Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
[youtube][/youtube]
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
[youtube][/youtube] 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]

- Amoxicillin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Jedna u danasnjem fazanu :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
Vođa
Vođa

[youtube][/youtube] 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za početak dana.
Za početak dana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Najljepsa pjesma svih vremena
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Amoxicillin
- Kontakt:
Otkino brat. Zajeb'o i gileta i ostale zvijezde. Pazi ovo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Bukowski, dana/u 27 maj 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.