Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Makija prenijelo 

-
- Kontakt:
Meho Kodro:
Emir Spahić?
Znam ga lično. Spahiću sam dao kapitensku traku. Jako karakteran igrač i čovjek koji plijeni svojom voljom i željom, požrtvovnošću, zato sam i odlučio da bude kapiten. Fudbalski gledano on je izvanredan igrač, jedan od boljih na toj poziciji kako su ga u Sevilli ocjenili. Ima dosta stvari koje izlaze iz mog obzira kako sam ga doživljavao i gledao. Mislim da nije loš onoliko koliko se sad priča i sve me to malo izenađuje i čudi. Dosta će Neretve proteći dok reprezentacija Bosne i Hercegovine bude imala takvog centarhalfa kakav je Spahić.
Emir Spahić?
Znam ga lično. Spahiću sam dao kapitensku traku. Jako karakteran igrač i čovjek koji plijeni svojom voljom i željom, požrtvovnošću, zato sam i odlučio da bude kapiten. Fudbalski gledano on je izvanredan igrač, jedan od boljih na toj poziciji kako su ga u Sevilli ocjenili. Ima dosta stvari koje izlaze iz mog obzira kako sam ga doživljavao i gledao. Mislim da nije loš onoliko koliko se sad priča i sve me to malo izenađuje i čudi. Dosta će Neretve proteći dok reprezentacija Bosne i Hercegovine bude imala takvog centarhalfa kakav je Spahić.
edgardavids je napisao/la:Meho Kodro:
Emir Spahić?

Ni Spahić mu nije pomogao da ostane selektor 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Jao jao, kuku lele evo ih na aparatima kolektivnoedgardavids je napisao/la:Meho Kodro:
Emir Spahić?

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo ne valja ni KodroVirtu4l je napisao/la:Ni Spahić mu nije pomogao da ostane selektor

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kodro je bio prije Portugala, što atomatski znači da nisi kompetentan, ma koliko smajlija stavio 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoguće sad da su sve legende plaćenici i kabadahije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jedan je Kapiten Emir Spahic!FaraonTM je napisao/la:Nemoguće sad da su sve legende plaćenici i kabadahije.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- DonCorleone
- Kontakt:
Ejh, kompeterentan mi receVirtu4l je napisao/la:Kodro je bio prije Portugala, što atomatski znači da nisi kompetentan, ma koliko smajlija stavio

Nisu, ali Kodro je naivno pokušao preko noći sve da promijeni. Ne ide to tako.FaraonTM je napisao/la:Nemoguće sad da su sve legende plaćenici i kabadahije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nevezano za Emira, ako je Spaha loš a brane ga sve legende onda bi oni trebali biti isti, a ja neću da vjerujem da su Kodro i Barbarez grobari bh.fudbala jednostavno ne mogu! 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DonCorleone
- Kontakt:
Opusti se bola, uskoro stize jos koja pohvala najvecih bosanskih sinova, pa ce ovi sa aparata direktno u grobFaraonTM je napisao/la:Ma nevezano za Emira, ako je Spaha loš a brane ga sve legende onda bi oni trebali biti isti, a ja neću da vjerujem da su Kodro i Barbarez grobari bh.fudbala jednostavno ne mogu!

Ehhh kad bi Corleone znao da je Menaf Kodro menadžer Emira Spahića, ali ne zna i ja mu tu ne mogu pomoći, jbg
Next please

I tako vođa odbrane ode na posudbu u Anži Mahačkalu.Kodro, koji zastupa kapitena Zmajeva, ističe da 31-godišnji stoper ne namjerava nasputiti redove andaluzijskog kluba, unatoč ponudama, jer mu je trener Michel ukazao poptuno povjerenje i sada želi postati vođa odbrane.
"Interes Marseillea postoji, ali odlazak iz Seville nije u planu. Želi samo biti bolji i postati vođa odbrane. Michel mu je dao puno povjerenje", rekao je Kodro španskim medijima.
Next please

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I tako @virtual diže publiku na noge i primi gromoglasni aplauz. 

