U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Ljudi moji pun mi je qrac moljenja da se igra za nasu repku.Jednostavno ne podrzavam Papeta ni u cemu osim u ovome nema nagovaranja da se igra za SVETINJU drazi mi je Vrsajevickakav god bio nego neki tamo Maric,Tankovic peti deseti
Ako se ovako nastavi mi cemo morati biti prebaceni u zonu okeanije da se plasiramo negdje...kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pun mi je qrac moljenja da se igra za nasu repku.Jednostavno ne podrzavam Papeta ni u cemu osim u ovome nema nagovaranja da se igra za SVETINJU drazi mi je Vrsajevickakav god bio nego neki tamo Maric,Tankovic peti deseti
Miske, Spaha, Vedo, Salihovic, Mujdza, su tu jos sasvim malo , sta kad ih ne bude vise???
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 21 feb 2014, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
gringobih je napisao/la:Ako se ovakao nastavi mi cemo morati biti prebaceni u zonu okeanije da se plasiramo negdje...kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pun mi je qrac moljenja da se igra za nasu repku.Jednostavno ne podrzavam Papeta ni u cemu osim u ovome nema nagovaranja da se igra za SVETINJU drazi mi je Vrsajevickakav god bio nego neki tamo Maric,Tankovic peti deseti
Miske, Spaha, Vedo, Salihovic, Mujdza, su tu jos sasvim malo , sta kad ih ne bude vise???
Igraci iz nase lige

Ovdje neki kontaju da su Miske,Vedo,Spaha..... u cvatu mladosti igrace za repku jos 10 godina
Nastavimo li ovako i sa 24 repke na EP necemo se plasirati na to takmicenje u buducnosti

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Pa sta,neka igraju u pizdi maternoj samo ne smije da bude ovoga halo bolan neko ko ima 21 godinu da daje neke ultimatume,zar ne mislis da je to malo nenormalno?gringobih je napisao/la:Ako se ovakao nastavi mi cemo morati biti prebaceni u zonu okeanije da se plasiramo negdje...kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pun mi je qrac moljenja da se igra za nasu repku.Jednostavno ne podrzavam Papeta ni u cemu osim u ovome nema nagovaranja da se igra za SVETINJU drazi mi je Vrsajevickakav god bio nego neki tamo Maric,Tankovic peti deseti
Ko smije da daje onakve debilne izjave u medijima koje vrijeđaju zdrav razum? Naravno naš selektor vrli.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- maroonGiant
- Kontakt:
Rodio se u BiH, prosao sve naše selekcije, dobio priliku kroz mladi tim, nema nikakve veze sa Hrvatskom (osim možda neke rođake što su imigrirali gore ...) tako da bi po nekom zdravom razumu trebao igrati za nas, ukoliko prihvati Hrvate , ko ga je.be neće biti ni prvi ni zadnji, ima ko BiH voli i ko jedva čeka dres da obuče, pa mali Hodzic iz FKŽ je izmislio fudbal za njega...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo da dodam jos nesto.
Niko vise ne smije pricati o tome da je rep. BiH samo Bosnjacka. Pa normalno da je svedena na to kada ovi ostali sami biraju drugacije.
Niko vise ne smije pricati o tome da je rep. BiH samo Bosnjacka. Pa normalno da je svedena na to kada ovi ostali sami biraju drugacije.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa vala BiH je u zadnje vrijeme izgubila vise Bosnjaka (Seferovic, Halilovic, Tankovic) nego nebosnjaka (Gudelj).
Prcic...Eborg je napisao/la:Pa vala BiH je u zadnje vrijeme izgubila vise Bosnjaka (Seferovic, Halilovic, Tankovic) nego nebosnjaka (Gudelj).
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ma Prcic ce se vratiti kad-tad jer nece igrati za Francusku, Tankovic jos uvijek ima sanse da postane novi slucaj I. Hajrovic a i Halilovic teoretski jos uvijek moze zaigrati za BiH.
U21 i U19 su katastrofe!!! Vode ih **** amateri! Ganjaju se igraci po fk kozara dok imamo igrace u europi koji kucaju na vrata prvog tima, i to u ligi 5! Fuuuuuj jagodic daboga nogu slomio!
