Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Svaka čast Spalletiju i Napoliju. Ali niko me ne može ubjediti da su Rui, Rrahmani, Lobotka ili Politano kvalitetni igrači. U dobrom su sistemu koji je Spalleti spremio ali osrednji igrači za Empoli recimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zar većina odličnih timova koji nemaju para nisu upravo takvi? Pa Liverpool prvi tokom ovih 5-6 godina je manje-više skup, po meni, prosječnih igrača sa par individualaca u prekvalitetnom sistemu. Ni Milan nema više od 3-4 vrhunska igrača. Onaj Ajax od prije par godina isto. Malo si ih ponizio da su za Empoli, ali svakako nisu jaki individualci. Zapravo se pokazuje kao dobitna kombinacija imati dobro uštiman sistem i 2-3 individualca, radije nego prosječan sistem, a više sjajnih igrača. Bolje je imati 6-7 prosječnih igrača koji će slušati sve što im kažeš, nego 6-7 zvijezda koji su jaki na papiru.Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 14:56Svaka čast Spalletiju i Napoliju. Ali niko me ne može ubjediti da su Rui, Rrahmani, Lobotka ili Politano kvalitetni igrači. U dobrom su sistemu koji je Spalleti spremio ali osrednji igrači za Empoli recimo.
A i fudbal nije tenis da igra pojedinac, vec je bitan kao ekipa, a Napoli je bas fino ustiman tim, gaze u Italiji i Evropi isto.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Finn je napisao/la: ↑16 mar 2023, 17:14Zar većina odličnih timova koji nemaju para nisu upravo takvi? Pa Liverpool prvi tokom ovih 5-6 godina je manje-više skup, po meni, prosječnih igrača sa par individualaca u prekvalitetnom sistemu. Ni Milan nema više od 3-4 vrhunska igrača. Onaj Ajax od prije par godina isto. Malo si ih ponizio da su za Empoli, ali svakako nisu jaki individualci. Zapravo se pokazuje kao dobitna kombinacija imati dobro uštiman sistem i 2-3 individualca, radije nego prosječan sistem, a više sjajnih igrača. Bolje je imati 6-7 prosječnih igrača koji će slušati sve što im kažeš, nego 6-7 zvijezda koji su jaki na papiru.Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 14:56Svaka čast Spalletiju i Napoliju. Ali niko me ne može ubjediti da su Rui, Rrahmani, Lobotka ili Politano kvalitetni igrači. U dobrom su sistemu koji je Spalleti spremio ali osrednji igrači za Empoli recimo.
Slažem se. Bolje je imati sistem sa manje vrhunskih individualaca. Nego individualce bez sistema. Da, Milan ima 4-5 vrhunskih igrača. I par njih koji to mogu postati uz kvalitetan rad. Ali Pioli nema sistem. Tu leži najveći problem Milana.
Italijani i večeras nastavili dobar niz, 5 od 7 je već prošlo. Ostaju Rimljani da završe posao a drugi dio Rima da odradi Posao. Pa bi sutra moglo biti 7 od 24 kuglica sa imenima italijanskih klubova. To se nije desilo odavno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Roma ima tešku utakmicu i prednost od dva gola, dok za Lazio nažalost mislim da slijedi neuspjeh. Kako god, veličanstven uspjeh za Italijanski fudbal.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Cesto cujes o gruzijcu, viktoru i kimu a niko nikad o zielinskom. Lik extra za sad, a imao bi i duplo bolju karijeru da je onda otisao kod Kloppa u lpool.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Laziu bila kakva minimalna pobjeda donosi produzetke, 0-1 i dodatnih 30 min ne vidim razlog zasto ne bi moglimuha milanez je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:56Roma ima tešku utakmicu i prednost od dva gola, dok za Lazio nažalost mislim da slijedi neuspjeh. Kako god, veličanstven uspjeh za Italijanski fudbal.
Zato što je to Lazioronaldo99 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 21:17Laziu bila kakva minimalna pobjeda donosi produzetke, 0-1 i dodatnih 30 min ne vidim razlog zasto ne bi moglimuha milanez je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:56Roma ima tešku utakmicu i prednost od dva gola, dok za Lazio nažalost mislim da slijedi neuspjeh. Kako god, veličanstven uspjeh za Italijanski fudbal.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Lazio je beskoristan. Seljački mentalitet ne može iz njih izaći.
- muha milanez
- Kontakt:
I Roma se provlači u dosadašnjem dijelu utakmice, jedva..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I onda se sjetim dana kad su pojedinci pisali hvalospjeve o Sariju. Kakva matora prevara od trenera..Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 22:25Lazio je beskoristan. Seljački mentalitet ne može iz njih izaći.
Max Allegri
Zadnji trener koji je donio Scudetto JuventusuMig_Mig je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:25I onda se sjetim dana kad su pojedinci pisali hvalospjeve o Sariju. Kakva matora prevara od trenera..Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 22:25Lazio je beskoristan. Seljački mentalitet ne može iz njih izaći.

- OldFashioned
- Kontakt:
Da li navijači Juventusa priželjkuju otkaz Massimu ili im je još uvijek najbolji trener koji je kročio Serie A terenima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Moze se srati po Maxu ko koliko zeli ali on je trener koji donosi rezultat plus afirmise mlade igrace, mislim da bi malo ko od trenera u italiji forsirao ovoliko ove klince u juventusu, al zato za godinu dvije Juve cu u Fagioliju i Mirettiju imati najbolji vezni duo lige
I da po meni je Juve uz Man utd glavni favorit za EL, igra Max jako dobro Knockout faze
I da po meni je Juve uz Man utd glavni favorit za EL, igra Max jako dobro Knockout faze
- muha milanez
- Kontakt:
Ukoliko Inter izbaci Benficu, imamo sigurnog italijanskog predstavnika u finalu 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Benfica igra stvarno odlicnu sezonu ali ajmo realno puno su bolji izbor od Citya, Reala, Bayerna. Zdrijeb je top, mozda bi mi bilo malo draze da prvu utakmicu igramo kuci ali ne mozemo dobiti sve
U jbt potencijalna Madonina u PF, kakav bi to derbi bio

U jbt potencijalna Madonina u PF, kakav bi to derbi bio

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Otvorilo se talijanima. Jedan polufinalista siguran, drugi ima minimalno 50% šansi
Drugog aprila u ligi protiv ovih. Bit' ce interesantan dan. Prije, za vrijeme i poslije tekme 
Poslije toga jos 1 kolo pa ta tekma u LP

Poslije toga jos 1 kolo pa ta tekma u LP
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Tamam da im pokazemo sta ih ceka 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.