xxl basket je napisao/la:sve je to tacno ali kako da razmisljam ja koji sam u toj Bosni trenirao , za nju zivio i zivim i dalje... sta ja znam da se dovedu 2 iskusna igraca i ostalo neki prosjecni i da budemo ovako ko Split da se borimo za opstanak da dignemo raju da se napuni Skenderija i polako da pokusamo isplivavat jbg bolje i to pa se grcevito borit za opstanak u ABA ligi nego igrat protiv Leotara Capljine Vogosce itd...neno#4 je napisao/la:Ma i da budu zadnji, a tesko sta nama to znaci. Evo veceras protiv Vogosce imas sigurnu pobjedu u dzepu, ali Vukovic i Damjanovic nula minuta na parketu. Naravno dobit ce sansu u 30. minuti, pa ce onda biti Bosnina mladost ponovo dobila priliku za igru u jos jednom trijumfu.
Cak i da se izbori ABA liga, sta to nama znaci na ovakvom javasluku kojeg imamo?
Ne znam da li si večeras gledao utakmicu,Vogošća ako je ikada bila blizu pobjede to je bilo večeras.Utakmica na 2-3 lopte,Vogošča prišla na -1 krajem treće četvrtine i da nije Hot izgorio u velikoj želji da se pokaže utakmica je mogla završiti i drugačije.Vuković,Hasandić,Damjanović,Mujić ni minute...Ova Bosna ne ide gore,čak naprotiv ja ne vidim napretka i mislim da je i večerašnja utakmica dokaz.Bez obzira na rezultat.
Ne treba omalovažavati druge klubove,naročito ne Čapljinu koja sa nama zadnjih par godina ima pozitivan omjer.Proći će još godina a mi ABA ligu nećemo vidjeti.
Svaki put odem da pogledam utakmicu nadajući se da ću viditi određeni napredak i svaki put doživim ponovno razočarenje.
@neno,
ovi mlađi nisu dobili ni minute zato što prvih šest-sedam igrača u rotaciji nisu mogli napraviti ozbiljniju razliku što najbolje govori o kvaliteti rostera.