G BUSSA BUSS
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
ako se neko moze sjetiti sta je aco petrovic izjavio, da je uspjesno smanjio broj bosnjaka u kosarkaskoj reprezentaciji, to uspjesno radi i jagodic...Hase10 je napisao/la:U21 i U19 su katastrofe!!! Vode ih **** amateri! Ganjaju se igraci po fk kozara dok imamo igrace u europi koji kucaju na vrata prvog tima, i to u ligi 5! Fuuuuuj jagodic daboga nogu slomio!
mislim da je to za Acu netacno formulisano,on je rekao nesto u smislu da je od bosnjacke napravio multinac. repku što naravno nije tačno jer je ona to bila i prijezlatniljiljan89 je napisao/la:ako se neko moze sjetiti sta je aco petrovic izjavio, da je uspjesno smanjio broj bosnjaka u kosarkaskoj reprezentaciji, to uspjesno radi i jagodic...Hase10 je napisao/la:U21 i U19 su katastrofe!!! Vode ih **** amateri! Ganjaju se igraci po fk kozara dok imamo igrace u europi koji kucaju na vrata prvog tima, i to u ligi 5! Fuuuuuj jagodic daboga nogu slomio!
pa evo vam primjera Tankovica kojem ne znaci ni veoma moguce ucesce na SP da bi promjenio reprezentaciju a da mu bude motiv U21 repka BIH i tu Jagodic ne moze nista da uradi kad ti momci udju u sistem kroz U17,19, do U21,glavni posao se zavrsava u kontrolnim selekcijama U16 i U15 to su sad generacije '98,99...
Kao npr ovaj momak nije igrao zvanicne tekme ali jeste prijateljske za nize rep. selekcije
http://www.transfermarkt.com/en/dzenis- ... 51295.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
nista nije izvuceno iz konteksta jer je to receno.. ha 2*3 ili 3*2. eto recimo da jeste izvuceno iz konteksta i kao sto kazes da je lafo multivitaminsta reprezentacija bila prije, a i sada. cemu onda uopste njegova izjava o tome ma kakva bila?pazzarac je napisao/la:mislim da je to za Acu netacno formulisano,on je rekao nesto u smislu da je od bosnjacke napravio multinac. repku što naravno nije tačno jer je ona to bila i prijezlatniljiljan89 je napisao/la:ako se neko moze sjetiti sta je aco petrovic izjavio, da je uspjesno smanjio broj bosnjaka u kosarkaskoj reprezentaciji, to uspjesno radi i jagodic...Hase10 je napisao/la:U21 i U19 su katastrofe!!! Vode ih **** amateri! Ganjaju se igraci po fk kozara dok imamo igrace u europi koji kucaju na vrata prvog tima, i to u ligi 5! Fuuuuuj jagodic daboga nogu slomio!
pa evo vam primjera Tankovica kojem ne znaci ni veoma moguce ucesce na SP da bi promjenio reprezentaciju a da mu bude motiv U21 repka BIH i tu Jagodic ne moze nista da uradi kad ti momci udju u sistem kroz U17,19, do U21,glavni posao se zavrsava u kontrolnim selekcijama U16 i U15 to su sad generacije '98,99...
Kao npr ovaj momak nije igrao zvanicne tekme ali jeste prijateljske za nize rep. selekcije
http://www.transfermarkt.com/en/dzenis- ... 51295.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mi se trebamo okaniti o stvaranju tudjih igraca. hrvat ce uvijek igrati za hrvatsku ako mu se ukaze prilika sto je i sasvim prirodno. pa necu ja igrati za kongo samo zato sto sam tamo rodjen. srbin takodjer za srbiju. igrat ce jedino za drugu reprezentaciju u 2 slucaja, jedan ukoliko je stvarno vezan za odredjenu drzavu nebitno koje je on nacionalnosti. imas bezbroj takvih, zidane za francusku, boateng za njemacku itd. ili drugi slucaj, a to je da nema mjesta ili nije jednostavno dovoljno kvalitetan u tom trenutku za maticnu drzavu poput misimovica.
misketa su odje.bali iz srbije jer su mislili da ce biti prdekana, a mi nismo imali viska igraca na toj poziciji i zato igra za nas, a ne zato sto voli drzavu. koristi ima on zato sto se moze eksponirati preko reprezentacije, mi imamo koristi zato sto nam je poboljsao sirinu klupe.