Barbarez i Kodro se kunu u Spahica, nikad nisam cuo ni jednu jedinu ruznu rijec ni od njegovih sadasnjih suigraca. Naprotiv, Ibisevic, Dzeko, Begovic, Pjanic, Kolasinac, Hadzic i svi ostali ga postuju maksimalno. Ali sta oni znaju, vjerujmo novinarima FTV-a, Avaza i sportsporta. Oni znaju.
Ni jedna fudbalska licnost nije nista lose rekla o Spahicu, samo "novinari".
Ne damo te kapitenu!

Ne damo te kapitenu!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Na Bhtu emisija o reprezentaciji.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
DonCorleone je napisao/la:Opusti se bola, uskoro stize jos koja pohvala najvecih bosanskih sinova, pa ce ovi sa aparata direktno u grobFaraonTM je napisao/la:Ma nevezano za Emira, ako je Spaha loš a brane ga sve legende onda bi oni trebali biti isti, a ja neću da vjerujem da su Kodro i Barbarez grobari bh.fudbala jednostavno ne mogu!. Ovo je samaranje na najvecem nivou
.
A pazi nesto Done, najveci bosanski sinovi na sva usta hvale Safeta Susica i svi su pozitivni sto je ostao.
Eh, sad kad je o Papetu rijec, onda to najveci bosanski sinovi rade reda radi ili kako vi pljuvaci kazete, ma nece ljudi da iznose svoje pravo misljenje.
Hmmmm, sad opet ti isti najveci bosanski sinovi kazes na sva usta hvale Emira Spahica i to je tako i nikako ne moze biti drugacije....hmmm, stvarno vi ne znate vise sta pisete, ne znate jeste li posli il' dosli. Cirkus ste ekipa.

Kad treba braniti kapitena, onda je sve tako kako legende kazu i nema toga ko bi vam mogao objasniti da mozda ljudi nece da kazu pravu istinu, ili mozda neki imaju koristi od Emira.
Kako majku mu, uvjek vi kontra.
Znas onu : UVJEK KONTRA, UVJEK KONTRA, bas vam lezi ta pjesma, al fkt....

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma koji bolan Bosanski sinovi, pohvalio ga brat od menadžera. Zna on da će sve oko Spahića srušiti kao kula od karata, a ovo su očajnički posljednji trzaji kako ti kažeš 'kontraša'.Adinjo je napisao/la:Hmmmm, sad opet ti isti najveci bosanski sinovi kazes na sva usta hvale Emira Spahica i to je tako i nikako ne moze biti drugacije....hmmm, stvarno vi ne znate vise sta pisete, ne znate jeste li posli il' dosli. Cirkus ste ekipa.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Mozda pojedinci ne zele javno da iskazu ni pravu istinu o Safetu? Kada razmislio o tome? Ako tvoja konstatacija vazi za Spahica, onda vazi i za Susica.Adinjo je napisao/la:
Kad treba braniti kapitena, onda je sve tako kako legende kazu i nema toga ko bi vam mogao objasniti da mozda ljudi nece da kazu pravu istinu, ili mozda neki imaju koristi od Emira.
Kako majku mu, uvjek vi kontra.
Ja bih ipak prosirio listu ljudi koji ga hvale i poceo hronoloski:
1. Hvali ga Safet Susic
2. Hvali ga Meho Kodro
3. Hvali i voli ga Sergej Barbarez
4. Hvali ga Zlatan Bajramovic
5. Hvali ga Muhamed Konjic
itd. itd.
Kako moze Spahic biti los kada ga Susic na sva usta hvali.
Ne bih ja njega nikada "branio" da nema ovih 24/7 gifovaca koji lopte sutnuli nisu u zivotu a prebacuju se sa teme Safet Susic na temu Emir Spahic kao iz dnevnog boravka u spavacu sobu