adis30 je napisao/la:Usitnili su ga da valja![]()
velez,sloboda

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
adis30 je napisao/la:Usitnili su ga da valja![]()
branimir85 je napisao/la:leonard i sas ajde
Smitha nisi imao?branimir85 je napisao/la:čekam sas 2, leonarda više već je 11poena,adams više skokova ima 5 i sf -colorado više od 6,5 poena za 750km
sf-colorado već prošlo
leonard još 11poena
adams 1skok
i pobjeda sas-a idemooooo
imao sam ga na drugom listiću,jbga sreća, imam još jedan u igri za 250, metsi pobjeda ali gubejopaa7 je napisao/la:Smitha nisi imao?branimir85 je napisao/la:čekam sas 2, leonarda više već je 11poena,adams više skokova ima 5 i sf -colorado više od 6,5 poena za 750km
sf-colorado već prošlo
leonard još 11poena
adams 1skok
i pobjeda sas-a idemooooo
branimir85 je napisao/la:
ma buraz sve mi se tu noc okrenulo jbt ja se brinem hoce li gol pasti jer ima 9 korni ono korneri obore da ne vjerujesAngola je napisao/la:A bas i meni sve ovako isto jos sam pogodio kornere LFC-Viljareal vise i zute vise od 4.5 samo mi lakse sto Viljareal nije dao gol.... Ej jedan korner u 2p a u prvom 9tajger je napisao/la:jbm ti boga korner jedan u dr pol bude et jel ovo mogucetajger je napisao/la:E jbg ovde ako gol ne padne onda sam bas peh a imam i sistem ne lose sad znajuci sebe kao jednog gadnog peha moze se trefit da ne bude vise golova a prilika ima i bice puno siguran sam jer se igra otvoreno
![]()
Ja imam neki osjecaj da ce neka od 3 tekme doci 1 (Drina,Radnik,Mladost) pa cak i da Celik nece dobit Veleza.Ali moj osjecaj je uvijek bio yebenadis30 je napisao/la:Usitnili su ga da valja![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.