Šteta što nije bilo golova ali sve u svemu prava atmosfera i robija i horde za 10 ma igrači su se trudili ali bilo je fer i sportski pa ispada kao da se pojedini nisu trudili (Duro-Obuća)ali ne zaboravite da su dugo igrali kod nas i da znamo u dušu kako igraju tako da i nisu mogli nešto više pokazati,ko vam je onaj sa brojem5 dobar bio u prvom pravo u drugom malo zastao kao da nema snage ma nek smo mi brate pokazali i juedni drugi kako se može i treba navijati bez problema za svoj klub.Hvala ti za objektivnost ma doči će te i vi na svoje abd jer kao navijači to stvarno zaslužujete,hvala i za gostoprimstvo ja sam malo ranije došao i nas par šetali po Zenici iako su nas mnogi provalili da nismo iz vašeg grada po naglasku niko nam nije ama baš ni dobacio malo su nas gledali ali sve je to O.K. još jednom da nas je bogdom više ovakvih živio brate!misolino je napisao/la:Iz Zenice sam i moram priznati par stvari:
1.Večeras su Horde bile puno bolje od Robijasa.Mozda su na to uticali i slabi rezultati Čelika pa se raji i nije navijalo.A i gledam juznu tribinu,navijači umjesto da se rašire kao Horde oni se skupili jedni uz druge tako da je izgledalo kao da ima upola manje Robijasa nego Hordi Zla.To se stalno ponavlja i to je jedan veliki minus za Robijase.
2.Moramo priznati i to da je Sarajevo nekoliko puta odnijelo bodove sa Bilinog Polja dok Čelik nije, ako se ne varam niti jednom pobijedio na Kosevu.
Sve u svemu atmosfera je bila zadovoljavajuća s obzirom da domaći klub svojim igrama to nije ni zasluzio.Nadam se da sam bio objektivan.Pozdrav i čestitke za Horde Zla i Sarajevo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Halo hajmo malo o igri,igracima,mani te se tribina vise,pa neigraju navijaci.Cujem Skoro igro tek u drugom,garant neka taktika.
-
- Kontakt:
Ok je prokomentarisati navijanje, ali da navijacka prepucavanja dominiraju na ovoj temi, to nece biti dozvoljeno. Ovdje pisemo o sportu!
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
-
- Kontakt:
Prilicno dobra igra sa dosta izmijenjenijim sastavom nego sto smo navikli da gledamo al Mirza je sef i on odlucuje.Jedan od razloga sto se na klupi naslo nekoliko standardnih prvotimaca je i tekma protiv Listice u srijedu koju jednostavno moramo dobiti zbog znanih desavanja.
SVI NA ISTOJ STRANI,SVI NA SJEVERU,SVI NA TEKMU U VEDRANOVU CAST
P.S. Navijanje sa nase strane odlicno,u nekim trenucima perverzno dok se kod Robijasa osjeti napredak mada mogu to oni puno bolje
P.S. Navijanje sa nase strane odlicno,u nekim trenucima perverzno dok se kod Robijasa osjeti napredak mada mogu to oni puno bolje
- sarajlija89
- Kontakt:

Joj jednom dokazali i pokazali....

Steta sto nismo pobijedlili,al prema svemu remi je realan...
21.04.2010. SVI NA ISTOJ STRANI!!! ...
to je to

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
U principu sam zadovoljan,jer su se BORILI i jos jednom se pokazalo da borbenost donosi "rezultat".Bez komentara za nase izdanje na BP.Slika govori vise od hiljadu rijeci.......Idemo na srijedu i tekmu protiv sirokog.Ocekujem naravno pobjedu i veliku pozrtvovanost svakog igraca na terenu....FCS.gdje,sta,kako? je napisao/la:Prilicno dobra igra sa dosta izmijenjenijim sastavom nego sto smo navikli da gledamo al Mirza je sef i on odlucuje.Jedan od razloga sto se na klupi naslo nekoliko standardnih prvotimaca je i tekma protiv Listice u srijedu koju jednostavno moramo dobiti zbog znanih desavanja.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
SVI NA KOSEVO
R.I.P. VEDRAN
SVI NA ISTOJ STRANI
R.I.P. VEDRAN
SVI NA ISTOJ STRANI
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Evo ''podstanari'' razvalise Siroki.Jos ga i na kosevu dokrajciti i cao banbino.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Saranovic Edin jedan je od nas
Bravo za Olimpik, Siroki je zreo za deranje guzova

