FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TZ_BoY
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TZ_BoY » 04 apr 2011, 19:43

Treba ponistiti utakmicu protiv Zrinskog ono je sramota .....

Izo daj se kontolisi :!:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 04 apr 2011, 19:51

ma ne znam sta se dzaba zalite, pa svi dobro znate koliko ste vi takvih utakmica ukrali drugim ekipama na isti ovaj nacin.
sto se niste zalili na sudjenje u gradaccu, kad vam je onaj aleckovic doslovno ugurao loptu u zvijezdinu mrezu.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 04 apr 2011, 20:14

mmmirza je napisao/la:ma ne znam sta se dzaba zalite, pa svi dobro znate koliko ste vi takvih utakmica ukrali drugim ekipama na isti ovaj nacin.
sto se niste zalili na sudjenje u gradaccu, kad vam je onaj aleckovic doslovno ugurao loptu u zvijezdinu mrezu.
Jbg. Alečković nam je prethodno dao i crveni, a vi niste ni poslije toga mogli dati gol, niste prišli našem golu. ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 apr 2011, 21:32

hercegovac-um je napisao/la:Vidacka smo stavili tu da place,nije njegovo da misli vjeruj mi!
Penal je bio jer je Pehar bio blize lopti a vas igrac ga je povlacio sa ledja onemogucujuci mu pristup realizaciji 100% sanse!Eno ti link na you tubu pa gledaj ,posalji ueffi i nek analizira :lol:
Bilo 0:6 ili 0:1 vi ste za nas trube.nego malo igrace vase na vaspitavanje i ne zovi konstitutivan narod u drzavi fasistima dobit ces vec ban!
Ne zove niko konstutivan narod fašistima nego samo neke koji druguju sa nacistima ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2011, 21:57

mmmirza je napisao/la:ma ne znam sta se dzaba zalite, pa svi dobro znate koliko ste vi takvih utakmica ukrali drugim ekipama na isti ovaj nacin.

de ba nas su handrili i dok vas nije bilo godinama...u zadnje vrijeme se to ko nest malo popravilo na nsu stranu, ali nema sni pojma koliko su nas klali svih tih godina...ako je iko krivac sto Sloboda nije uzela titulu to su sudije...pa kada smo se borili sa celikom za titulu u Srebreniku kada je Sloboda vodila i gdje su nam trebali bodovi sudija Calija nam ponistava gol, ne svira penal, svirjau smjesne offsajde i na kraju mi opet postizemo gol, ali onda sviraju spremjesan penal za Gradinu...tad je Suljo king mu razbio glavu, jer bog dao ona njihova trivina za stajannje je bila tik uz liniju...i tu su nam uzeli 3 boda...mogli smo mozda osigurat titulu prije one utkamice sa Celikom u Tuzli, ali ebiga sudije su nas godinama unistavale
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 apr 2011, 08:31

SaltCityAttack je napisao/la:

de ba nas su handrili i dok vas nije bilo godinama...u zadnje vrijeme se to ko nest malo popravilo na nsu stranu, ali nema sni pojma koliko su nas klali svih tih godina...ako je iko krivac sto Sloboda nije uzela titulu to su sudije...pa kada smo se borili sa celikom za titulu u Srebreniku kada je Sloboda vodila i gdje su nam trebali bodovi sudija Calija nam ponistava gol, ne svira penal, svirjau smjesne offsajde i na kraju mi opet postizemo gol, ali onda sviraju spremjesan penal za Gradinu...tad je Suljo king mu razbio glavu, jer bog dao ona njihova trivina za stajannje je bila tik uz liniju...i tu su nam uzeli 3 boda...mogli smo mozda osigurat titulu prije one utkamice sa Celikom u Tuzli, ali ebiga sudije su nas godinama unistavale

sjećam se tih vremena :D :D , tad se igrao fudbal eeee

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2011, 10:46

[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 apr 2011, 10:55

Pljačka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 apr 2011, 10:59

u ovom slucaju ja bi sudiju cisto iz inata spuco spocom... pa nek ponovo pokusa svirati ovakve smjesne penale :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 apr 2011, 11:08

"Tuzlaci su ogorceni njegovim sudjenjem"..pa ovo je nevjerovatno,dajte molim vas stavite(ako ima) na YT sve utakmice kod kuce kad ste oteli i kad ste pobjedjivali penalima u 80. i nekoj minut..pa bolan,kako niste objektivni?? covjek je svirao penal,vidi se iz aviona da ga vuce citavo vrijeme,penal je ko kuca..al drugo je sto vi niste navikli da protiv vas na Tusnju sviraju penale,da je ovakav penal svirao za Slobodu,to bi bilo opravdano..joj kako zelim da ispadnete iz lige zauvijek,i vi i Travnik..koliko samo otimate kod kuce,da je to nevjerovatno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2011, 11:15

