Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ne kontam šta će nam 4 golmana, mada evo kako vidim sva četvorica su starteri u svojim klubovima. Pavlović?? Dečka nema ni na klupi Monaka, ne znam jel i debitovao tamo uopšte. Vraćen je Spajić, ali nema Nikole Maksimovića. Ljajić nije pozvan, očekivano. Ranđelović pozvan, konačno.
Sve u svemu, sasvim korektan spisak.
Sve u svemu, sasvim korektan spisak.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa izgleda jeste. Ogroman hendikep ce biti eventualni izostanak njega i Đuričića, 2 najkreativnija igraca....

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
ja kako pročitah upravo na mocart-u, ne zna se tačno jel Tadić pozitivan ili je lakše povrijeđen pa neće ići u Dansku. Zabunu su napravili holandski mediji navodno. Već sutra bi se trebalo tačnije znati sve oko Tadića.
Đuričiću bi trebao jedan negativan test u narednih 2/3 dana da bi mogao biti u konkurenciji za Škote. Nismo zar toliki pehovi da dva tako bitna igrača ne igraju u utakmici koja može da nas vodi na Euro prvi put nakon 20 godina
Idealno bi bilo da obojica budu starteri protiv Škota, mada je to sada malo vjerovatno. Rješenja ima, Sergej, Lukić, Katai, možda i Živković, ali ga Tumbaković nije ni pozvao.
Bez obzira na sve, Škoti su nam zicer koji ne fulamo, bar ne bi trebali.
Evo Mitar dvije asistencije za Fulem protiv WBA.
Đuričiću bi trebao jedan negativan test u narednih 2/3 dana da bi mogao biti u konkurenciji za Škote. Nismo zar toliki pehovi da dva tako bitna igrača ne igraju u utakmici koja može da nas vodi na Euro prvi put nakon 20 godina

Idealno bi bilo da obojica budu starteri protiv Škota, mada je to sada malo vjerovatno. Rješenja ima, Sergej, Lukić, Katai, možda i Živković, ali ga Tumbaković nije ni pozvao.
Bez obzira na sve, Škoti su nam zicer koji ne fulamo, bar ne bi trebali.
Evo Mitar dvije asistencije za Fulem protiv WBA.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lazović s kapitenskom na ruci pogodio vs Beneventa.
Jako je bitno da on bude u formi, vidjeli smo i vs Norvežana i Turaka kolika je njegova uloga u ovom sistemu.
Brinu Kostić i Ristić, jos su roviti. Valjda za vikend dobiju neke minute...
Jako je bitno da on bude u formi, vidjeli smo i vs Norvežana i Turaka kolika je njegova uloga u ovom sistemu.
Brinu Kostić i Ristić, jos su roviti. Valjda za vikend dobiju neke minute...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
treba reći i da je Ivan Ilić odigrao čitavu utakmicu za Veronu.
Tadić ipak nije pozitivan na covid19
Tadić ipak nije pozitivan na covid19
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Rajković odigrao odlicno vs Atletica
Sad, kao sto @alan napisa, po kojem to kriterijumu Pavlović, koji nema ni minute odigrane u Monacu, ima prednost u odnosu na njega..

Sad, kao sto @alan napisa, po kojem to kriterijumu Pavlović, koji nema ni minute odigrane u Monacu, ima prednost u odnosu na njega..

? је % % он $, % & " $ ? " у " " свој ?.
Наравно, " / " $ " је ? $, ? ето " $ % " ? праве потезе.
Наравно, " / " $ " је ? $, ? ето " $ % " ? праве потезе.
" " $.
Tadić gol + asist.
- alan_kardec
- Kontakt:
a dobro sad, nije ni taj Rajković neka sreća, propo čoek, nigdje ga nije bilo godinama, osim kad se povremeno pomene u medijima da bi mogao da pojača večite. Ja se baš iznenadio kad je ljetos iz Serije B prešao u Lokomotivu, u ekipu koja igra LŠ i jedan je od kandidata za vrh tabele. Evo vidim nije još debitovao u prvenstvu, odigrao 45 min protiv Bajerna i sinoć svih 90 min. Ako se ustali u Lokomotivi, počne redovno da igra, sve ok, zovi ga. Isto važi i za Pavlovića.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lukić se preporodio na poziciji iza napadaca. 3 gola na poslednja 4 meca.
Veceras u Genovi u maniru rasnih strijelaca
Veceras u Genovi u maniru rasnih strijelaca

- alan_kardec
- Kontakt:
" ¥ $ ", " ' за %.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Đuričić se nije "oporavio" od korone, tako da cemo bez njega na Škote...
Juce Kostić odigrao 5, a Ristić 10 min. Ajde, nesto pozitivno...
Juce Kostić odigrao 5, a Ristić 10 min. Ajde, nesto pozitivno...

% ? % " - ", " ' ја " " $ је " на " " пар ".
?, ' ?, & - на &, ' " $. Све $ је " $.
?, ' ?, & - на &, ' " $. Све $ је " $.
" " $.
U četvrtak rutiniramo škote !
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
I sta sad ako se ispostavi tacnim da igramo bez igraca iz Fiorentine, Intera, Sasuola, Lazia zbog tog bana iz Italije, koji je onda smisao igranja ovog baraza, EP i svega?!
Nabijam vas na ..rac i vas i coronu...
Nabijam vas na ..rac i vas i coronu...

? " ? $ на ", УЕФА $ ВАР
" су ¥ ? " тест на " " & " " $ " " - " & & ? ? &, " на ? ? " " за ' у &
" " $.
Priblizio se "mec decenije" za ovu generaciju, poslednja sanse za pojedince da nastupe na EP.
Nedostaje Đuričić, roviti su Kostić i Ristić i u zavisnosti ko je spremniji, taj ce i poceti. Neizvjestan je i Kolarov.
Moguci sastav:

Nedostaje Đuričić, roviti su Kostić i Ristić i u zavisnosti ko je spremniji, taj ce i poceti. Neizvjestan je i Kolarov.
Moguci sastav:

Zar vama nije Dmitrovic prvi golman?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.