A da nije kodi.muxa je napisao/la: ↑11 okt 2022, 05:57Kodicelikmilan je napisao/la: ↑10 okt 2022, 23:47Izgleda da sam ja balvan jer sam mislio da su meepo i memaga ista osoba pa kontam što se svađa sam sa sobom.
Izvinite ali morao sam.
S druge ali ne bih baš ni rekao vedrije strane neka neko a mogu i svi napiše gdje gledate utakmice LP jer ovi moji streamovi iz nekog razloga više ne rade. Bio bih veoma zahvalan.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Primavera dobila Celzi 3:1, za sad su momci prvi u gripi, Abate ih preporodio hehe ko bi rekao
Nadam se da ce i veceras momci ostvariti bilo kakvu pobjedu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Iptvcelikmilan je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:41A da nije kodi.muxa je napisao/la: ↑11 okt 2022, 05:57Kodicelikmilan je napisao/la: ↑10 okt 2022, 23:47Izgleda da sam ja balvan jer sam mislio da su meepo i memaga ista osoba pa kontam što se svađa sam sa sobom.
Izvinite ali morao sam.
S druge ali ne bih baš ni rekao vedrije strane neka neko a mogu i svi napiše gdje gledate utakmice LP jer ovi moji streamovi iz nekog razloga više ne rade. Bio bih veoma zahvalan.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Emirates će izgleda potpisati novi ugovor sa Milanom, vrijedan oko 35M po sezoni. Sto je za 20M više nego sad.
Što se tiče večerašnje meča. Igraju protiv jedne od top 10 ekipa evrope, bez obzira što je Chelsea sporije startao, oni su kvalitetom u vrhu.
Trebat će jedna golema partija od svakog igrača pojedinačno.
Što se tiče večerašnje meča. Igraju protiv jedne od top 10 ekipa evrope, bez obzira što je Chelsea sporije startao, oni su kvalitetom u vrhu.
Trebat će jedna golema partija od svakog igrača pojedinačno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tatarusanu; Kalulu, Gabbia, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Bennacer, Krunic; Brahim, Giroud, Leao
Chelsea XI: Kepa; Chalobah, Thiago Silva, Koulibaly; James, Mount, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Sterling, Aubameyang
Nadam se da ćemo na sredini bolje stajati ovaj put. Forza Milan!
Chelsea XI: Kepa; Chalobah, Thiago Silva, Koulibaly; James, Mount, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Sterling, Aubameyang
Nadam se da ćemo na sredini bolje stajati ovaj put. Forza Milan!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jedino sto je možda mogao Rebic umjesto Girua, al razumijem Piolija vjerovatno Rebica vidi kao duplu mogućnost s klupe, zavisno od potrebe.
Il Club più titolato al mondo!
Ma može i remi vrlo rado, samo da se ne ponovi onako loša utakmica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo je već bolje zamišljeno, sa tri veznjaka da malo zgusnemo sredinu i probamo zakrpiti propuh iz prvog meča.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se pobjedi a ne bih imao ništa ni protiv boda. Chelsea je užasan u Italiji zadnjih godina, imaju 5-6 poraza zaredom, nadam se da će imati još jedan nakon večerašnjeg meča.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma mi ionako prolaz moramo ganjati protiv Salzburga i Dinama, ali bilo bi fino očuvati obraz i ne obrukati se opet. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Nikakvo opravdanje za Piolija ako se ne prođe ova grupa na kraju bez obzira na aspiracije u ovogodišnjoj LP.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo neka dadnu 120% od sebe, onda se i neuspjeh prežali. Ali odigrati onako kao u Londonu, je sramotno.
Kao što kolega iznad reče, mi ćemo zapravo prolaz grupe morati osigurati preko Dinama i Salzburga u zadnjem kolu. To će vjerovatno biti odlučujući meč.
Kao što kolega iznad reče, mi ćemo zapravo prolaz grupe morati osigurati preko Dinama i Salzburga u zadnjem kolu. To će vjerovatno biti odlučujući meč.
Sa jednom bitnom razlikom koja se ogleda u tome da ako izgubimo večeras (pa i remiziramo vjerovatno, mada ne bih bio nezadovoljan u tom slučaju) ne ovisimo o sebi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini:"Radimo na tome da produžimo ugovor Rafaela Leao-a prije Mundijala."
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno Milane 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Idemo momci . Forzaaaaaaaaaaa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Ima li neko link?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Tomori je najgori igrač Milana ove sezone 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.