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A jestel onda Vi ostavili auto kod Tehno Maxa ?sekac je napisao/la:hvala i za gostoprimstvo ja sam malo ranije došao i nas par šetali po Zenici iako su nas mnogi provalili da nismo iz vašeg grada po naglasku niko nam nije ama baš ni dobacio malo su nas gledali ali sve je to O.K. još jednom da nas je bogdom više ovakvih živio brate!

A C A B !
-
- Kontakt:
bice zanimljivo do kraja tri tima sa jednakim brojem bodov a konkurisu za dva mjesta pored zelje i borca, a tu je i cetvrti velez koji nije za otpisati iz trke jos. Bice zestoka borbamiky_hz je napisao/la:Saranovic Edin jedan je od nas![]()
TREĆI PUT ČASTIMO !
A Sarajevo docekuje vecinu na svom terenu.borcev_navijac je napisao/la:bice zanimljivo do kraja tri tima sa jednakim brojem bodov a konkurisu za dva mjesta pored zelje i borca, a tu je i cetvrti velez koji nije za otpisati iz trke jos. Bice zestoka borbamiky_hz je napisao/la:Saranovic Edin jedan je od nas![]()
Mislim da ce Siroki biti otresen ko' slina na Kosevu.
Puno se tu naoralo da ne odu poderanih guzova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hvala olimpiku hvala saranovicu 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Liga se opasno zakomplikovala.
Jos ako bi dobili ona tri boda iz Tuzle,bio bi bas maskembal do kraja prvenstva.Tada bi bilo bas svasta,jer nam svi ovi vodeci dolaze na Kosevo.
Ali treba ici utakmicu po utakmicu,a nasi se igraci vidno vracaju,igra se vraca,sada barem licimo na onu ekipu iz prve polusezone.
Svi u srijedu na Kosevo,za Sarajevo,za Horde Zla...a prije svega za nasega brata VEDRANA!!!!!
Jos ako bi dobili ona tri boda iz Tuzle,bio bi bas maskembal do kraja prvenstva.Tada bi bilo bas svasta,jer nam svi ovi vodeci dolaze na Kosevo.
Ali treba ici utakmicu po utakmicu,a nasi se igraci vidno vracaju,igra se vraca,sada barem licimo na onu ekipu iz prve polusezone.
Svi u srijedu na Kosevo,za Sarajevo,za Horde Zla...a prije svega za nasega brata VEDRANA!!!!!
Slike za 10sarajlija89 je napisao/la:
Joj jednom dokazali i pokazali....![]()
![]()
Steta sto nismo pobijedlili,al prema svemu remi je realan...
21.04.2010. SVI NA ISTOJ STRANI!!! ...
to je to

SRIJEDA 21.04.2010.
SVI NA KOSEVO!!!
SVI NA SJEVER!!!
STO VISE RAJE DA DODJE, DA UPERIMO PRSTOM NA ZLOCINCE, DA PRAVDA IZADJE NA VIDJELO...
ZA VEDRANA!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Da pokazemo misevima koji pucaju iz pistolja kako se bodri klub i da ce Vedran biti uvijek u nasim srcima!
-
- Kontakt:
svi na SJEVER
kad? srijeda
gdje? sjever
u koliko sati? 17 h
izgovor: NEMA IZGOVORA
gdje? sjever
u koliko sati? 17 h
izgovor: NEMA IZGOVORA
na sjeveru uvijek spica
Jos nije precizirano vrijeme utakmice,mislim da ce se traziti da se pomjeri tekma za neki nocni termin
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
da, upravu si, medutim NESLUZBENO U 17 h, ali ponavaljam NESLUZBENO!!miky_hz je napisao/la:Jos nije precizirano vrijeme utakmice,mislim da ce se traziti da se pomjeri tekma za neki nocni termin
na sjeveru uvijek spica
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.