Ma to je to, brate navijacki svijet je to, nema kukanja nego priznaj bruku i suti.tu i tamo je napisao/la:prije svega da kazem da mrzim taj fazon Ultras, huliganizam i ta sranja, ali ako vec imamo to meju nama onda moras biti spreman na gluposti.
ako Zelji dodje Torcida na stadion 8h prije utakmice(sprovede ih policija) i uniste nam koreografiju, pokusaju napraviti belaj bezveze ih moramo pobacati u Miljacku, prije nego ih murija spasi.
dodju Viole pokusaju uletiti u kafic, 2 covjeka ih stolicom nalupaju prije nego ih murija odvede. a u roku od 20min 1000ljudi se skupilo na Trgu Svjetlosti.
jbg eto vasi nisu bili spremni niti dovoljno brzo reagovali, govorite nesto o tome 8h prije utakmice, pa neka bilo koja navijacka skupina dodje 8dana prije utakmice u Sa, evo recimo navijaci Zrinjskog, ja mislim da bi mogli stici do Ilidze najdalje, a ako bi dolazili iz pravca Vogosce, onda ih Manijaci nebi ni stigli vidjeti, "posao" bi odradile Horde.
ako bi dosli vozom, onda kod americke ambasade bi se nasao neki Mevlid![]()
hocu da kazem mrzim to sto se desilo, inace mrzim huliganizam, Zeljo - Hajduk je trebao biti praznik fudbala starih sportskih prijatelja, koji su levati unistili, kada kazem levati mislim na sve huligane i Manijake, i Ultrase, Torcidu...
tako i ovo.
ali smijesni su mi ovi koji se opravdavaju i ovi koji govore da nisu posteni, kukavice, dosli ranije, pobjegli u geto.
to se zove strategija
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Android je napisao/la:Forza Zrinja,zgazite ove štrumfove

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lenta -blenta, od kuda ti znas koliko je bilo ljudi u kaficu ,da li si i ti bio prisutan ili ti je netko pricao ati dalje prenosis trac.
Sramise radi lazi koje prenosis.
Samo onaj tko je bio tamo u to vrijeme moze npisati sto je vidio.
Lenta za tebe je "****" jer tamo mozes da iznosis lazi koliko ti dusa zeli.
Ps neka pobjedi tko bude spretniji i sretniji i narocito u tom momentu bolji.
Sramise radi lazi koje prenosis.
Samo onaj tko je bio tamo u to vrijeme moze npisati sto je vidio.
Lenta za tebe je "****" jer tamo mozes da iznosis lazi koliko ti dusa zeli.
Ps neka pobjedi tko bude spretniji i sretniji i narocito u tom momentu bolji.
Vidim svašta se piše ali evo informacija iz prve ruke 100 % provjerena.Ekipa koja je upala jutros u kafić u Mostaru su sarajlije (manijaci u svakom smislu te riječi) i to svih 38 (od kojih su trojica maloljetnici ).Svi privedeni , policija i svjedoci iIdentificirali su počinitelji i kolovođe, postoje čak i video snimci,oduzeti noževi, palice itd.Nešto kasnije kao osvetu 30-ak tzv. "naših" idiota upala u kafiće na bulevaru kamenjem polupali par stakala i rastjerali goste.Ni u jednom incidentu nije bilo povrijeđenih.To je bilo oko 14,00 i od tada stanje normala u gradu.Ovo su činjenice a ostalo su sve laži i izmišljotine.Ostalim navijačima iz Sarajeva policija zabranila dolazak tako da neće biti gostujućih navijača.Oni koji su došli jedan dio je već vraćen u Sarajevo dok je ovaj drugi dio od njih 30-40 u pritvoru i bit će procesuirani.
PS -Pokvariše mi dan i tekmu j.e.b.e.m. im mamicu i sve po spisku maloumnu i diletantsku.
PS -Pokvariše mi dan i tekmu j.e.b.e.m. im mamicu i sve po spisku maloumnu i diletantsku.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Uvijek su mi dragi bili ljudi kao što je Acović,kakav sam i sam
Uostalom,lijepo se vidi da je čovjek nešto stariji,da ga je pubertet odavno prošao.
Ništa,samo toliko

Uostalom,lijepo se vidi da je čovjek nešto stariji,da ga je pubertet odavno prošao.
Ništa,samo toliko

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Sreca je da nije bio neki od americkih ambasadora u jednom od ovih pubova, nastradao bi ko u Bangaziju 

