Kad nazoves nekoga nazadnim i bolesnim, a ne imenujes ga, to se odnosi na sve i imalo bi smisla kad bi ponovo procitao svoj post. Da si licno prozvao mozda i ne bi se vise ljudi javilo, ali ovako se cini kao velika provokacija s tvoje strane za sto nema nikakvog povoda, a to mozes i sam zakljuciti samo treba malo vise vremena da posmatras sve okolnosti koje su dovele do tvog zakljucka, ali sa drugih strana pa ces vidjet da je to sto si rekao bilo nepotrebno.
Dalje, kad pricas o klubu koga volim, na temi koja je vezana za moj grad i klub naravno da cu te citirati jer ja ( osim sto sam Zelji cestitao na titulu prosle godine) ni na jednoj drugoj nisam pisao niti me iskreno interesuju. Zato, logicno je da pokazes minimum postovanja pa da ne vrijedjas u svom postu jer, za divno cudo, nismo svi takvi kao sto govoris.
I vezano za to Ajde i Hajde, ne vidim u cemu je problem... Redovno idem u Beograd i u Sarajevo i nikad nijednog problema kad u BG kazem "Hajde" i u SA kad kazem "Ajde". Da ne navodim da mi je Sarajevo neuporedivo drazi grad, ali ako je trn u oku to sto nema H onda moja rasprava s tobom zavrsava zauvijek

)
LP