NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ziceru prijatelju a i savez Vam isto pomaže, sada jel Vama ili ostalima vidjet ćemo. Naime famozni savez je donio odluku da Široki mora svoju utakmicu sa Slavijom igrati u nedjelju u 19:30, znači MORA. Dok se ostalima ponude 2 termina, pa ih se opet malo tetoši, mogu igrati kada žele. Širokom se kaže vi morate igrati tada i tada. Boli nas briga što igrate na dva fronta, što drugi mogu u subotu, vi ćete u nedjelju i ciao, itd. Ovime bi htio ukazati na odnos saveza prema klubu koji im ne dugije ništa, kod kojeg uvijek dobiju sve što žele, koji im radi raznorazne ustupke.
Vrijeme gospodo iz Uprave da se lupi rukom/nogom od stol i zajebete sve manire koje vas krase ili bar pokusavate da Vas krase, s stokom sitnog zuba treba oštro i samo to i zaslužuju.
Vrijeme gospodo iz Uprave da se lupi rukom/nogom od stol i zajebete sve manire koje vas krase ili bar pokusavate da Vas krase, s stokom sitnog zuba treba oštro i samo to i zaslužuju.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zrinjski je favorit, ali Široki ide po pobjedu!
„Mi ne znamo igrati na neodlučeno i u derbiju protiv Zrinjskog, uz puno poštovanje našeg rivala, ići ćemo na pobjedu“, kazao je na konferenciji za novinare Slaven Musa, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg. Istina, dodao je Musa, Zrinjski je u ovoj utakmici favorit zbog domaćeg terena, potpore navijača, većeg izbora igrača i naših problema s nastupom Ive Džidića, Landeke i Pehara, ali „vjerujem da ćemo biti maksimalno spremni i motivirani za osvojiti sva tri boda“. Kao „udarne igle“ Zrinjskog označio je Đurića, Crnova i Nikolića.
Ulog u derbiju je golem, ali, opet, mišljenja je strateg „Plavo-bijelih“, njegov ishod neće odlučiti novog prvaka, jer nakon ovog dvoboja Zrinjskog i Širokog Brijega ostaje za odigrati još pet teških utakmica.
Kratko se osvrnuo i na sinoćnji poraz (0:2) u Kupu u Zenici od Čelika, u utakmici u kojoj se, uz iskazane slabosti i pogreške, vidjelo da je „većina igrača u mislima već bila u derbiju sa Zrinjskim“. Čelik sada ima dobru prednost, ali ništa nije izgubljeno i može se nadoknaditi u uzvratu 16. travnja na Pecari.
I Wagner je najavio pravo izdanje u derbiju sa Zrinjskim nakon loše večeri na Bilinu polju. „Derbi uvijek donosi posebnu motivaciju. Očekujem tešku utakmicu koja puno znači za obje momčadi. Dat ćemo sve od sebe kako bi se iz Mostara vratili s tri boda“, kazao je Wagner.
NK Široki Brijeg i proizvođač sportske opreme JAKO produžili su višegodišnju suradnju potpisivanjem ugovora vrijednog 150.000 KM na godišnjoj razini.
Ugovor su potpisali Stanko Gojević u ime tvrtke JAKO i tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo, izrazivši tom prigodom obostrano zadovoljstvo zbog nastavka uspješne suradnje.
„Mi ne znamo igrati na neodlučeno i u derbiju protiv Zrinjskog, uz puno poštovanje našeg rivala, ići ćemo na pobjedu“, kazao je na konferenciji za novinare Slaven Musa, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg. Istina, dodao je Musa, Zrinjski je u ovoj utakmici favorit zbog domaćeg terena, potpore navijača, većeg izbora igrača i naših problema s nastupom Ive Džidića, Landeke i Pehara, ali „vjerujem da ćemo biti maksimalno spremni i motivirani za osvojiti sva tri boda“. Kao „udarne igle“ Zrinjskog označio je Đurića, Crnova i Nikolića.
Ulog u derbiju je golem, ali, opet, mišljenja je strateg „Plavo-bijelih“, njegov ishod neće odlučiti novog prvaka, jer nakon ovog dvoboja Zrinjskog i Širokog Brijega ostaje za odigrati još pet teških utakmica.
Kratko se osvrnuo i na sinoćnji poraz (0:2) u Kupu u Zenici od Čelika, u utakmici u kojoj se, uz iskazane slabosti i pogreške, vidjelo da je „većina igrača u mislima već bila u derbiju sa Zrinjskim“. Čelik sada ima dobru prednost, ali ništa nije izgubljeno i može se nadoknaditi u uzvratu 16. travnja na Pecari.
I Wagner je najavio pravo izdanje u derbiju sa Zrinjskim nakon loše večeri na Bilinu polju. „Derbi uvijek donosi posebnu motivaciju. Očekujem tešku utakmicu koja puno znači za obje momčadi. Dat ćemo sve od sebe kako bi se iz Mostara vratili s tri boda“, kazao je Wagner.
NK Široki Brijeg i proizvođač sportske opreme JAKO produžili su višegodišnju suradnju potpisivanjem ugovora vrijednog 150.000 KM na godišnjoj razini.
Ugovor su potpisali Stanko Gojević u ime tvrtke JAKO i tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo, izrazivši tom prigodom obostrano zadovoljstvo zbog nastavka uspješne suradnje.
...Život za Široki...
Ja sam za to da sve bude korektno i sa sto manje sumnjivih situacija. Ako je tako kako kazes, uprava vam mora reagovati jer se uvijek izlazi u susret ekipama koje igraju na dva fronta..ljutinar je napisao/la:Ziceru prijatelju a i savez Vam isto pomaže, sada jel Vama ili ostalima vidjet ćemo. Naime famozni savez je donio odluku da Široki mora svoju utakmicu sa Slavijom igrati u nedjelju u 19:30, znači MORA. Dok se ostalima ponude 2 termina, pa ih se opet malo tetoši, mogu igrati kada žele. Širokom se kaže vi morate igrati tada i tada. Boli nas briga što igrate na dva fronta, što drugi mogu u subotu, vi ćete u nedjelju i ciao, itd. Ovime bi htio ukazati na odnos saveza prema klubu koji im ne dugije ništa, kod kojeg uvijek dobiju sve što žele, koji im radi raznorazne ustupke.
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Čelik je tad vašu ekipu, Zrinjski neočekivano pobijedio 3:0 u prvoj utakmici, vodio nas je Husref Musemić koji se i nije baš pokazao za kormilom našeg kluba. Ipak, sjećam se te utakmice u Mostaru i da ste treći gol dali onako ciganski, trebali ste vratiti loptu da bude fair play i vaš igrač koji je trebao to uraditi gura loptu u for napadaču koji daje gol. U svakom slučaju trenutna ekipa Čelika je sigurnija za prolaz sa rezultatom 1:0 nego tad ta ekipa sa tim rezultatom od 3:0, jer su momci pravi borci na terenu. Međutim, Široki Brijeg nije bez šansi i kao domaćin može nadoknaditi prednost ako mu se pruži prilika. Sve što želim je da naši momci ponove borbenost iz ove utakmice, pa nek bude šta bude.zrinja05 je napisao/la:Prije 6-7 sezons ,dobili u uzvratu 3-0 i prosli na penale.Bio sam na tekmi i odlicno se sjecam ludila tu vecer.werly je napisao/la:malo si pogrijesio,bili smo dobili prvu kuci 2-0,pa izgubili gore 3-0 kada nas je vodio marjan bloudek
Moze siroki to okrenut ali ako mozete nastavite u ovom ritmu i u subotu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
sjetio sam se te utakmice,to je bila sezona kad je zrinjski osvoji prvi naslov 2005 godine.luda utakmica skroz,puna ciganluka sto bi se reklo bio je i duzi prekid zbog koskanja
Igrali smo mi dobrih tekmi sa ŠB u gostima sa bruka gorim sastavim i formama tako da ne bih se nadao prolasku ŠB dosta je samo pogledati zadnjih 6-7 uatkmica ova dva tima 

