Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravo to.propuh je napisao/la:u svakom slucaju izgleda bolje i na oko kvalitetnije i ova maja od predhodnih dresova pa cak i ova bjela osimova![]()
Za nadati se da ce i dresovi biti dobri.
nime_tm87 je napisao/la:Upravo to.propuh je napisao/la:u svakom slucaju izgleda bolje i na oko kvalitetnije i ova maja od predhodnih dresova pa cak i ova bjela osimova![]()
Za nadati se da ce i dresovi biti dobri.
Sto se tice web stranice... jos je u fazi izrade.. bice uskoro...
revans je u 21hdamirfile je napisao/la:Aha bice 15 tak minuta prije utakmice.,ako utakmica bude u 8:45.
Ne bi rekao drug, evo Cutuka na ovoj slici , nosi Mesijeve kopacke! Ispred E.Colica!Ovaj igrac gore sa joshijem je Cutuk...
Na ovoj drugoj kao sto rece Emrah Hasanhodzic , trenirao sa mnom privatno od 5te do 10te godine zajedno sa Ajdinom Nuhicem(sto je bio kod nas pa sad presao u Velez). Momak je iz cestite porodice , vjernik i on i otac mu , ne pije i tako to... Od njega ocekujem da uspije. Zajedno sjedili u klupi od 1og do 8og razreda. Momak trenira "all day all night". Bas je freak sto se tice fudbala , samo ne znam kako je dosao do stopera , igrao je uvijek spica. Ima i visinu i brzinu , lijeva i desna haman iste.BlueTiger je napisao/la:Ne bi rekao drug, evo Cutuka na ovoj slici , nosi Mesijeve kopacke! Ispred E.Colica!Ovaj igrac gore sa joshijem je Cutuk...
Ja mislim na ovo sliku!
da,valjda ce biti kakav linkpintol_TM87 je napisao/la:Danas u 18 je protiv Matersburga jel tako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.