muhamed121 je napisao/la:Ukopa me ziva Lask jos citav dan gledam i kazem necu odigrat i odigram ih![]()
Od 02.10. prosle godine oni nisu izgubili kuci i sad nasli da ruse to i nase tikete, pizda im materina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
muhamed121 je napisao/la:Ukopa me ziva Lask jos citav dan gledam i kazem necu odigrat i odigram ih![]()
Steta dva tiketa jedan samo cekao njih na drugom njih i metz al evo metz okrenuostulic89 je napisao/la:muhamed121 je napisao/la:Ukopa me ziva Lask jos citav dan gledam i kazem necu odigrat i odigram ih![]()
Od 02.10. prosle godine oni nisu izgubili kuci i sad nasli da ruse to i nase tikete, pizda im materina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima jos vremena da uvaljaju jos jedan pa makar i rukama ajde gol za vas je to nista za nas svebranimir85 je napisao/la:ajde dund-galway još jedan gol za 160
Kfc na Borac 1,20muhamed121 je napisao/la:Sutra sam siguran 200% Radnik-Borac 2 mora radnik pustit borcu da ostane u ligi nije mjesto za raspravljanje oko nacionalnosti al kosto kazu "ko ce kome ako nece svoj svome"
Nisam ni gledao kvote mislim nisam mogao naci nigdje premala kvota cuj 1,20adis30 je napisao/la:Kfc na Borac 1,20muhamed121 je napisao/la:Sutra sam siguran 200% Radnik-Borac 2 mora radnik pustit borcu da ostane u ligi nije mjesto za raspravljanje oko nacionalnosti al kosto kazu "ko ce kome ako nece svoj svome"![]()
Od nasih se isplati gadjati veleza kec je 6,80 a 1x velikih 2,60
Celik predproslu prodao Vitezu,proslu zapne protiv Zelje uzme pare od Sarajeva a sutra je red da odigra za kladionicu.
Sutra im fali 5 standardnih prvotimaca Fenan Salčinović, Vernes Selimović ,Semir Bajraktarević, Anel Dedić, te Jovo Kojić.
Sve u svemu vidim sutra veliku sansu veleza da uzmu prve bodove u proljetnom dijelu sezone.
uvaljaše ga u zadnjoj sekundimuhamed121 je napisao/la:Ima jos vremena da uvaljaju jos jedan pa makar i rukama ajde gol za vas je to nista za nas svebranimir85 je napisao/la:ajde dund-galway još jedan gol za 160
Tako i treba za njih taj gol nista ne znaci cestitkebranimir85 je napisao/la:uvaljaše ga u zadnjoj sekundimuhamed121 je napisao/la:Ima jos vremena da uvaljaju jos jedan pa makar i rukama ajde gol za vas je to nista za nas svebranimir85 je napisao/la:ajde dund-galway još jedan gol za 160![]()
adis30 je napisao/la:Usitnili su ga da valja![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.