janez mojne dipriskratel je napisao/la:Haso, ovome se kaže profesionalizam. I vi čete možda jednog dana naučit kako se radi u Evropskim klubovima.AboveTheLaw je napisao/la:joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kad pričaš s ocem moraš bit pristojan i fino se ponašat. Porodica je stub društva, to bar znaju u EU.iskratel je napisao/la:Haso, ovome se kaže profesionalizam. I vi čete možda jednog dana naučit kako se radi u Evropskim klubovima.AboveTheLaw je napisao/la:joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ovo je ovdje balkan, hajde marš evropejaciskratel je napisao/la:Haso, ovome se kaže profesionalizam. I vi čete možda jednog dana naučit kako se radi u Evropskim klubovima.AboveTheLaw je napisao/la:joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..
Eh jos jednom hvala druze!corleone87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/video-ze ... i-20/83569" onclick="window.open(this.href);return false;sajo10 je napisao/la:Bogami Marijan iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Mogo bi biti fino pojacanje..
P.s. Gdje so mogu pogledati golovi sa utakmice protiv madjara? Hvala unaprijed.
eto tu imas
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A ovaj se janez ne odvaja od forumasha, u stopu nas pratiiskratel je napisao/la:Haso, ovome se kaže profesionalizam. I vi čete možda jednog dana naučit kako se radi u Evropskim klubovima.AboveTheLaw je napisao/la:joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Cijepa nas matersburg 

Ne da Kerlaaa, 1:0. POLUVRIJEME !damirfile je napisao/la:Cijepa nas matersburg

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:Ne da Kerlaaa, 1:0. POLUVRIJEME !damirfile je napisao/la:Cijepa nas matersburg
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- corleone87
- Kontakt:
1:0 za nas Kerlaaaaaaaaaaaaa
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kerla Semir unosi NEMIR!!! 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
To volim oni napadaju mi dajemo jos da zeba dade svoju priliku,ako bog da i protiv janeza ovako.exbabilon je napisao/la:Ne da Kerlaaa, 1:0. POLUVRIJEME !damirfile je napisao/la:Cijepa nas matersburg
Ja mislim da je onom janezu odjednom skočio pritisak, treba pustit ove Austrijance zdravlje je najpreče.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
e da nam je jos i Štila pa da i on unosi nemirSchwarz je napisao/la:Kerla Semir unosi NEMIR!!!

- fanatic1991
- Kontakt:
po ovom textualnom prenosu cini se da dobro brani Antolovic (sto je dobro) ali mi se ne svidja sto napadaju
al dobro je bitno je da vodimo xD

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
- Kontakt:
Bravo mi, trpaj levate 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta vam je sa onim japancem igra li kad?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kerla dominira u skoku.
- corleone87
- Kontakt:
Antolović pravo pojacanje
- pintol_TM87
- Kontakt:
Poslan na posudbu u KlagenfurtSarajlijc@ je napisao/la:Sta vam je sa onim japancem igra li kad?
p.s. iz jedne tekme i to iz iz teksta vi zakljucite da je on pojacanje..ja se iskreno nadam da ce te biti u pravu..
a onaj napise Kerla dominira u skoku

Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 07 jul 2012, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- corleone87
- Kontakt:
hahahaahpintol_TM87 je napisao/la:Poslan na posudbu u KlagenfurtSarajlijc@ je napisao/la:Sta vam je sa onim japancem igra li kad?

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Mana i 36 gostiju.