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Nije doslo do kontakta, nultrasi su napali ljude koji su sjedili i nisu imali pojma da se neke utakmice igraju danas. Inace u te kafice(time i nidje veze) izlaze svi i hrvati i bosnjaci i vecinom malo ozbiljnija (starija) raja. Steta ja otprilike razbijena dva izloga i pobacane tri stolice, bez povrijedjenih. Trebali ste fino u Sarajevo otici pa razbiti Manijacima njihov kafic, a ne samo otic preko Bulevara pa koga prvo vidite napast. Nije ovo bilo ni politicki ni nacionalno. Jednostavno su ovi zeljini nazovi "navijaci" narkomani i idioti, pa se vi sa njima direktno obracunavajte. Pustite nas normalne ljude da uzivamo, fin dan danas bio u Mostaru.Rosas7 je napisao/la:istina,neredi na bulevaru gdje su demolirani kafici,doslo do kontakta navijackih skupina

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ma nije nigdje bilo kontakta navijača , očito ove skupine nemaju muda jedan na jedan.Svi su jaki kad su u grupi ali kad nalete na runjavu njušku onda podviju rep (znam iz osobnog iskustvaBliss je napisao/la:Nije doslo do kontakta, nultrasi su napali ljude koji su sjedili i nisu imali pojma da se neke utakmice igraju danas. Inace u te kafice(time i nidje veze) izlaze svi i hrvati i bosnjaci i vecinom malo ozbiljnija (starija) raja. Steta ja otprilike razbijena dva izloga i pobacane tri stolice, bez povrijedjenih. Trebali ste fino u Sarajevo otici pa razbiti Manijacima njihov kafic, a ne samo otic preko Bulevara pa koga prvo vidite napast. Nije ovo bilo ni politicki ni nacionalno. Jednostavno su ovi zeljini nazovi "navijaci" narkomani i idioti, pa se vi sa njima direktno obracunavajte. Pustite nas normalne ljude da uzivamo, fin dan danas bio u Mostaru.Rosas7 je napisao/la:istina,neredi na bulevaru gdje su demolirani kafici,doslo do kontakta navijackih skupina

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Rosas7 je napisao/la:istina,neredi na bulevaru gdje su demolirani kafici,doslo do kontakta navijackih skupina

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zvijezda dobije Zrinski 2-0, zeljo dobije zvijezdu 4-1, a zrinski zelju 1-0
I ?Tkanton je napisao/la:Zvijezda dobije Zrinski 2-0, zeljo dobije zvijezdu 4-1, a zrinski zelju 1-0
sta i saban liga eto staceze je napisao/la:I ?Tkanton je napisao/la:Zvijezda dobije Zrinski 2-0, zeljo dobije zvijezdu 4-1, a zrinski zelju 1-0
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Prvo,nisam se tebi obratio.astra1922 je napisao/la:sta i saban liga eto staceze je napisao/la:I ?Tkanton je napisao/la:Zvijezda dobije Zrinski 2-0, zeljo dobije zvijezdu 4-1, a zrinski zelju 1-0
Drugo, sta je tu cudno, evo ove sezone u Premier Ligi Engleske:
West Ham dobije Aston Villu 1:0
Swansea dobije West Ham 3:0
Aston Villa dobije Swansea 2:0
ScooTeR je napisao/la:Sto su se ultrasi nafurali na pobjedu,GROHOTOM SE SMIJEM!
ScooTeR je napisao/la:Malo postite od pobjede,jedno 4 godine!
GROHOTOM SE SMIJEM,GROHOTOM!!!
almirr je napisao/la:sutra cete da osjetite svu snagu sampiona i komiteta naravno da se jedete od muke![]()
AboveTheLaw je napisao/la:Rasut ćemo vas

Sto kaze skuter :
GROHOTOM SE SMIJEM !

Bit ce seljo qurac sampion !
koje kod vas bio najbolji, a ko kod nas ?
Lagano samo za 3 kola se vracamo na lidersku poziciju,a PLAVO proljece se unaprijed zna!starmo94 je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:Sto su se ultrasi nafurali na pobjedu,GROHOTOM SE SMIJEM!ScooTeR je napisao/la:Malo postite od pobjede,jedno 4 godine!
GROHOTOM SE SMIJEM,GROHOTOM!!!almirr je napisao/la:sutra cete da osjetite svu snagu sampiona i komiteta naravno da se jedete od muke
AboveTheLaw je napisao/la:Rasut ćemo vas![]()
![]()
![]()
Sto kaze skuter :
GROHOTOM SE SMIJEM !![]()
![]()
Bit ce seljo qurac sampion !
GROHOTOM SE SMIJEM!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
ceze sipu ga nek su vas malo spustili sampioni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mene niko nije spustio.astra1922 je napisao/la:ceze sipu ga nek su vas malo spustili sampioni
A ti malo pripazi na taj nivo nekulture i primitivizma, nismo mi skupa ovce cuvali da mi se tako obracas.
O gramatici da ne trosim rijeci.
Unatoč losem sudjenju vrijedna pobjeda nad blijedom ekipom zelje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.