FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admirone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admirone » 07 jul 2012, 11:44

Henderson je napisao/la:Ma dajte ljudi pogledajte izvještaj sa ove utakmice i može li mi neko dati logično objašnjenje zašto se na ovom stadionu može igrati pretkolo LE, a mi na Grbavici ne možemo. :o

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa ovo je sramota.
hahahhahah jao jao vidi livade :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 07 jul 2012, 12:08

plava grbavica je napisao/la:Mislim da je ova priča o omladinskom pogonu više nego ozbiljna i da se tu nešto pod hitno mora uraditi. Potpuno se slažem da su najveći problem roditelji i njihove bolesne ambicije koji ,većina njih vaspitava djecu tako da im je cilj što prije otići iz kluba. U redu svako ima svoje pravo na vaspitavanje djece ali nama takva djeca ne trebaju a sada ima toliko privatnih klubova i škola fudbala da takvi svoju djecu treba tamo da upisuju a ne da zauzimaju mjesta onima kojima je cilj i san da zaigraju za želju. prvenstveni cilj omladinske škole našeg kluba da trenira djecu koja če sutra zaigrati za prvi tim želje i to se pod hitno treba staviti kao prioritet pred sve trenere omladinskog pogona koji bi morali da zapostavljaju ili čak isključe iz kluba igrače kod kojih ili kod njihovih roditelja primjete da im to nije prioritet.
opet suprotna strana misli da je najveci problem stela... licno znam dvojicu igraca iz 92 generacije, kojim su trazene pare da potpisu ugovore.... i onda mi ovdje pricamo o omladinskom pogonu :lol: za pitare mi i nije cudno, kod njih je obicaj daj 5.000 i potpisat ces ugovor i sjedit na klupi... al mislio sam da smo bar mi digli sve to na jedan visi nivo... :roll:
BRAVE HEART 1979-2005

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jul 2012, 12:14

exbabilon je napisao/la:
gollum je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:al kad ode u Olimpic, furamo se da se izdižemo iz sivila, a Olimpic nam kupi talente, ma daj.
A možda mu Amar jednostavno nije htio ponuditi ugovor...
U tom slučaju sve 5, Amar zna. Al mi ne ide u glavu da je od masu djece iz omladinskog pogona on dogurao do prvog tima, imao debi protiv Kozare i da nije valjao. Moguća je i ta, u tom slučaju bi mi i bilo donekle lakše, vjerujem u Amarov izbor i procjenu igrača, a ako mu nije ponudio ugovor onda i nije talenat tog kalibra. Ipak, ne razumijem se dovoljno, nisam insajder, tako da ne bih dalje pričao o tome. Šteta što svoj 300. post, pišem na ovaj način, a ne recimo proslavom pobjede u Mariboru. :mrgreen:
sad se nafuraj da za 10 dana napises 400-ti post i to nek ti bude jubilej :mrgreen:
Za zivot cijeli!

High

Post Postao/la High » 07 jul 2012, 12:25

Ko vam brani protiv Janeza ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

drTooth
Kontakt:

Post Postao/la drTooth » 07 jul 2012, 12:26

Henderson je napisao/la:Ma dajte ljudi pogledajte izvještaj sa ove utakmice i može li mi neko dati logično objašnjenje zašto se na ovom stadionu može igrati pretkolo LE, a mi na Grbavici ne možemo. :o

Pa ovo je sramota.
Nisu potrebne tribine da bio igrao LP/LE, potrebno je da imas uređene prostorije tipa press, svlačionice, sanitarni čvor etc. Oni to vjerovatno imaju, čim su im dopustili da igraju.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 07 jul 2012, 12:32

Pa ovo je sramota.

to nije stadion na kojem Levadia igra evropske utakmice, evo njihovog stadiona: http://www.kadriorustaadion.ee/bw_clien ... rofoto.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

onaj snimak je s utakmice balticke lige i vjerovatno je igran na pomocnom stadionu.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 07 jul 2012, 12:56

bagrcavi je napisao/la:Čitam danas u sportu da imaju provjerene informacije da će Pehilj potpisati ugovor, a da Ramić ide najvjerovatnije negdje na posudbu.
Ako Željo bude htio platiti onda će Pehilj potpisati. Kao i prošle godine stoji isti razlog, naknada za treniranje koju Olimpic traži.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2012, 13:36

ekran je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Čitam danas u sportu da imaju provjerene informacije da će Pehilj potpisati ugovor, a da Ramić ide najvjerovatnije negdje na posudbu.
Ako Željo bude htio platiti onda će Pehilj potpisati. Kao i prošle godine stoji isti razlog, naknada za treniranje koju Olimpic traži.
Pa ima i igraca u olimpicu koji su prosli Zeljinu skolu mozda iskmpenziraju ili i oni imaju amaterske ugovore.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 jul 2012, 14:04

Na FACE TV Maribor-Željezničar. Slikaaa *---* :D

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 07 jul 2012, 14:22

pile87 je napisao/la:
ekran je napisao/la:
Pa ima i igraca u olimpicu koji su prosli Zeljinu skolu mozda iskmpenziraju ili i oni imaju amaterske ugovore.
Ta opcija razmjene bi za sve bila najbolja, za klubove i te momke mada sam ja čuo da je takav pokušaj već ranije propao.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 07 jul 2012, 14:55

Sa zakašnjenjem...

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 07 jul 2012, 15:09

Nova operma :o :o :o grmi!!! http://sportsport.ba/galerija/zeljo-tre ... 712/2566#8" onclick="window.open(this.href);return false;

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 jul 2012, 15:10

Slazem se,dresovi odlicno izgledaju.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 07 jul 2012, 15:13

damirfile je napisao/la:Slazem se,dresovi odlicno izgledaju.
Pa nisu valjda to dresovi? izgleda kao obicna trening oprema.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 jul 2012, 15:15

Cincinnatus je napisao/la:
Ovakvi su kod Rada ili skoro isti.. pa nisam ni ja bas siguran100% da su dresovi.:p

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 07 jul 2012, 15:15

meni nekako fino izgleda, bilo to trening oprema ili dresovi :D
ps. ovo je trening oprema, nema grbova...
Zadnja izmjena: black64, dana/u 07 jul 2012, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 jul 2012, 15:16

Pa i jeste obicna trening oprema koja GRMI bukvalno!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 07 jul 2012, 15:19

Ma nisu to dresovi, gdje je grb, itd.

Ako je ovo varijanta za trening, ne svida mi se ova crna boja. :lol:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 jul 2012, 15:21

Cincinnatus je napisao/la:Ma nisu to dresovi, gdje je grb, itd.

Ako je ovo varijanta za trening, ne svida mi se ova crna boja. :lol:
Haj, ne budite cjepidlake... dobro je sto cemo uskoro da dobijemo bukvalno sve sto treba za treining one sprave i ostale carlame..., a dresovi ce da grme... mislim da cemo u njima igrati protiv maribora..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 07 jul 2012, 15:21

u svakom slucaju izgleda bolje i na oko kvalitetnije i ova maja od predhodnih dresova pa cak i ova bjela osimova :lol:
Za nadati se da ce i dresovi biti dobri.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Austinpowers, EmirTM87, grbavicka1921, legendarnadruga, NazorUso, ristagrad i 83 gosta.