3 penala fulili na tekmi i padnem 4+ a 2:1 od 50 min hahhahaTorres_9 je napisao/la:za 3 min promase dva penala urugvajci ,jebm im oba oca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
3 penala fulili na tekmi i padnem 4+ a 2:1 od 50 min hahhahaTorres_9 je napisao/la:za 3 min promase dva penala urugvajci ,jebm im oba oca
Eh bi brate valjalo sta odigrat,nisam igrao nista ne pamtim,taman sad dobio neku volju da sta pratim al nema semuhamed121 je napisao/la:E sta i ja padnem igram ovaj Throttur 0-1 prvo poluvrijme u 45.min padne gol za 1:1 jel ima neko slucajno 0,50 do sutra da posalje vracam ujutru odma ebem ti vise kladionicu
Hehe klasicni match fixing. Sto reko jedan stariji kolega: "Gdje ce se tekma zavrsit 3:3 a da nije nastimano!"Sabinho je napisao/la:Znaci cekam Sol de America keca i Emelec isto tako, prvi vode 3-0 a drugi 2-0, 45 minuta kasnije prvi 3-3 drugi 2-3. Ovo je nevidjdeno
Imaš li onlajn račun na Formuli?LeSa je napisao/la:Sinoć imam over skokove Jonasa i Whitesidea, obojica se povrede.
Noćas odigram na premieru +4,5 skoka na Duncanu, čovjek ima 4 yebena faula a tek početak 2/4, pa ovo više nisu yebene istine!
još jedan u nizubranimir85 je napisao/la:
Na kraju obe 3-3. Ne vjerujem vise nikome fujEffenberg je napisao/la:Hehe klasicni match fixing. Sto reko jedan stariji kolega: "Gdje ce se tekma zavrsit 3:3 a da nije nastimano!"Sabinho je napisao/la:Znaci cekam Sol de America keca i Emelec isto tako, prvi vode 3-0 a drugi 2-0, 45 minuta kasnije prvi 3-3 drugi 2-3. Ovo je nevidjdeno
Sinoc i La Plata - Independiente odigrase isti rezultat. Dobro to me nije shebalo za razliku od Emeleca, tu sam kod 2:2 samo stavio over 4,5 kvotu 1,6 pola sata pred kraj, dobar over jer Argentincima se slabo vjeruje da ce zabijati golove. Poveli domaci 3:2 i to 4-5 min pred kraj, i pusta opet 3:3 zamalo i 3:4 a go ponisten ovim drugima zbog ofsajda. Mislim ono gdje ce to raditi? Presmjesno dok nisu kladionice ovoliko bile razvijene zavrsavale se tekme normalno 1:0 2:0 2:1 1:1 te vrste rezultata, dosle kladare na svaki cosak i na svaki web sajt, odmah se tekme sve zavrsavaju ili 0:0 ili 3:3. Ili je under 0,5 ili over 5,5Sabinho je napisao/la:Na kraju obe 3-3. Ne vjerujem vise nikome fujEffenberg je napisao/la:Hehe klasicni match fixing. Sto reko jedan stariji kolega: "Gdje ce se tekma zavrsit 3:3 a da nije nastimano!"Sabinho je napisao/la:Znaci cekam Sol de America keca i Emelec isto tako, prvi vode 3-0 a drugi 2-0, 45 minuta kasnije prvi 3-3 drugi 2-3. Ovo je nevidjdeno
Da upravu si, vrlo lose je kombinovati u neke vece tikete, samo singl ili dubl, niposto ostavljati kao zadnje na tiket i obavezno graditi.Sabinho je napisao/la:Ima i toga brate, Argentinci odjednom divljina postali za golove. Crnjak sve, moze se smao na live nesto malo uzeti a tikete odbacujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.