakonski obavezan tenderRollingPaper je napisao/la:Godina 2089, načelnik Tuzle izjavio da radovi na gradnji istočne tribine počinju u Septembru
samo Sloboda
. .dobar . .RollingPaper je napisao/la:Godina 2089, načelnik Tuzle izjavio da radovi na gradnji istočne tribine počinju u Septembru
. . tako se moj djed zajebavao prije 40 godina da će u septembru 2016 početi radovi. .
edit: barem ovi su ozbiljniji od Slobode
http://stadiontusanj.ba/
This time next year we'll be millionaires.
- RollingPaper
- Kontakt:
Sedam igrača Slobode se ‘skrasilo’ na Koševu
Perica Ivetić danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa FK Sarajevo. Lijevonogi bočni igrač tako je postao 11 igrač koji je tokom ljetnog prijelaznog roka stigao u Sarajevo. Interesantno je da je u aktuelnom kadru čak sedam igrača koji su ponikli ili nastupali za ekipu tuzlanske Slobode. Najduži staž u Bordo dresu imaju dva Bekića. Amer koji igra na poziciji napadača na Koševo je stigao u ljeto 2014. godine, dok je Almir u redove tima sa Koševa stigao prije godinu dana. I dok je Amer preko Zrinjskog stigao u Sarajevo, Almir je direktno sa Tušnja stigao u Bordo svlačionicu. Tokom ljetnjeg prijelaznog roka na Koševo je stigao i Said Husejinović, koji je također svoju karijeru počeo u Slobodi, a jedno vrijeme je već nastupao za ekipu sa Koševa i svojim dobrim igrama u utakmicama kvalifikacija u evropskim takmičenjima, kada je svojim maestralnim pogotkom protiv bugarskog Levskog podigao cijeli stadion na noge, a ta scena se i danas prepričava. Ovog ljeta direktno sa Tušnja stigla su tri igrača. Mersudin Ahmetović, napadač koji je ‘kupio’ navijače svojim igrama na samom startu sezone. Veznjak Elvis Sarić je također prošle sezone rukovodio veznim redom Tuzlaka, a po dolasku na Koševo brzo se nametnuo u ekipi Almira Hurtića. Posljednji u nizu koji je stigao je Ivetić, koji igra na istoj poziciji kao i reprezentativac Almir Bekić, ali i Saša Balić koji je stigao u redove premijerligaša sa Koševa ljetos, ali još nije zaigrao na toj poziciji s obzirom na to da igra na poziciji stopera od dolaska u Bordo svlačionicu. Posljednji u nizu Tuzlaka na Koševu je Elvedin Herić, 19-godišnji igrač koji je još kao kadet stigao u Sarajevo, nastupao za Akademiju tima sa Koševa, a već duži period trenira sa prvim timom.
Perica Ivetić danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa FK Sarajevo. Lijevonogi bočni igrač tako je postao 11 igrač koji je tokom ljetnog prijelaznog roka stigao u Sarajevo. Interesantno je da je u aktuelnom kadru čak sedam igrača koji su ponikli ili nastupali za ekipu tuzlanske Slobode. Najduži staž u Bordo dresu imaju dva Bekića. Amer koji igra na poziciji napadača na Koševo je stigao u ljeto 2014. godine, dok je Almir u redove tima sa Koševa stigao prije godinu dana. I dok je Amer preko Zrinjskog stigao u Sarajevo, Almir je direktno sa Tušnja stigao u Bordo svlačionicu. Tokom ljetnjeg prijelaznog roka na Koševo je stigao i Said Husejinović, koji je također svoju karijeru počeo u Slobodi, a jedno vrijeme je već nastupao za ekipu sa Koševa i svojim dobrim igrama u utakmicama kvalifikacija u evropskim takmičenjima, kada je svojim maestralnim pogotkom protiv bugarskog Levskog podigao cijeli stadion na noge, a ta scena se i danas prepričava. Ovog ljeta direktno sa Tušnja stigla su tri igrača. Mersudin Ahmetović, napadač koji je ‘kupio’ navijače svojim igrama na samom startu sezone. Veznjak Elvis Sarić je također prošle sezone rukovodio veznim redom Tuzlaka, a po dolasku na Koševo brzo se nametnuo u ekipi Almira Hurtića. Posljednji u nizu koji je stigao je Ivetić, koji igra na istoj poziciji kao i reprezentativac Almir Bekić, ali i Saša Balić koji je stigao u redove premijerligaša sa Koševa ljetos, ali još nije zaigrao na toj poziciji s obzirom na to da igra na poziciji stopera od dolaska u Bordo svlačionicu. Posljednji u nizu Tuzlaka na Koševu je Elvedin Herić, 19-godišnji igrač koji je još kao kadet stigao u Sarajevo, nastupao za Akademiju tima sa Koševa, a već duži period trenira sa prvim timom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja, iiiiiRollingPaper je napisao/la:Sedam igrača Slobode se ‘skrasilo’ na Koševu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.