A i sireElegant je napisao/la:Sarajevo najbolji klub u BiH dugi niz godina.terabajt je napisao/la:Serif je igrao grupu lige prvaka, redovan usesnik grupe uefa bio, anatorzis igrao 16 tinu finala lige prvaka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A i sireElegant je napisao/la:Sarajevo najbolji klub u BiH dugi niz godina.terabajt je napisao/la:Serif je igrao grupu lige prvaka, redovan usesnik grupe uefa bio, anatorzis igrao 16 tinu finala lige prvaka
Elegant je napisao/la:Sarajevo najbolji klub u BiH dugi niz godina.terabajt je napisao/la:Serif je igrao grupu lige prvaka, redovan usesnik grupe uefa bio, anatorzis igrao 16 tinu finala lige prvaka
Kontam ono polufinale 84-e...pisac je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Kada ste vi prošli više pretkola nego Željo?pisac je napisao/la:Kakav protu argument![]()
To su sve ekipe iz znatno jacih liga nego sto je nasa.
Pitam te jos jednom, koga je Zeljo osim Lilestroma (koji sigurno nije veci nivo niti od jedne nabrorajne ekipe) izbacio za sve ze godine, a da dolazi iz iole ozbiljne lige, odnosno lige koja je jaca od nase?
Željo je dobio Sheriffa koji je jači od svakog tog tima osim Genka.
Kad je Zeljo prosao vise pretkola nego Sarajevo?
U pretkolima LP smo isti.
U pretkolima za kup Uefa smo ispred vas. Ako ne racunamo ono dodatno pretkolo kad ste vi ispali od Newcastla a mi od Dynama.
Hahahaha Sherif vrh Evropskog fudbala.
Ma ja, cim je zeljo izbacio neke moldavce, naravno da su ti moldavci jaci od ekipa iz Ceske ili Svedkse lige i od ekipa za koje je Henrik Larso tad igrao![]()
![]()
A ti meni nabroj 5 ozbiljnih igraca Hapolea, Macabia, Maribora, Litexa i Levskog od kojih ste primali po 4,5,6,7 komada???zeljo1974 je napisao/la:Pisac reci mi ono iskreno je li se ti salis.nsbroj mi 10 ozbiljni fudbalera sto su igrali protiv vas u evropi
Nisi, čuj poslijeratni period, pa igrao se fudbal i prije rata i to još boljipisac je napisao/la:Zar nisam na pocetku rekoa POSLIJRATNI period?
Na tom polufinalu 84. svaka cast, kapa do poda, ali to nije tema ove rasprave.
Naravno da se igrao, a tu mi imamo dvije titule koje se vece i znacajnije od 20 titula u ovoj ligiFaraonTM je napisao/la:Nisi, čuj poslijeratni period, pa igrao se fudbal i prije rata i to još boljipisac je napisao/la:Zar nisam na pocetku rekoa POSLIJRATNI period?
Tema je bila uspjesi u Europi, Željo ima veći uspjeh u Europi.
Mi smo ostvarili najveći fudbalski klupski uspjeh Bosne i Hercegovine. Osvojili smo jednu titulu, jednom polufinale jednom četvrtfinale Kup Uefa, jednom polufinale jednom četvrtfinale Srednjoeuropskog kupa.pisac je napisao/la:Naravno da se igrao, a tu mi imamo dvije titule koje se vece i znacajnije od 20 titula u ovoj ligiFaraonTM je napisao/la:Nisi, čuj poslijeratni period, pa igrao se fudbal i prije rata i to još boljipisac je napisao/la:Zar nisam na pocetku rekoa POSLIJRATNI period?
Tema je bila uspjesi u Europi, Željo ima veći uspjeh u Europi.![]()
Ako gledas onda prijeratni period, vi ste dalje dosli u kupu UEFA mi u Ligi Sampiona.
Jedna je razlika, ti "giganti" su vas izbacili, a ove koje sam ja nabrojao smo mi IZBACILI!!!zeljo1974 je napisao/la:Ove ekipe sto si nabrojao su sve igrale grupe lige prvaka ili ligu uefa ili se varam a sta su ti giganti igrali
Ne znam, kako za koga. Vi ste tada bili bolji u Jugi i to za jednu jedinu titulu (mi smo danas barem duplo bolji od vas). Vi se danas dičite neki poslijeratnim uspjesima u Europi koji su mizerni i ne puno bolji od Željinih. A znamo da je Željo od vas prije rata bio dosta bolji u Europi i stizao par puta do samih krajeva euro kupova. Što znači, kada se sve zbroji oduzme, možda imate jednu, dvije pobjede više u derbijima, ali niti imate više titula države, niti ste bolji u Europi, niti imate više kupova, i na kraju niti ste bolji klub od nas!pisac je napisao/la:@faraon.
A polufinale ili cetvrtfinale je neki trofej? Dobije se neki pehar za to?
Najveci uspjeh i vas i nas su bile titule u prvenstvu. Mi ih imamo dvije, vi jednu.
Mislim da se svi morate sloziti, da Zenicki Celik, kao jedini klub sa bilo kakvim Evropskim uspjehom, ide ispred Zelje i SarajevaFaraonTM je napisao/la:Ne znam, kako za koga. Vi ste tada bili bolji u Jugi i to za jednu jedinu titulu (mi smo danas barem duplo bolji od vas). Vi se danas dičite neki poslijeratnim uspjesima u Europi koji su mizerni i ne puno bolji od Željinih. A znamo da je Željo od vas prije rata bio dosta bolji u Europi i stizao par puta do samih krajeva euro kupova. Što znači, kada se sve zbroji oduzme, možda imate jednu, dvije pobjede više u derbijima, ali niti imate više titula države, niti ste bolji u Europi, niti imate više kupova, i na kraju niti ste bolji klub od nas!pisac je napisao/la:@faraon.
A polufinale ili cetvrtfinale je neki trofej? Dobije se neki pehar za to?
Najveci uspjeh i vas i nas su bile titule u prvenstvu. Mi ih imamo dvije, vi jednu.
Što se mene tiče ova je rasprava završena, ne želim više skretati sa teme. Hvala, doviđenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.