cuj ovog, pa bolan ove sezone niti jedan penal nije sviran za Slobodu ni kuci ni na strani, a isto tako u zadnje 2-3 sezone na prste jedne ruke mozes pobrojati penale svirane za Slobodu, siguran sam da ih nema 5 u zadnje 3 godine. Pa mi ne znamo ni ko nam puca penal u ekipi kad smo ga zadnji put imali i onda pocnu sa pricama Sloboda ovo-ono , Slobodi su zadnji put smijesni penali svirani dok je Enes Mesanovic igrao( jos se sjecam onog protiv Celika koji je bio cist penal, ali iz aviona se vidi da je dogovoren, dakle ne navucen nego dogovren sa Celikom), i to je sve. A cisto sumnjam da ti pratis ligu od tog vremena, nego neko ti rekao da je u Tuzli tako pa sad pricas. Kad se neko pozalio da je pokraden u Tuzli osim zalizanog koji ce i mater svoju prodat da opravda neuspijeh.
Sto ne mogu ove price to je cudo jedno :D , prica o nekim penalima za Slobodu a ima i 5-6 godina kako je sviran zadnji smijesan penal za nas , a u zadnje 3 godine ja se ne sjecam niti jednog. Ako ih je i bilo bilo ih je "saka jada" :roll:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 apr 2011, 11:22

Na snimku se vidi da je igrač Slobode ispred igrača Zrinjskog i ako je sudaija svirao, onda je to mogao biti samo faul za Slobodu i ništa više. Igrači Zrinjskog se zijanili. Lopta nije u njihovom posjedu. Igrač Slobode bliži lopti i sudija im svira penal. Smiješno. Slobodi ove sezone nije sviran ni jedan penal, a protiv njih već četiri. Ovo je očigledna pljačka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 apr 2011, 11:53

avlami97 je napisao/la:Na snimku se vidi da je igrač Slobode ispred igrača Zrinjskog i ako je sudaija svirao, onda je to mogao biti samo faul za Slobodu i ništa više. Igrači Zrinjskog se zijanili. Lopta nije u njihovom posjedu. Igrač Slobode bliži lopti i sudija im svira penal. Smiješno. Slobodi ove sezone nije sviran ni jedan penal, a protiv njih već četiri. Ovo je očigledna pljačka.
ma niiijjjjeeeeeeeee...zna jaaaaaaaaaaassssssskkkkkkoooo sve :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 apr 2011, 11:55

avlami97 je napisao/la:Na snimku se vidi da je igrač Slobode ispred igrača Zrinjskog i ako je sudaija svirao, onda je to mogao biti samo faul za Slobodu i ništa više. Igrači Zrinjskog se zijanili. Lopta nije u njihovom posjedu. Igrač Slobode bliži lopti i sudija im svira penal. Smiješno. Slobodi ove sezone nije sviran ni jedan penal, a protiv njih već četiri. Ovo je očigledna pljačka.
veze ti nemas sta je penal,veze ti nemas sta je potezanje..ti fakat veze nemas..al ok je ba..svi kad dolaze na Tusanj,osjecaju se ko kod kuce..sudjenje je uvijek na nivou..pozz fukarama
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2011, 11:59

Poslao snimak sa utakmice Sloboda- Zrinjski na mail UEFA [email protected] pa mozda nekog zainteresuje da vidi, da se nasmije na sudjenje, a mozda i zaplace. Neka vide. :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 apr 2011, 12:03

Utakmica je prodana a ne namjestena u reziji sudije.Ovaj ce post sig biti izbrisan a ko ne vjeruje neka se raspita malo.Nemojte odma da pobijate i pisete gluposti kako sam ovakav ili onakav........ pogotovo vi iz tz molim vas raspitajte se i vidjecete.Ovo na sudiju ce se smiriti za koji dan i i prasina se digla kako bi skinuli sumnju sa sebe i nikome nista a oni su pare uzeli,ko nevjeruje nek provjeri.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2011, 12:10

damirfile je napisao/la:Utakmica je prodana a ne namjestena u reziji sudije.Ovaj ce post sig biti izbrisan a ko ne vjeruje neka se raspita malo.Nemojte odma da pobijate i pisete gluposti kako sam ovakav ili onakav........ pogotovo vi iz tz molim vas raspitajte se i vidjecete.Ovo na sudiju ce se smiriti za koji dan i i prasina se digla kako bi skinuli sumnju sa sebe i nikome nista a oni su pare uzeli,ko nevjeruje nek provjeri.
Koliko su platili ljudi iz Slobode sto su kupili utakmicu na Grbavici protiv Zelje. I ta mi je utakmica skoro pa ocigledno namjestena. Jbg. igraci Zelje fulali namjerno gol iz 110% sanse. Nije jednom nego bar pet puta. :lol:
(ne mislim da je tako ali moze blentav tako komentarisati kao ovaj gore navedeni).

realan-cojek
Kontakt:

Post Postao/la realan-cojek » 05 apr 2011, 12:15

trebali bi napisati i jedno priopcenje za javnost,niste odavno :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2011, 13:03

realan-cojek je napisao/la:trebali bi napisati i jedno priopcenje za javnost,niste odavno :D
Mi govorimo saopstenje, a vi dole priopcenje. :mrgreen:

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 05 apr 2011, 13:05

e sad tek vidite kako je nama bilo u raznim utakmicama da sad ne prozivam pojedine ekipe ovde...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.