Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Svi kolektivno padosmo kartone 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Pa nevjerovatno za šta ne daje kartone debil, nikad više kad bude sudio neću igrati preko!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
nije dao zuti za ovaj faul
Nek su ovi bavarski sabani ispali nema mi nista sladje!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- themaniaks
- Kontakt:
**** mrtve mogo ih je 10 komotno podjeliti,sto zbog prigovora,zadrzavanja,udaranja a on jado kuci zute ostavio cuj 2 zutaaa aaaajHankMoody je napisao/la:Svi kolektivno padosmo kartone
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Jel zna neko gdje bih mogao sutra recimo odigrati finaliste i pobjednike Lige prvaka i Europa lige ?
U ovim našim kladarama jel ima gdje da se igra ?
U ovim našim kladarama jel ima gdje da se igra ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- 10DelPiero
- Kontakt:
E jesi majmun glupi Verdasco **** ti sve razguli te covjek u tvom rodnom gradu levatu jedan
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo ovdje pa da se tamo ne pise bezvezebodi123 je napisao/la:Buraz moj dragi, evo me vala egzistiram nekako.jopaa7 je napisao/la: Pa kolega gdje si ti? Fali kvalitetnih tipova ovdje i btw cestitam na dobitku sinoc![]()
Ma slabo sam igro u zadnje vrijeme diplomski radim pa me strasno stisnulo, nemam vremena izaci navece a kamoli ove camuge americke ganjati svu noc..btw hvala, prosrala me jedna konacno...
Sta ima kod tebe? Mozel se dobiti sta u ovom play offu?![]()

Ma slabo se pogodi, evo neki dan imao 5 parova i promasim 1, ili pogodim 2 od 5

Danas digao nesto na tenisu pa cemo probat probrati neke
ajde albirex nigata daje taj go
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zna li iko sta je sa uzvratnom utakmicom ceskog kupa, Sparta- Jablonec? Kvota na domacina porasla sa 1.7 na 3.00.... 

Sparta igra sa B momcadi, tj pruzit ce sansu nekim igracima iz omladinskog pogona.SlevinKelevra je napisao/la:Zna li iko sta je sa uzvratnom utakmicom ceskog kupa, Sparta- Jablonec? Kvota na domacina porasla sa 1.7 na 3.00....
- muhamed121
- Kontakt:
Ej moj Bate Borisov majku vam nigdje gola
....
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 04 maj 2016, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Dvoumim se između Molde i Rosenborg za 4+ i stavim ove prve naravno 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ajmo Real - City korneri, imam najmanju granicu 8,5 + manje od 5,5 kartona + pobjeda Reala
- EmirSioux89
- Kontakt:
Zanima me da li je jos neko bio baksuz u paru samnom da je promasio na tiketu samo da Bejl daje gol..
Prolazi mi situacija kroz glavu Ibrahimovic izvodi slobodnjak i skrece loptu 100% u drugu stranu i priznat mu je gol.
Pa ona situacija od sinoc kad je Xabi Alonso opucao slobodnjak gdje lopta skrece za 100%, priznat mu gol.
I veceras Bejl daje gol, Fernando zakaci loptu vrhom kopacke i piše auto gol.Ovo je nevjerovatno..
Yebem Uefi majku
Prolazi mi situacija kroz glavu Ibrahimovic izvodi slobodnjak i skrece loptu 100% u drugu stranu i priznat mu je gol.
Pa ona situacija od sinoc kad je Xabi Alonso opucao slobodnjak gdje lopta skrece za 100%, priznat mu gol.
I veceras Bejl daje gol, Fernando zakaci loptu vrhom kopacke i piše auto gol.Ovo je nevjerovatno..
Yebem Uefi majku
Manchester United!

Opaliti na Socka, pa vodi 1:0 u setovima i ovo ide vjerojatno u taj brejk 2. set
4:6 ;6:7jopaa7 je napisao/la:
Opaliti na Socka, pa vodi 1:0 u setovima i ovo ide vjerojatno u taj brejk 2. set

-
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:Zanima me da li je jos neko bio baksuz u paru samnom da je promasio na tiketu samo da Bejl daje gol..
Yebem Uefi majku

taj sam

sto ovako niska granica na murray simon
samo 20,5
po meni je + zicer
samo 20,5
po meni je + zicer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.