NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 18 apr 2023, 14:23

AllGunsBlazing je napisao/la:
18 apr 2023, 14:07
Ne donira samo dijaspora. To ti je prva pogreska.

Druga je, kao sto rekoh fulas loptu, da ja pljujem po ljudima. Samo po onim sto misle kad doniraju 1200 KM da mogu sta god zele. Onima koji nisu svjesni sta je sve klub uradio da bi oni imali taj stream iako nigdje ne pise da je morao. Po onim ljudima koji su pljuvali volontere (posteno bi bilo od kluba da izadje sa konkretnim imenima ukoliko su oni saglasni s tim) koji su isli po raznim zabitima, propustali dane s porodicom kako bi neko imao taj stream, kakav takav, i onda i to nije dovoljno.

Treca pogreska, znas li kako je kad se utakmica lomi, a Robija grmi? I sad mi tu da poredimo koliko je ko dao, koliko ko nije, ko je gdje bio...

I opet se vracam na prvo, ne donira samo dijaspora. Robijasi su prosle godine skupili 12000 KM, kao grupa, a sta je sa individualnim donacijama? Ja izuzetno cijenim ono sto nama dijaspora donosi, to niko ne moze niti zeli osporiti, sto ne znaci da trud lokalnih ljudi nije vrijedan. Mozda nije novcano jednak (mada bi se i o tome dalo raspravljati) kao kod dijasporaca, ali pricamo o ljudima koji su ti odrzali klub u zivotu, a dijaspora onda pomogla da se taj klub postavi na zdrave noge.
Gdje sam ja rekao da donira samo dijaspora? Pisao sam sigurno je 50-50 procenat donatora u Zenici i van drzave.

Niko ne poredi koliko je ko dao, kazem da donatori iz dijaspore su jednako vazni kao i lokalni nasi ljudi i momci u Zenici. Ljudima u dijaspori je stream jedina spona koju imaju sa klubom i ukidanje toga 8 utakmica prije kraja kada se lomi prvenstvo nije bas najbolja vijest ukoliko hocemo da drzimo sve nas na okupu, bez obzira gdje se nalazili.

Bude i ljudi iz dijaspore na gostovanjima kad god prilike dozvole i vjeruj vecina nas svoje godisnje planira i uskladjuje sa rasporedom kluba.

I opet da se vratimo na prvo, ne mozemo jedni bez drugi. Svaki navijac, donator, sponzor, clan kluba je bitan.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 18 apr 2023, 14:23

Off topic

✅Zvanično je objavljeno koliko su klubovi iz Kantona Sarajevo dobili novaca iz kantonalnog budžeta
✅FK Sarajevo i FK Željezničar su u tri godine dobili po 765.000 KM
✅KK Spars dobio je 705.000 KM
✅KK Bosna Royal dobio je 625.000 KM
✅SFK 2000 dobio je 380.000 KM

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 18 apr 2023, 14:25

Kakite s tom pricom. Ja sam od pocetka dio 12. igraca i siguran sam da ogroman broj onih koji doniraju (dijaspora ili ne) niti doniraju niti vezu svoju donaciju prenosom utakmica. Ja ne kontam kako ljudi ne shvataju da je Celik veci od nas pojedinacno?! Jedan prenos vise ili manje to ne mijenja. Naravno da volim da gledam utakmice uzivo ali boze moj, nemam namjeru da dramim oko toga. Poceli ste mjeriti sada "cija je cuna" veca. A u sustini to je pogubno. Oni koji su dole doprinose na nacin koji je neophodan i koji odrzava klub u zivotu i organizaciono ga podizu, oni koji su vani prate to u skladu sa svojim mogucnostima i to dvoje kada se sastavi daje rezultate koje imamo. Niti jedni niti drugi ne vezu to sa nekim prenosima, licnim odnosima, ili sta ti ja znam vec, veze se samo sa ljubavlju za Celikom i tu sve pocinje i zavrsava.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 apr 2023, 14:39

Truhlo je napisao/la:
18 apr 2023, 14:23
I opet da se vratimo na prvo, ne mozemo jedni bez drugi. Svaki navijac, donator, sponzor, clan kluba je bitan.
Ovo je kljuc. Poenta je da svako mora znati koliko je klub u tom trenutku sposoban da uradi. To ti je isto kao prica i o igracima i igrama kakve pruzaju, a kad znas koliko su placeni ili koliko su mladi.

Realno klub u ovom trenutku nije u stanju pruziti bolji stream, a ovaj samo izaziva lose komentare, i onda je posljedicno ovo najbolja odluka. Ja bih najvise volio da imamo HD stream, da svi mogu pratiti, ali treba biti realan na kraju.
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 apr 2023, 14:41

habuba je napisao/la:
18 apr 2023, 14:25
Kakite s tom pricom. Ja sam od pocetka dio 12. igraca i siguran sam da ogroman broj onih koji doniraju (dijaspora ili ne) niti doniraju niti vezu svoju donaciju prenosom utakmica. Ja ne kontam kako ljudi ne shvataju da je Celik veci od nas pojedinacno?! Jedan prenos vise ili manje to ne mijenja. Naravno da volim da gledam utakmice uzivo ali boze moj, nemam namjeru da dramim oko toga. Poceli ste mjeriti sada "cija je cuna" veca. A u sustini to je pogubno. Oni koji su dole doprinose na nacin koji je neophodan i koji odrzava klub u zivotu i organizaciono ga podizu, oni koji su vani prate to u skladu sa svojim mogucnostima i to dvoje kada se sastavi daje rezultate koje imamo. Niti jedni niti drugi ne vezu to sa nekim prenosima, licnim odnosima, ili sta ti ja znam vec, veze se samo sa ljubavlju za Celikom i tu sve pocinje i zavrsava.
Ja uopste ne mjerim, ne poredim, niti zelim obezvrijediti bilo koga ko je pomogao klubu pa makar sa jednom markom. Ono sto sam na pocetku rekao jeste osvrt na jedan od komentara koji je bio na FB prije par sedmica u vezi streama. Ostalo si sve odlicno rekao.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 apr 2023, 14:51