"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas
Landeka,Pehar?
Kakvo je stanje sa njima,vidio sam da Pehar ima nekih problema,igra li sutra?
Kakvo je stanje sa njima,vidio sam da Pehar ima nekih problema,igra li sutra?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Ha ha ha,jeste bilo ciganluka ali sa obje straneSteelman je napisao/la:Čelik je tad vašu ekipu, Zrinjski neočekivano pobijedio 3:0 u prvoj utakmici, vodio nas je Husref Musemić koji se i nije baš pokazao za kormilom našeg kluba. Ipak, sjećam se te utakmice u Mostaru i da ste treći gol dali onako ciganski, trebali ste vratiti loptu da bude fair play i vaš igrač koji je trebao to uraditi gura loptu u for napadaču koji daje gol. U svakom slučaju trenutna ekipa Čelika je sigurnija za prolaz sa rezultatom 1:0 nego tad ta ekipa sa tim rezultatom od 3:0, jer su momci pravi borci na terenu. Međutim, Široki Brijeg nije bez šansi i kao domaćin može nadoknaditi prednost ako mu se pruži prilika. Sve što želim je da naši momci ponove borbenost iz ove utakmice, pa nek bude šta bude.zrinja05 je napisao/la:Prije 6-7 sezons ,dobili u uzvratu 3-0 i prosli na penale.Bio sam na tekmi i odlicno se sjecam ludila tu vecer.werly je napisao/la:malo si pogrijesio,bili smo dobili prvu kuci 2-0,pa izgubili gore 3-0 kada nas je vodio marjan bloudek
Moze siroki to okrenut ali ako mozete nastavite u ovom ritmu i u subotu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ispričavam se navijačima širokog što ih morimo nekim našim pričama pred sutrašnju tekmu ali ovo sam spomenuo kao ilustraciju da možete izbaciti robijaše u kupu ali sigurno vam neće biti lako.
Sutra po meni odlučuju sitnice,inspiracija jednog ili dva igrača ili nečija pogreška.Nadam se odličnoj atmosferi i na tribinama i na terenu , kakva je bila jesenas i na širokom, pa neka pobjedi bolji tj. Zrinja

