Sudi Cuneyt CakirConvicts1988 je napisao/la:ko sudi večeras ?
vidim granica žutih 5.5, to bi mogao sam atletico da prebaci uz dobrog sudca
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jbt koliko su neki bili ubjedjeni u ovaj san antonijo kao da su igrali protiv slobode ne oklahome beze se povali 50 km na hendikep bas me lijepo pocastise
moj thiem, konjino jedna... oborit ces me odmah....
definitivno idem na pauzu par dana... jucer na dva tiketa na po jednom pad, evo sad odmah thiem.... malo hladjenja od kladare mi nece skoditi...
definitivno idem na pauzu par dana... jucer na dva tiketa na po jednom pad, evo sad odmah thiem.... malo hladjenja od kladare mi nece skoditi...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa **** ti sve glupo Chardy ako ti se ne igra turnir nemoj se ni pojavljivat majmune glupi. Smijesno da frajer namjerno gubi poene fol drop shot radi ne dobaci ni do mreze pa koji **** dolazis da igras ako ces se tako zajebavat **** te tenis kad ima ovakvih divljaka koliko hoces a odigras protiv njega on znaci crta po terenu svaki udarac linija, odigras na njega on dode da izgubi. **** vam familiju glupu.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Haj izdrzi khimki pa da se izvadim nakon sinocnjek debakla na san antoniju

- branimir85
- Kontakt:
igram Shveda over 17,5 ,zabije 13 u prvoj ,a sad sredina 4. on još 13 fck 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Zbir gemova Almagro - Ćorić više od 22,5, Almagro favorit, Borna dobije 6:2 6:2 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- branimir85
- Kontakt:
od sad igram samo baseball, sinoć odigram 7 parova baseball-a pogodim ih sve ,ali zato SAS sjebe sve 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Isto. Iako sam vise navijao da Almagro kao favorit dobije prvi set, jer znam koji je mentalni debil sto je i danas pokazao. Sto je najgore, imao dvije brejk lopte za 2:0 u drugom. Evo, navijam da padnem jod na jednom...HankMoody je napisao/la:Zbir gemova Almagro - Ćorić više od 22,5, Almagro favorit, Borna dobije 6:2 6:2

Zao mi sto nisam ranije vidio ovo i igrao bar neki kontra hendikep na toSlevinKelevra je napisao/la:Isto. Iako sam vise navijao da Almagro kao favorit dobije prvi set, jer znam koji je mentalni debil sto je i danas pokazao. Sto je najgore, imao dvije brejk lopte za 2:0 u drugom. Evo, navijam da padnem jod na jednom...HankMoody je napisao/la:Zbir gemova Almagro - Ćorić više od 22,5, Almagro favorit, Borna dobije 6:2 6:2

Hajde Čakire razmaši se kartonima. 

Naravno ja kad odigram da Muller daje go on masi penal a nema šanse da ga zabije kad je samo van 16
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Hajd ja bar sistem neki imam, oslanjam se na to da će im Griezmann uvaliti u drugomSlevinKelevra je napisao/la:Isto. Iako sam vise navijao da Almagro kao favorit dobije prvi set, jer znam koji je mentalni debil sto je i danas pokazao. Sto je najgore, imao dvije brejk lopte za 2:0 u drugom. Evo, navijam da padnem jod na jednom...HankMoody je napisao/la:Zbir gemova Almagro - Ćorić više od 22,5, Almagro favorit, Borna dobije 6:2 6:2

Imam to i prolaz AtleticaWilly je napisao/la:Hajde Čakire razmaši se kartonima.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sta ovo nema zutih,mislim da ce u dr se razmahat jer ce biti i puno vise nerovoze pred kraj tekme,ajde Turcine ako se nerazmases pusim sve listice,mislim gdje da ne igram zute mislio sam da sam atletiko moze granicu prebacit,ajmo ostro u dr pol
-
- Kontakt:
Sto Bayern prije da gol bolje po nas radi zutih ovako tesko skoro faulova i da nema
Nemoj da ga daju kume živ bioadmir12345 je napisao/la:Sto Bayern prije da gol bolje po nas radi zutih ovako tesko skoro faulova i da nema

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Prometheus
- Kontakt:
Jaaaaaaaaaa
1:1 **** ti muku srce mi ode

1:1 **** ti muku srce mi ode
Vadi kartone ćelava spodobo!!
jbt jedan zuti 75 min ne mogu da vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.