Javni poziv ostaje otvoren 25 dana od dana objavljivanja.
Krajnji rok za dostavu prijava je 13.05.2023. godine.
Također je potrebno da uz popunjeni obrazac br. 4 pojedinci pošalju i Potvrdu poslovne
banke o vlasništvu i broju transakcijskog računa, te da isti nije blokiran (potvrda ne smije biti
starija od mjesec dana)
Do kraja Aprila moramo odblokirati racun :pray: , ukoliko zelimo novac od kantona.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 apr 2023, 14:54

Truhlo je napisao/la:
18 apr 2023, 14:51
Također je potrebno da uz popunjeni obrazac br. 4 pojedinci pošalju i Potvrdu poslovne
banke o vlasništvu i broju transakcijskog računa, te da isti nije blokiran (potvrda ne smije biti
starija od mjesec dana)
Do kraja Aprila moramo odblokirati racun :pray: , ukoliko zelimo novac od kantona.
Pada milion ako riješimo račun :bih:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 apr 2023, 15:02

Convicts je napisao/la:
18 apr 2023, 14:54
Truhlo je napisao/la:
starija od mjesec dana)
Budzet za sport je veci za 500k u odnosu na prosle godine. Zbog cega? :hmmmmm:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 apr 2023, 15:44

Truhlo je napisao/la:
18 apr 2023, 15:02
Convicts je napisao/la:
18 apr 2023, 14:54
Truhlo je napisao/la:

Budzet za sport je veci za 500k u odnosu na prosle godine. Zbog cega? :hmmmmm:
Nešto smrdi tu :mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 apr 2023, 15:49

Ako dijaspora(ovi sto negoduju)vec toliko pati za Celikom i Zenicom bujrum braco vratite se kuci, tudje sunce ne grije ko ovo nase. Posla sad ima, necete ostati gladni a imat ce te priliku da svaku utakmicu gledate uzivo.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 apr 2023, 16:11

Deblokiran račun?

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 18 apr 2023, 16:13

Prisutnim novinarima obratit će se član Upravnog odbora Robert Jonjić, generalni direktor Emir Čerim, te šef stručnog štaba Armin Duvnjak.

Racun odblokiran ili postignut dogovor sa svima, pa ce uskoro biti :?:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 apr 2023, 16:14

chily-rz je napisao/la:
18 apr 2023, 15:49
Ako dijaspora(ovi sto negoduju)vec toliko pati za Celikom i Zenicom bujrum braco vratite se kuci, tudje sunce ne grije ko ovo nase. Posla sad ima, necete ostati gladni a imat ce te priliku da svaku utakmicu gledate uzivo.
Izgradila se Zenica ko Real Madrid :ljepota:

Ja sam pokrenuo pricu nakon sto sam pogledao komentare na dasnju objavu kluba :kafa: , da se pokusa i taj crno crveni community zadovoljit' :kafa:

Sto se mene tice, eno postovi od prije par sedmica, podrzavam gasenje streama :opaopa:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 apr 2023, 16:16

redbull93 je napisao/la:
18 apr 2023, 16:13
Prisutnim novinarima obratit će se član Upravnog odbora Robert Jonjić, generalni direktor Emir Čerim, te šef stručnog štaba Armin Duvnjak.

Mozda ce Duvnjak raditi live sa mobitela :hmmmmm:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 apr 2023, 16:19

Ma ljudi vjerovatno ukidaju stream jer ocigledno imaju dosta poteškoća da isti realizuju. Sad zamisli tek situaciju da jos i naplaćuju isti pa se desi da ne mogu stream raditi kakvih bi tek bilo komentara.

Nemam ja nista kontra dijaspore da se razumijemo ali ta prica gdje su puna usta Bosne, Zenice, Celika a niko da se vrati ne pije vode :mrgreen:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 apr 2023, 16:20

Truhlo je napisao/la:
18 apr 2023, 16:16
redbull93 je napisao/la:
18 apr 2023, 16:13

Mozda ce Duvnjak raditi live sa mobitela :hmmmmm:
Duvnjak će izjaviti da je deblokiran račun, a Jonjić i Čerim će pričati o utakmici u nedjelju :eh:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 apr 2023, 16:22

..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

slika

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 apr 2023, 16:26

Truhlo prešao igricu :salut:

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 18 apr 2023, 16:45

Sad sam googlo ovo njegovo i samo njegovi postovi izlaze kad se unese napisano u google..hahaha

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 apr 2023, 16:53

habuba je napisao/la:
18 apr 2023, 16:45
Sad sam googlo ovo njegovo i samo njegovi postovi izlaze kad se unese napisano u google..hahaha
:nene:

Samo losa kopija, orginal je na podforumu Tuzla City :kafa:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.