FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rezime tekme: Šutković sve rekao 

Kad pocinju pripreme? Jel 12.6.?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Imam neki osjecaj da ovo propustanje kona na tabeli i nije lose. Nekako osjecam kao da ce oni preuzeti taj nas PEH da dobivamo najjace protivnike u Evropi. Vidjet cemo ovo ljeto da li se varam.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nekakvo zatišje bžs. Da hoće bar Andrić potpisati. Ubi ovo iščekivanje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upitan je mladi fudbaler Sarajeva i da li je spreman na pritisak koji donosi reprezentativni dres.
"Obzirom da igram u klubu u kojem igram i da nosim prezime koje nosim sigurno da sam se naučio nositi sa dodatnim pritiskom. Mislim da sam to pokazao do sada", kaže Varešanović.

"Obzirom da igram u klubu u kojem igram i da nosim prezime koje nosim sigurno da sam se naučio nositi sa dodatnim pritiskom. Mislim da sam to pokazao do sada", kaže Varešanović.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pošteno.MortemHz je napisao/la: ↑07 jun 2023, 15:19Upitan je mladi fudbaler Sarajeva i da li je spreman na pritisak koji donosi reprezentativni dres.
![]()
-
- Kontakt:
Vladimir Arsic 

A kakav to on pritisak ima na osnovu prezimena, ima na forumu mozda ja ne znam da je ikada na utakmicu ista njemu opsovano ili tako nesta , cak sta vise uvijek je nagradjivan aplauzom iako je dobar broj utakmica odigrao katastrofa. Jedini pritisak je mogao imati na osnovu svojih losih partija, a prezime mu nije igralo nikakvu ulogu jer je Mirza nebitan bio do prije 6 mjeseci.
Jedino na osnovu Harija Mata Harija bi mogao imati pritisak, nista drugo.guadalupe je napisao/la: ↑07 jun 2023, 15:32A kakav to on pritisak ima na osnovu prezimena, ima na forumu mozda ja ne znam da je ikada na utakmicu ista njemu opsovano ili tako nesta , cak sta vise uvijek je nagradjivan aplauzom iako je dobar broj utakmica odigrao katastrofa. Jedini pritisak je mogao imati na osnovu svojih losih partija, a prezime mu nije igralo nikakvu ulogu jer je Mirza nebitan bio do prije 6 mjeseci.
Mali hebe i ne vadiMortemHz je napisao/la: ↑07 jun 2023, 15:19Upitan je mladi fudbaler Sarajeva i da li je spreman na pritisak koji donosi reprezentativni dres.
![]()

Ziljkić u Tursku? 

Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ziljkić je tako privukao i pažnju klubova iz inostranstva, a kako saznajemo predstavnici jednog turskog kluba itekako su zainteresirani za usluge ovog 27-godišnjaka.
Kontakti su uspostavljeni, obavljeni i određeni razgovori i postoji mogućnost da se transfer ostvari u narednim sedmicama.
Ziljkić na Koševu ima važeći ugovor, pa bi FK Sarajevo dobio i odgovarajuće obeštećenje i biće zanimljivo ispratiti da li će dvije strane pronaći zajednički jezik.
Kontakti su uspostavljeni, obavljeni i određeni razgovori i postoji mogućnost da se transfer ostvari u narednim sedmicama.
Ziljkić na Koševu ima važeći ugovor, pa bi FK Sarajevo dobio i odgovarajuće obeštećenje i biće zanimljivo ispratiti da li će dvije strane pronaći zajednički jezik.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Znači idemo ispočetka. Ziljkić ne zna ništa o ponudi iz Turske, pozzz.
Prodat,prodat,dok je vruca musterija !! Uzmi levata ,dok je plataumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 15:51Ziljkić je tako privukao i pažnju klubova iz inostranstva, a kako saznajemo predstavnici jednog turskog kluba itekako su zainteresirani za usluge ovog 27-godišnjaka.

Ispod 1 Mio € ne smijes ga prodati. on je vazan igrac za nas. samo nemoj da bude Hiros sada zamjena. 

Za dobar novac, sto da ne? Moze li taj kolumbijac igrati na poziciji Ziljkica? Hiros bi takodjer bio dobar, kao i Santos.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ni slučajno Ziljkića prodavati, ni slučajno
Za 600k eura bez procenta bih ga prodao odmah 

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bosnas_, ebi46, Haksss, JavierBosnia, MNON, Varijantas8 i 55 gostiju.