Pozz do sutra!
Detalj od prošle godine:
http://www.hskzrinjski.info/wp-content/ ... C03049.jpg
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Momci jel moze steam nekakav za nas izvan BiH ?? Ne pritim ni su cin ,samo ocu pogledat utakmicu 

Hercegovina livefelix123 je napisao/la:Momci jel moze steam nekakav za nas izvan BiH ?? Ne pritim ni su cin ,samo ocu pogledat utakmicu
HRHB
HRHB
Pajdaši, krvi vam, BMW-a kocke i Mercedesove značke danas dobijte ove kvazi Plemiće.Zna se ko su Plemići krvi ti, pajde sa crnin Mercedesin sa Širokog Briga! 

anel81m je napisao/la:Pajdaši, krvi vam, BMW-a kocke i Mercedesove značke danas dobijte ove kvazi Plemiće.Zna se ko su Plemići krvi ti, pajde sa crnin Mercedesin sa Širokog Briga!

**** kisa pada, pa stane, pa opet pljusne

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:anel81m je napisao/la:Pajdaši, krvi vam, BMW-a kocke i Mercedesove značke danas dobijte ove kvazi Plemiće.Zna se ko su Plemići krvi ti, pajde sa crnin Mercedesin sa Širokog Briga!![]()
**** kisa pada, pa stane, pa opet pljusne

Ma valjda ce stati skroz do utakmice,yebo majku citav tjedan sunce,i bas danas kisa...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=Cgp_YEoSmjU
Imate tu prilike i golove sa utakmice u srijedu. Ubacen je i vas ponisten gol. Vidim da ste pisali u vezi tog gola...
Imate tu prilike i golove sa utakmice u srijedu. Ubacen je i vas ponisten gol. Vidim da ste pisali u vezi tog gola...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
da, rekao bih da je ostao u ofsajdu ali je lijepo postigao gol..štetavivaILchelik je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=Cgp_YEoSmjU

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nema sta mangupski od vas.uzeli ste sve direktne konkurente I u derbijima pokazali kvalitet.
Mi smo imali ogromnih 5 bodova,usrali smo,ljudski se nadati da kiksate jednu od ove 3 kuci,mada jako tesko.siroki je pratio vodece I onda najbolju formu stigao sad na kraju.
Bilo bi zasluzeno da budete prvi ali.nadam se da ce te usrati negdije.hajde.zrinjski uzmi bod
Mi smo imali ogromnih 5 bodova,usrali smo,ljudski se nadati da kiksate jednu od ove 3 kuci,mada jako tesko.siroki je pratio vodece I onda najbolju formu stigao sad na kraju.
Bilo bi zasluzeno da budete prvi ali.nadam se da ce te usrati negdije.hajde.zrinjski uzmi bod
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zalosno, imas sve, igru, dominaciju, Zrinjski se sastavio s loptom u drugom poluvremenu nije, dok je Široki promasio niz izglednih situacija, i onda zadnjih 10 minuta kao da su izasli sa terena u potpunosti. Sramota. No eto, i to je nogomet.
...Život za Široki...
Da je Wagner dao onu loptu kad je isao prema golu uz pratnju 2-3 vasa igraca i jednog jedinog branica Zrinjskog sad bi mogli otvorit sampanjac. Vjerojatno je i on mislio da je sve gotovo nakon 2-0, pa je bio malo sebican.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.