A ništa od otkaza ne bi.
Baš sam se radovao vijesti da će Karahmet preuzeti U17.
Baš sam se radovao vijesti da će Karahmet preuzeti U17.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sve fudbalske reprezentacije i Nogometni savez BiH povjeriti bivsim reprezentativcima,dokazanim profesionalcima i patriotama.Ne bivsim reprezentativcima Jugoslavije nego Bosne i Hercegovine.
Karahmet je, pošto ga znam, jer je radi u mom klubu sigurno dobar izbor.
Studiozan, o svemu vodi računa. A nepotkupljiv garantovano, čak je i batine primio zato što nije htio uzeti mito jednog rodtelja da mu pogura sina..
Studiozan, o svemu vodi računa. A nepotkupljiv garantovano, čak je i batine primio zato što nije htio uzeti mito jednog rodtelja da mu pogura sina..
@zlatniljiljan89
uglavnom si u pravu za Srbe i Hrvate ,citajuci izjave srpskih talenata uvjek bez zadrske sanjaju dres srpske reprezentacije bilo da su u mladjim rep. selekcijama ili da su zaboravljeni bez obzira na stanje u Savezu,daleko veca rezervisanost je kod Bosnjaka kao kod npr. porodice Tankovic koja je iz Srebrenice ako sam dobro procitao,a takvih je jako mnogo,mnogo vise nego kod Srba
mislim da uskoro nece imati sta da se stvara za komsijske reprezentacije ,vec sam jednom napisao vec u Srbiji ima oko 6-7 momaka iz RS-a koje su pokupili sa 12-13 god. u vece srpske klubove i gotovo svi koji imaju kvaliteta igraju za srpske mladje rep. selekcije,vec sad su probrali ono sto vrijedi i to igra za njih
uglavnom si u pravu za Srbe i Hrvate ,citajuci izjave srpskih talenata uvjek bez zadrske sanjaju dres srpske reprezentacije bilo da su u mladjim rep. selekcijama ili da su zaboravljeni bez obzira na stanje u Savezu,daleko veca rezervisanost je kod Bosnjaka kao kod npr. porodice Tankovic koja je iz Srebrenice ako sam dobro procitao,a takvih je jako mnogo,mnogo vise nego kod Srba
mislim da uskoro nece imati sta da se stvara za komsijske reprezentacije ,vec sam jednom napisao vec u Srbiji ima oko 6-7 momaka iz RS-a koje su pokupili sa 12-13 god. u vece srpske klubove i gotovo svi koji imaju kvaliteta igraju za srpske mladje rep. selekcije,vec sad su probrali ono sto vrijedi i to igra za njih
Pa kad nema ko da ih pokupi kod nas. Još uvijek, ali i to će se promjeniti uskoro 

- zlatniljiljan89
- Kontakt:
zasto da se mijenja? neka svako igra za svoju drzavu, a neka igra za tudju ako mu je tudja ustvari domacaVanBasten je napisao/la:Pa kad nema ko da ih pokupi kod nas. Još uvijek, ali i to će se promjeniti uskoro

imam poznanika, nebosnjaka kao i bosnjaka po zapadu koji gledaju u njemacku, svedsku, francusku kao svoje rodjene maternje drzave. nisu sportisti ali da jesu vjerovatno bi igrali za navedene drzave, a ne za onu gdje im je porijeklo.
za takve, bujrum u sveti dres, a forsirati hrvata i srbina da igra za bosnu ne bih nikada niti to zelim. zelim svakom hrvatu i srbinu koji zivi u bosni da igra za svoju drzavu kao sto bih volio i za tankovica (lupam, jer stvarno nisam pratio igraca) da igra za bosnu jer je ovo njegova drzava. samo par nebosnjaka su igrali za ovu drzavu srcem i oni spadaju u statisticku gresku. iz tog razloga im zelim da sto prije odu za hrvatski i srbijanski dres radije nego za ovaj moj sveti.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.